|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:16 pm
Hadogenes tej Kyoko Suomi lubisz Hoobastank po raz pierwszy widze ze ktos zna ta kapele Ja też znam. Uwielbiam 'Reason" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:17 pm
DarkMud Jestem pierwszy raz na TYM.....XD no to Witamy cie z otwartymi rekami Ja jestem Falcone bardzo mi milo *podaje reke* (i ni na "tym" tylko na Gaii xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:17 pm
DarkMud Jestem pierwszy raz na TYM.....XD witamy cię serdecznie i życzymy dobrej zabawy... wszelkich odpowiedzi na nurtujące cię pytania na temat GAIi szukaj w topicu "przewodnik"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:18 pm
przedstawiłam całą siebie biggrin ah , jestem plastykiem , wiec musiałam wstawic tam pedzelek i palete
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:19 pm
Hadogenes tej Kyoko Suomi lubisz Hoobastank po raz pierwszy widze ze ktos zna ta kapele to już widzisz to poraz drugi, ba ja też ich lubię... przynajmniej muzykę, bo historii zespołu nie znam... może kiedyś się w nią zagłębię
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:19 pm
Kyoko Suomi wired_Yuki ave krystian falcon , oto ja *obrazek* jak taki obrazek zrobilas? na programiku znaczy stronce biggrin http://www.planearium2.de/flash/spstudio.htmlprosze oto ona Kukus ty sie tylko odzywasz jak przychodzi nowy czy mi sie zdaje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Hadogenes tej Kyoko Suomi lubisz Hoobastank po raz pierwszy widze ze ktos zna ta kapele widze, ze popatrzyles na moj profil xd lubie? uwielbiam heart sa moja ukochana kapela zaraz po Linkin Park. mam ich obie plytki.. uwielbiam Remember Me i Running Away. ty tez ich lubisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Hadogenes tej Kyoko Suomi lubisz Hoobastank po raz pierwszy widze ze ktos zna ta kapele Ja też znam. Uwielbiam 'Reason" 3nodding o hejka Delien dopiero przyszlas czy ja cie w jakis magiczny sposob wczesniej nie zauwazylem sweatdrop question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:21 pm
Falcone Hadogenes tej Kyoko Suomi lubisz Hoobastank po raz pierwszy widze ze ktos zna ta kapele po raz pierwszy question cos mi sie kojarzy ale ja nie znam zespolow jak juz to pisoenki podaj jakos to odrazu skojarzea (najlepiej taka znana sweatdrop ) nie znam naj bardziej znanej ale ja nabardziej lubie "Out Of Control"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:23 pm
Falcone Kukus ty sie tylko odzywasz jak przychodzi nowy czy mi sie zdaje sweatdrop nie, dopiero wszedłem... i zaraz wychodzę, bo się ustawiłem z kumplem... więc żegnam was, robaczki blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:23 pm
Hadogenes Falcone Hadogenes tej Kyoko Suomi lubisz Hoobastank po raz pierwszy widze ze ktos zna ta kapele po raz pierwszy question cos mi sie kojarzy ale ja nie znam zespolow jak juz to pisoenki podaj jakos to odrazu skojarzea (najlepiej taka znana sweatdrop ) nie znam naj bardziej znanej ale ja nabardziej lubie "Out Of Control" najbardziej zanana to "The Reason".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:24 pm
Hadogenes nie znam naj bardziej znanej ale ja nabardziej lubie "Out Of Control" znam Piosenke "Out of control" ale nie wiem czy to akurat Hoobastank spiewa Moze widziales taki clip z Naruta gdzie byla podlozona ta piosenka question albo spytam tak moze masz Link skad mogl bym se sciagnoc ta piosenke to ci powiem czy ja znam czy nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:24 pm
*wchodiz* helllllo *w biegu wskakuje na kanpe robi salto do tyłu i kłądzie się na kanpie* hehe woitam witamw syztkich tu zebranych o czym dyskutujecie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:25 pm
kurde... nie stac mnie na nic nowego....
dobra, zmykam. wypadaloby sie troche pouczyc, bo mam jutro 3 klasowy... ehh... *przytula wszystkich po kolei*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|