|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 2:26 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 2:39 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 2:44 pm
zdrastwouj towariszu(czy jakos tak niegdy nie bylam dobra z rooska ^_^) twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 2:50 pm
twisted_only_one zdrastwouj towariszu(czy jakos tak niegdy nie bylam dobra z rooska ^_^) twisted ja nigdy nie mialem ruska xd ponownie sie spotykamy o tak poznej porze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 2:52 pm
Kiray twisted_only_one zdrastwouj towariszu(czy jakos tak niegdy nie bylam dobra z rooska ^_^) twisted ja nigdy nie mialem ruska xd ponownie sie spotykamy o tak poznej porze 3nodding straszne jak ty to przezywasz eek question moja wina ze dopiero teraz dosiadam sie do kompa? crying crying crying crying rozumiem pojde sobie crying crying crying crying twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 2:57 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one zdrastwouj towariszu(czy jakos tak niegdy nie bylam dobra z rooska ^_^) twisted ja nigdy nie mialem ruska xd ponownie sie spotykamy o tak poznej porze 3nodding straszne jak ty to przezywasz eek question moja wina ze dopiero teraz dosiadam sie do kompa? crying crying crying crying rozumiem pojde sobie crying crying crying crying twisted a czy ja powiedzialem ze mi Twoje towarzystwo nie odpowiada?...wrecz przeciwnie ciesze sie moge z Toba porozmawiac...wiec prosze Cie nie odchodz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:00 pm
i tak nie zamierzalam blaugh xd za bardzo by ci to zycie ulatwilo jeszcze sie ze mna pomeczysz troche xd xd xd xd twisted twisted twisted twisted pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:02 pm
twisted_only_one i tak nie zamierzalam blaugh xd za bardzo by ci to zycie ulatwilo jeszcze sie ze mna pomeczysz troche xd xd xd xd twisted twisted twisted twisted pirate dzieeeki...wiedzialem ze mobe na Ciebie liczyc pomeczyc...to mi przypomnialo ze mialas mi jakas torture wymyslec xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:05 pm
Kiray twisted_only_one i tak nie zamierzalam blaugh xd za bardzo by ci to zycie ulatwilo jeszcze sie ze mna pomeczysz troche xd xd xd xd twisted twisted twisted twisted pirate dzieeeki...wiedzialem ze mobe na Ciebie liczyc pomeczyc...to mi przypomnialo ze mialas mi jakas torture wymyslec xd stare co ty jakis masochista jestes czy co? stare zartuje nie bardzo mialam czas by myslec nad torturami nad toba^_^ najlepsze sa spontaniczne tortury xd xd xd nie martw sie nic cie nie ominie...wciaz licze na to ze bedziesz wspolpracowal i sam powiesz o co ci chodzilo ^_^ twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:12 pm
twisted_only_one Kiray twisted_only_one i tak nie zamierzalam blaugh xd za bardzo by ci to zycie ulatwilo jeszcze sie ze mna pomeczysz troche xd xd xd xd twisted twisted twisted twisted pirate dzieeeki...wiedzialem ze mobe na Ciebie liczyc pomeczyc...to mi przypomnialo ze mialas mi jakas torture wymyslec xd stare co ty jakis masochista jestes czy co? stare zartuje nie bardzo mialam czas by myslec nad torturami nad toba^_^ najlepsze sa spontaniczne tortury xd xd xd nie martw sie nic cie nie ominie...wciaz licze na to ze bedziesz wspolpracowal i sam powiesz o co ci chodzilo ^_^ twisted nie jestem...jednak z drugiej strony nigdy nie bylem torturowany przez dziewczyne...chociaz kilka razy mi to sie snilo redface xd wink moze bede wspolpracowal...jednak cos musialo by mnie mocno zmotywowac do tego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:15 pm
Kiray twisted_only_one Kiray twisted_only_one i tak nie zamierzalam blaugh xd za bardzo by ci to zycie ulatwilo jeszcze sie ze mna pomeczysz troche xd xd xd xd twisted twisted twisted twisted pirate dzieeeki...wiedzialem ze mobe na Ciebie liczyc pomeczyc...to mi przypomnialo ze mialas mi jakas torture wymyslec xd stare co ty jakis masochista jestes czy co? stare zartuje nie bardzo mialam czas by myslec nad torturami nad toba^_^ najlepsze sa spontaniczne tortury xd xd xd nie martw sie nic cie nie ominie...wciaz licze na to ze bedziesz wspolpracowal i sam powiesz o co ci chodzilo ^_^ twisted nie jestem...jednak z drugiej strony nigdy nie bylem torturowany przez dziewczyne...chociaz kilka razy mi to sie snilo redface xd wink moze bede wspolpracowal...jednak cos musialo by mnie mocno zmotywowac do tego wink to ja moze juz poojde spac ^_^...jakto zmotywowac...a jak ladnie poprosze ? xd xd 3nodding twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:19 pm
twisted_only_one to ja moze juz poojde spac ^_^...jakto zmotywowac...a jak ladnie poprosze ? xd xd 3nodding twisted jak bys ladnie poprosila to pewnie bym wspolpracowal...jednak juz nie pamietam o co chodzilo...skleroza sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jun 23, 2005 3:20 pm
Kiray twisted_only_one to ja moze juz poojde spac ^_^...jakto zmotywowac...a jak ladnie poprosze ? xd xd 3nodding twisted jak bys ladnie poprosila to pewnie bym wspolpracowal...jednak juz nie pamietam o co chodzilo...skleroza sweatdrop sweatdrop sweatdrop sweatdrop ty cos kombinowales ale nie chciales powiedziec co chyba o to chodzilo sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|