|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:04 pm
Falcone Ja mam pytanko w regulaminie pisze ze nie mozna przeklinac np.czy to jest traktowane jako przeklnecie >>> "Ku**a" wersja ocenzurowana nie. Za pojedyncze przeklniecie nikt Cie nie bedzie gnebil, bo kazdemu sie moze wymknac, chodzilo mi raczej o posty przesycone przeklenstwami sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:04 pm
Omega Sun Falcone ale rzescie rygor wprowadzili stare a widziales co tu sie ostatnio dzialo stare ? Ostatnio jak skasowalam pare glupich topikow zostalam posadzona przez niuba o przesladowanie stare no wlasnioe czytalem ze zrobil gosc 5 czy 6 nowych glupich topicow sweatdrop ale ja osobiscie zadnego z tych topicow nie widzialem pewnie juz wtedy skasowalas te topici sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:05 pm
tej say wejdz na gg bo PM nadal nie dzialaja
a co do regulaminu 1. czy jest jakis sposub odblokowac sie czy na stale jest sie wywalonym 2. czy "kurde" i "pupa" to przeklenstwo 3. (szczegol) "ZACHOWANIE OGOLNE" i "SANKCJE" maja ten sam punkt (IV.)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:06 pm
Omega Sun Falcone Ja mam pytanko w regulaminie pisze ze nie mozna przeklinac np.czy to jest traktowane jako przeklnecie >>> "Ku**a" wersja ocenzurowana nie. Za pojedyncze przeklniecie nikt Cie nie bedzie gnebil, bo kazdemu sie moze wymknac, chodzilo mi raczej o posty przesycone przeklenstwami sweatdrop aha........to dobrze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:07 pm
Jestem pierwszy raz na TYM.....XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:08 pm
DarkMud Jestem pierwszy raz na TYM.....XD na jakim TYM? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:09 pm
ave krystian falcon , oto ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:11 pm
Hadogenes tej say wejdz na gg bo PM nadal nie dzialaja a co do regulaminu 1. czy jest jakis sposub odblokowac sie czy na stale jest sie wywalonym 2. czy "kurde" i "pupa" to przeklenstwo 3. (szczegol) "ZACHOWANIE OGOLNE" i "SANKCJE" maja ten sam punkt (IV.) teoretycznie mozna ale jak to w praktyce bedzie wygladalo to sie okaze dzieki, zaraz to poprawie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:13 pm
tej Kyoko Suomi lubisz Hoobastank po raz pierwszy widze ze ktos zna ta kapele
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:13 pm
wired_Yuki ave krystian falcon , oto ja  fajniusie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:15 pm
Hadogenes tej Kyoko Suomi lubisz Hoobastank po raz pierwszy widze ze ktos zna ta kapele po raz pierwszy question cos mi sie kojarzy ale ja nie znam zespolow jak juz to pisoenki podaj jakos to odrazu skojarzea (najlepiej taka znana sweatdrop )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:16 pm
wired_Yuki ave krystian falcon , oto ja *obrazek* jak taki obrazek zrobilas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|