Welcome to Gaia! ::

Reply Ruskie-Partyzanty [RP]
24h w paszczu za dichu. Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 59 60 61 62 63 64 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 2:26 pm

ninja twisted ninja
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 2:39 pm

twisted_only_one
ninja twisted ninja

oi! Towarzyszko

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 2:44 pm

Kiray
twisted_only_one
ninja twisted ninja

oi! Towarzyszko
zdrastwouj towariszu(czy jakos tak niegdy nie bylam dobra z rooska ^_^) twisted
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 2:50 pm

twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one
ninja twisted ninja

oi! Towarzyszko

ja nigdy nie mialem ruska xd
ponownie sie spotykamy o tak poznej porze 3nodding

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 2:52 pm

Kiray
twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one
ninja twisted ninja

oi! Towarzyszko

straszne jak ty to przezywasz eek question moja wina ze dopiero teraz dosiadam sie do kompa? crying crying crying crying rozumiem pojde sobie crying crying crying crying twisted
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 2:57 pm

twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one
ninja twisted ninja

oi! Towarzyszko

straszne jak ty to przezywasz eek question moja wina ze dopiero teraz dosiadam sie do kompa? crying crying crying crying rozumiem pojde sobie crying crying crying crying twisted

a czy ja powiedzialem ze mi Twoje towarzystwo nie odpowiada?...wrecz przeciwnie ciesze sie moge z Toba porozmawiac...wiec prosze Cie nie odchodz

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:00 pm

i tak nie zamierzalam blaugh xd za bardzo by ci to zycie ulatwilo jeszcze sie ze mna pomeczysz troche xd xd xd xd twisted twisted twisted twisted pirate
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:02 pm

twisted_only_one
i tak nie zamierzalam blaugh xd za bardzo by ci to zycie ulatwilo jeszcze sie ze mna pomeczysz troche xd xd xd xd twisted twisted twisted twisted pirate

dzieeeki...wiedzialem ze mobe na Ciebie liczyc
pomeczyc...to mi przypomnialo ze mialas mi jakas torture wymyslec xd

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:05 pm

Kiray
twisted_only_one

stare co ty jakis masochista jestes czy co? stare zartuje nie bardzo mialam czas by myslec nad torturami nad toba^_^ najlepsze sa spontaniczne tortury xd xd xd nie martw sie nic cie nie ominie...wciaz licze na to ze bedziesz wspolpracowal i sam powiesz o co ci chodzilo ^_^ twisted
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:12 pm

twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one

stare co ty jakis masochista jestes czy co? stare zartuje nie bardzo mialam czas by myslec nad torturami nad toba^_^ najlepsze sa spontaniczne tortury xd xd xd nie martw sie nic cie nie ominie...wciaz licze na to ze bedziesz wspolpracowal i sam powiesz o co ci chodzilo ^_^ twisted

nie jestem...jednak z drugiej strony nigdy nie bylem torturowany przez dziewczyne...chociaz kilka razy mi to sie snilo redface xd wink
moze bede wspolpracowal...jednak cos musialo by mnie mocno zmotywowac do tego wink

Kiray
Crew

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:15 pm

Kiray
twisted_only_one
Kiray
twisted_only_one

nie jestem...jednak z drugiej strony nigdy nie bylem torturowany przez dziewczyne...chociaz kilka razy mi to sie snilo redface xd wink
moze bede wspolpracowal...jednak cos musialo by mnie mocno zmotywowac do tego wink
to ja moze juz poojde spac ^_^...jakto zmotywowac...a jak ladnie poprosze ? xd xd 3nodding twisted
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:19 pm

twisted_only_one
to ja moze juz poojde spac ^_^...jakto zmotywowac...a jak ladnie poprosze ? xd xd 3nodding twisted

jak bys ladnie poprosila to pewnie bym wspolpracowal...jednak juz nie pamietam o co chodzilo...skleroza sweatdrop

Kiray
Crew

opcy
Crew

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:20 pm

User Image
PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:20 pm

Kiray
twisted_only_one

jak bys ladnie poprosila to pewnie bym wspolpracowal...jednak juz nie pamietam o co chodzilo...skleroza sweatdrop
sweatdrop sweatdrop sweatdrop ty cos kombinowales ale nie chciales powiedziec co chyba o to chodzilo sweatdrop sweatdrop sweatdrop twisted

Twisted_Exile

Twisted_Exile

PostPosted: Thu Jun 23, 2005 3:21 pm

opcy
User Image
eek eek eek twisted
Reply
Ruskie-Partyzanty [RP]

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 59 60 61 62 63 64 ... 553 554 555 556 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games