|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:25 pm
Jestem tu nowy ( niech mi ktos powie co sie tu wlasciwie robi i jak kase zdobyc.... xd ) ...^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:26 pm
Kyoko Suomi Hadogenes Falcone Hadogenes tej Kyoko Suomi lubisz Hoobastank po raz pierwszy widze ze ktos zna ta kapele po raz pierwszy question cos mi sie kojarzy ale ja nie znam zespolow jak juz to pisoenki podaj jakos to odrazu skojarzea (najlepiej taka znana sweatdrop ) nie znam naj bardziej znanej ale ja nabardziej lubie "Out Of Control" najbardziej zanana to "The Reason". wszytkie te tytuly mi cos mowia ale jak ich nie uslysze to nie bede wiedzial >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:28 pm
DarkMud Jestem tu nowy ( niech mi ktos powie co sie tu wlasciwie robi i jak kase zdobyc.... xd ) ...^^' jutro ci pokarze na podstawach , ok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:28 pm
DarkMud Jestem tu nowy ( niech mi ktos powie co sie tu wlasciwie robi i jak kase zdobyc.... xd ) ...^^' witam *podchodiz wita się ściska dłoń, i objemuje ramieniem, oprowadza po gidlii* to jest nasze big zajefajne centrum smile pochodż po topicach gildii poczytaj regulamin a potem możemy pogadać* klepie w plecy* a teraz zmykaj do lektury! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:29 pm
o juz wiem Jaki to zespol Hoobastank i kocham piosenke out of control 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:30 pm
Falcone wszytkie te tytuly mi cos mowia ale jak ich nie uslysze to nie bede wiedzial >.< to sobie sciagnij, np. z eMule, albo z Kazy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:32 pm
wired_Yuki DarkMud Jestem tu nowy ( niech mi ktos powie co sie tu wlasciwie robi i jak kase zdobyc.... xd ) ...^^' jutro ci pokarze na podstawach , ok? o to wy sie znacie question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:34 pm
Falcone wired_Yuki DarkMud Jestem tu nowy ( niech mi ktos powie co sie tu wlasciwie robi i jak kase zdobyc.... xd ) ...^^' jutro ci pokarze na podstawach , ok? o to wy sie znacie question kolega z klasy , a moze ty bu bu wpadniesz moze kiedys do mnie po szkole pod szkołe , a potem po labudziaka i na ps2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyoko Suomi Falcone wszytkie te tytuly mi cos mowia ale jak ich nie uslysze to nie bede wiedzial >.< to sobie sciagnij, np. z eMule, albo z Kazy. mial kaze i mi wszytko sie szybko sciagalo a teraz nie moge z niej kozystac bo nie chce dzialac i nie wiem czemu >.< a eMULE jest strasznie powolny (przynajmiej u mnie ) na Gaii mowia ze to fajny program ale mi to tak dlugo sciaga jedna piosenke ze mozna sie zastrtzelic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:35 pm
WItam ... biggrin BeeWolf_san 
Prosta sprawa, Po pierwsze ustawiamy ... Kodowanie tak jak widać.... Widok/Kodowanie/Unicode Nastepnie Podkreślam ODznaczamy Automatyczny Wybór... Ptaszka ma tam nie być, no i będzie Gaia dobrze kszaczkować po polsku biggrin Zapoznać sie i nie nazekać biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wired_Yuki Falcone wired_Yuki DarkMud Jestem tu nowy ( niech mi ktos powie co sie tu wlasciwie robi i jak kase zdobyc.... xd ) ...^^' jutro ci pokarze na podstawach , ok? o to wy sie znacie question kolega z klasy , a moze ty bu bu wpadniesz moze kiedys do mnie po szkole pod szkołe , a potem po labudziaka i na ps2 mnie w wasze spiski nie mieszajcie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|