Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
..:: Nasza Galeria ::.. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 59 60 61 62 63 64 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

PointZer0

PostPosted: Wed Apr 20, 2005 11:52 am

herubinek
gdybym miał swoją stal to bym pokazał co to jest własnoręcznie ostrzony miecz do treningu... xp

A ja nie , jakbym chcial Stal do ostrzenia to bym kupił miecze do własnego wykańczania , a nie ozdobne xp
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 12:06 pm

a ja sobie pozwole zamieścić tu swą fote, bo chyba mnie jeszcze nikt nie widzial xp

User Image

BizzyG

Ann_Miho

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 12:28 pm

Bizzy_G
a ja sobie pozwole zamieścić tu swą fote, bo chyba mnie jeszcze nikt nie widzial xp

User Image

Hmm wygladasz na bardzo sympatyczna dziewczyne. Zaraz zaczna sie slinic nasi wszyscy gaiowi chlopcy. whee
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 1:09 pm

Ann_Miho
Bizzy_G

User Image

Hmm wygladasz na bardzo sympatyczna dziewczyne. Zaraz zaczna sie slinic nasi wszyscy gaiowi chlopcy. whee

a tam zaraz slinic xp

BizzyG

Ann_Miho

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 1:13 pm

Bizzy_G
Ann_Miho
Bizzy_G

User Image

a tam zaraz slinic xp

No znam kilku ktorzy napewno beda jak zobacza no przydaloby sie tez jakies moje hmm pomyslmy czy mam jakies fajne
PostPosted: Sat Apr 23, 2005 1:17 pm

No dobra czas się chyba pokazac chociaz oa fotka byla juz na topicu gaiowe spotkania no ale tak jeszcze raz. Ehh nienajlepsza ale co zrobic na nastepny razem sie nie zblizam do aparatu.
Ja

Ann_Miho

Vykk

PostPosted: Sat Apr 23, 2005 2:51 pm

Ann_Miho
No dobra czas się chyba pokazac chociaz oa fotka byla juz na topicu gaiowe spotkania no ale tak jeszcze raz. Ehh nienajlepsza ale co zrobic na nastepny razem sie nie zblizam do aparatu.
Ja
ty sie dziwisz ze nie masz dobrych fotek jak najlepsze sa te ktore sa zrobione znienacka...a ty jak tylko dorwiesz sie do mojego aparatu to swoje wykasowywujesz... sweatdrop ...z reszta fotek twoich ma wiecej razz ale nei ebde zamieszczal
PostPosted: Sun Apr 24, 2005 12:24 am

Vykk
Ann_Miho
Ja
ty sie dziwisz ze nie masz dobrych fotek jak najlepsze sa te ktore sa zrobione znienacka...a ty jak tylko dorwiesz sie do mojego aparatu to swoje wykasowywujesz... sweatdrop ...z reszta fotek twoich ma wiecej razz ale nei ebde zamieszczal

Jakbys mi nie robil z nienacka to moze jeszcze bylyby normalne ale ty zawsze swoje. Juz poprostu nie bede sie do Ciebie zblizac. Moich wiecej?? Jakich?? eek Dlaczego ja o nich nie wiem??

Ann_Miho

Vykk

PostPosted: Sun Apr 24, 2005 1:49 am

Ann_Miho
Vykk
Ann_Miho
Ja

Jakbys mi nie robil z nienacka to moze jeszcze bylyby normalne ale ty zawsze swoje. Juz poprostu nie bede sie do Ciebie zblizac. Moich wiecej?? Jakich?? eek Dlaczego ja o nich nie wiem??
jak nie wiesz jak wiesz...przeciez sa zdiecia juz ze 2 spotkan biggrin
PostPosted: Sun Apr 24, 2005 9:44 am

Euri kom bak! biggrin
1
Wrrr!
Szadoł
2
blu blu
Na ławeczce

Eurina Vam

Baliaur

PostPosted: Mon Apr 25, 2005 6:35 am

Aaaa Rati kce mnie zjesc!!!!!!!!!!!
Co ty tam mash??
moj autoportret na lawce rysowany na n agolu
uwaga konkurs!!byl...

kto pierwszy poda prawidlowa kolejnosc od lewej ""wlascicielek"" kapci dostanie fajna nagrode niespodzianke (tam jest Julka, Rati i ja)
[reszta fot po zakonczeniu konkursu xd bo mogly by byc one podpowiedzia]
and the winner is: OZZWALD xd gratulacje przeslemy poczta :XP
PostPosted: Mon Apr 25, 2005 8:01 am

wiecej fotek !!!!!!!!!!!!!!!!

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100

opcy

PostPosted: Mon Apr 25, 2005 8:20 am

Julka
nagich!!!!!!!!!!!!!
PostPosted: Tue Apr 26, 2005 5:20 am

PointZer0
Szabla ? neee , do Shinkena z X'a podobny raczej Sansenoi :

http://img.photobucket.com/albums/v295/pointzer0/Sansenoi.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v295/pointzer0/Sansenoi02.jpg
heart heart heart niiiiiiicee heart heart

Ntsumi_Aya

Christoff_Gangrell

PostPosted: Tue Apr 26, 2005 5:43 am

opcy
Julka
nagich!!!!!!!!!!!!!

3nodding JAk ci mało to daj swoje xd
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 59 60 61 62 63 64 ... 347 348 349 350 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games