|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Nov 13, 2009 1:50 pm
Hej wiecie jaki ma tytuł ta piosenka Grechuty?
"Zgubieni w miasta wielkiej bani
W blasku neonów,ulic pędzie
gdzie tyle znaków zapytania
A tak niewiele odpowiedzi
Zgubieni w tłoku tramwajowym
W tłumie pociągu pospiesznego
Znajdziemy sobie takie słowa
Co wytłumaczą nam-dlaczego?
Zgubieni w krzyku megafonów
W ogromie świata,wielkim świecie
Zgubieni w walce i obronie
Naszych latarek,naszych świeczek
Znajdziemy sobie takie chwile
Dwie,może cztery,może więcej
W których zdąrzymy się pochylić
Nad wielką rzeką niepamięci
Zgubieni wśród tych,którzy radzą
Gdy biblioteczne tomy puste
Z sali do sali nas prowadzą
Jak amfiladą krzywych luster
Kiedy już czas powolny będzie,
kiedy nam głowy posiwieją
Znajdziemy sobie takie księgi
W których spiszemy nasze dzieje"
apropos mojego poprzedniego posta... oj jakże się myliłem ;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 9:42 am
Czy mi się wydaje, czy w tej gildii jest beznadziejny zastój? Nie wspominając o refleksie moderatorów, kótrzy marcowych konkursów nie zdążyli jeszcze zamknąć x3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 11:43 am
Mylenka Czy mi się wydaje, czy w tej gildii jest beznadziejny zastój? Nie wspominając o refleksie moderatorów, kótrzy marcowych konkursów nie zdążyli jeszcze zamknąć x3 Nie wydaje Ci się, jest zastój, a konkursy? Kto by się tym przejmował xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 19, 2009 11:18 pm
wydaje mi sie, ze ma to cos wspolnego z tym, ze na "stale" siedzi tutaj 1 moderator, ktory twierdzi, ze ich zamykanie nie ma jakotakiego sensu whee i dundundundun - wszyscy mamy zycie. spodziewalabym sie, ze z tego wynika zastoj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 21, 2009 7:32 am
A to świeeeeetny moderator, świeeeetny. To co Ty robisz jako moderator Wilkus? Bo się Wam tu smietnik jak ta lala robi. Jak nie widzisz sensu w zamykaniu, to usuwaj. Albo stwórzcie osobnego suba na zamykane tematy jak żal zamykać.
A sam zastój to ja nie wiem z czego wynika. Nie powiedziałabym, zę z tego,z ę każdy ma swoje życie. To raczej oczywiste. A mimo to jest taka pewna polska gildia bez zastoju. I jakoś nie ma w nich no-life'ów, chodzimy do szkoły, na uczelnię, do pracy, mamy znajomych i jakoś każdy ma czas coś napisać. Zalezy od ludzi, od tematów na jakie się rozmawia i od tego, czy komuś zalezy, zeby pogadać. takie moje skromne zdanie ;3
Tak, tak, wiem, wpadłam i od razu narzekam ;3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 21, 2009 7:40 am
No właśnie narzekasz tylko >.> Nikomu nie przeszkadzają jakoś nie zamknięte konkursy, przynajmniej jest więcej miejsca do offtopowania, moim zdaniem moderatorzy w tym względzie wykazują się doskonałym wyczuciem pragmatycznych potrzeb użytkowników tej gildii (czyli moich twisted )
Ano widzisz, a tu same no-life'y, tylko siedzą w domach przy komputerach albo się uczą (jaaaaa troszkę słabo w porównaniu do tej twojej gildii, nie? ;/ )
hmm... teraz to ja się czepiam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Nov 21, 2009 10:47 am
O, też sobie ponarzekam. biggrin ... Głodny jestem sad I prawy sutek mnie swędzi sad Oj, co to będzie, co to będzie...
... A śmietnik na forum to zła rzecz? surprised I tak ludziska wypowiadają się w tematach nowych bądź co bardziej popularnych, zaś na resztę nie zwracają uwagi. Są... I tyle. Także zbytnio nie rozumiem przenoszenia starych, nieaktywnych tematów do subforum... W końcu to jedno i to samo, tyle że 'ładniejsze wizualne'. Ot, nic ponad to.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 22, 2009 8:33 am
Chyba nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi do końca, odnośnie tych no-life'ów. Weź jeszcze raz przeczytaj.
tak, uważam właśnie, ze nie jest to dobrym pomysłem, zeby zostawiac nieaktywne ematy otwarte , a zamknięte świeciły kłodeczkami. Ale co kto woli, ichabot sam napisał, ze ważne jest dla niego miejsce do offtopowania. Offtop to zło X< Jednak zalezy mi na bardziej inteligentnych rozmowach niż 'bump', jesli to mozna rozmową nazwać ;3 A przejrzystośc na forach to bardzo dobra rzecz, nei chodzi tu tylko o estetykę, ale o łatwy dostęp do informacji. Wyobraź sobei,z e wchodzisz do tematu, gdzie zadałes wazne pytanie,a tu toczy się dyskusja odnośnie śniadania.
