|
|
|
|
Posted: Wed Apr 20, 2005 11:52 am
herubinek gdybym miał swoją stal to bym pokazał co to jest własnoręcznie ostrzony miecz do treningu... xp A ja nie , jakbym chcial Stal do ostrzenia to bym kupił miecze do własnego wykańczania , a nie ozdobne xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:06 pm
a ja sobie pozwole zamieścić tu swą fote, bo chyba mnie jeszcze nikt nie widzial xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 12:28 pm
Bizzy_G a ja sobie pozwole zamieścić tu swą fote, bo chyba mnie jeszcze nikt nie widzial xp  Hmm wygladasz na bardzo sympatyczna dziewczyne. Zaraz zaczna sie slinic nasi wszyscy gaiowi chlopcy. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:09 pm
Ann_Miho Bizzy_G a ja sobie pozwole zamieścić tu swą fote, bo chyba mnie jeszcze nikt nie widzial xp  Hmm wygladasz na bardzo sympatyczna dziewczyne. Zaraz zaczna sie slinic nasi wszyscy gaiowi chlopcy. whee a tam zaraz slinic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:13 pm
Bizzy_G Ann_Miho Bizzy_G a ja sobie pozwole zamieścić tu swą fote, bo chyba mnie jeszcze nikt nie widzial xp  Hmm wygladasz na bardzo sympatyczna dziewczyne. Zaraz zaczna sie slinic nasi wszyscy gaiowi chlopcy. whee a tam zaraz slinic xp No znam kilku ktorzy napewno beda jak zobacza no przydaloby sie tez jakies moje hmm pomyslmy czy mam jakies fajne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 1:17 pm
No dobra czas się chyba pokazac chociaz oa fotka byla juz na topicu gaiowe spotkania no ale tak jeszcze raz. Ehh nienajlepsza ale co zrobic na nastepny razem sie nie zblizam do aparatu. Ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Apr 23, 2005 2:51 pm
Ann_Miho No dobra czas się chyba pokazac chociaz oa fotka byla juz na topicu gaiowe spotkania no ale tak jeszcze raz. Ehh nienajlepsza ale co zrobic na nastepny razem sie nie zblizam do aparatu. Jaty sie dziwisz ze nie masz dobrych fotek jak najlepsze sa te ktore sa zrobione znienacka...a ty jak tylko dorwiesz sie do mojego aparatu to swoje wykasowywujesz... sweatdrop ...z reszta fotek twoich ma wiecej razz ale nei ebde zamieszczal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 12:24 am
Vykk Ann_Miho No dobra czas się chyba pokazac chociaz oa fotka byla juz na topicu gaiowe spotkania no ale tak jeszcze raz. Ehh nienajlepsza ale co zrobic na nastepny razem sie nie zblizam do aparatu. Jaty sie dziwisz ze nie masz dobrych fotek jak najlepsze sa te ktore sa zrobione znienacka...a ty jak tylko dorwiesz sie do mojego aparatu to swoje wykasowywujesz... sweatdrop ...z reszta fotek twoich ma wiecej razz ale nei ebde zamieszczal Jakbys mi nie robil z nienacka to moze jeszcze bylyby normalne ale ty zawsze swoje. Juz poprostu nie bede sie do Ciebie zblizac. Moich wiecej?? Jakich?? eek Dlaczego ja o nich nie wiem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 1:49 am
Ann_Miho Vykk Ann_Miho No dobra czas się chyba pokazac chociaz oa fotka byla juz na topicu gaiowe spotkania no ale tak jeszcze raz. Ehh nienajlepsza ale co zrobic na nastepny razem sie nie zblizam do aparatu. Jaty sie dziwisz ze nie masz dobrych fotek jak najlepsze sa te ktore sa zrobione znienacka...a ty jak tylko dorwiesz sie do mojego aparatu to swoje wykasowywujesz... sweatdrop ...z reszta fotek twoich ma wiecej razz ale nei ebde zamieszczal Jakbys mi nie robil z nienacka to moze jeszcze bylyby normalne ale ty zawsze swoje. Juz poprostu nie bede sie do Ciebie zblizac. Moich wiecej?? Jakich?? eek Dlaczego ja o nich nie wiem?? jak nie wiesz jak wiesz...przeciez sa zdiecia juz ze 2 spotkan biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Apr 24, 2005 9:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 6:35 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:01 am
wiecej fotek !!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 25, 2005 8:20 am
Julka wiecej fotek !!!!!!!!!!!!!!!! nagich!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:20 am
PointZer0 Szabla ? neee , do Shinkena z X'a podobny raczej Sansenoi : http://img.photobucket.com/albums/v295/pointzer0/Sansenoi.jpg http://img.photobucket.com/albums/v295/pointzer0/Sansenoi02.jpg heart heart heart niiiiiiicee heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 26, 2005 5:43 am
opcy Julka wiecej fotek !!!!!!!!!!!!!!!! nagich!!!!!!!!!!!!! 3nodding JAk ci mało to daj swoje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|