W sumie, skoro nie ma tu nic do pilnowania, to po co sa moderatorzy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 22, 2009 11:45 am
Mylenka Offtop to zło X< Jednak zalezy mi na bardziej inteligentnych rozmowach niż 'bump', jesli to mozna rozmową nazwać ;3 A przejrzystośc na forach to bardzo dobra rzecz, nei chodzi tu tylko o estetykę, ale o łatwy dostęp do informacji. Wyobraź sobei,z e wchodzisz do tematu, gdzie zadałes wazne pytanie,a tu toczy się dyskusja odnośnie śniadania. to nie jest poważna gildia, tylko miejsce do pooftopowania, więc nie należy się spodziewać poważnego podejścia. pozatym "bump" to nie offtop tylko już bardziej spam, a to różnica ;p Mylenka W sumie, skoro nie ma tu nic do pilnowania, to po co sa moderatorzy? od pilnowania kultury języka w postach i oznaczeń 18+ przy nazwach tematów pod to podchodzących.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 22, 2009 12:46 pm
Anzelmo O, też sobie ponarzekam. biggrin ... Głodny jestem sad I prawy sutek mnie swędzi sad Oj, co to będzie, co to będzie... ... powoli szykuje tort urodzinowy, moge sie podzielic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Nov 22, 2009 1:55 pm
Lopatka Mylenka Offtop to zło X< Jednak zalezy mi na bardziej inteligentnych rozmowach niż 'bump', jesli to mozna rozmową nazwać ;3 A przejrzystośc na forach to bardzo dobra rzecz, nei chodzi tu tylko o estetykę, ale o łatwy dostęp do informacji. Wyobraź sobei,z e wchodzisz do tematu, gdzie zadałes wazne pytanie,a tu toczy się dyskusja odnośnie śniadania. to nie jest poważna gildia, tylko miejsce do pooftopowania, więc nie należy się spodziewać poważnego podejścia. pozatym "bump" to nie offtop tylko już bardziej spam, a to różnica ;p Mylenka W sumie, skoro nie ma tu nic do pilnowania, to po co sa moderatorzy? od pilnowania kultury języka w postach i oznaczeń 18+ przy nazwach tematów pod to podchodzących. whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Nov 26, 2009 7:25 am
Mylenka A to świeeeeetny moderator, świeeeetny. To co Ty robisz jako moderator Wilkus? Bo się Wam tu smietnik jak ta lala robi. Jak nie widzisz sensu w zamykaniu, to usuwaj. Albo stwórzcie osobnego suba na zamykane tematy jak żal zamykać.
A sam zastój to ja nie wiem z czego wynika. Nie powiedziałabym, zę z tego,z ę każdy ma swoje życie. To raczej oczywiste. A mimo to jest taka pewna polska gildia bez zastoju. I jakoś nie ma w nich no-life'ów, chodzimy do szkoły, na uczelnię, do pracy, mamy znajomych i jakoś każdy ma czas coś napisać. Zalezy od ludzi, od tematów na jakie się rozmawia i od tego, czy komuś zalezy, zeby pogadać. takie moje skromne zdanie ;3
Tak, tak, wiem, wpadłam i od razu narzekam ;3 nie wydaje mi sie, zeby panienka byla na pozycji, zeby mi mowic, co mam robic. whee szczesliwie nie mam tutaj duzo do roboty, bo jakos dziwnym trafem znalezli sie tu inteligentni ludzie, ktorzy nie robia problemow i stanowia zgrany zespol. sadze tez, ze jezeli sie panience nie podoba, to tez nie moj problem. nie jestem tutaj od marketingu ani tym bardziej od wchodzenia w dupe uzytkownikom whee no i przepraszam tez, ze istnieja ludzie, ktorzy maja inne priorytety niz siedzenie przy komputerze. confused proponuje tez przyjrzec sie nazwie gildii - mysle, ze pomoze w ocenieniu do czego jest i jak powinna wygladac jej struktura.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 15, 2009 2:01 pm
Nie uwierzysz wilkus, ale ja częściej piszę teraz na gildii Milenki, niż na tym rofl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 17, 2009 11:40 am
ichabot Nie uwierzysz wilkus, ale ja częściej piszę teraz na gildii Milenki, niż na tym rofl xd Twoja wola. ja chyba jestem juz za stara na ta zabawe - przestalo mnie to rajcowac i zajmuje sie swoim zyciem. co nie zmienia faktu, ze mnie trafia, jak ktos mi probuje mowic, co mam robic 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 18, 2010 1:30 pm
wilkus ichabot Nie uwierzysz wilkus, ale ja częściej piszę teraz na gildii Milenki, niż na tym rofl xd Twoja wola. ja chyba jestem juz za stara na ta zabawe - przestalo mnie to rajcowac i zajmuje sie swoim zyciem. co nie zmienia faktu, ze mnie trafia, jak ktos mi probuje mowic, co mam robic 3nodding No, trzeba przyznać, że tam niedługo będzie więcej subforów niż tematów, ale przynajmniej dużo osób jest. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|