|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 14, 2008 3:42 pm
ichabot ILikeGreenChickenLegs ichabot Mnie się bardzo dużo gatunków muzyki i wykonawców podoba. Czasami muszę parę razy coś przesłuchać, żeby się przekonać, czasem spodoba mi się od razu, za to szybko się znudzi. Raz nawet jedna techniawa mi się spodobała xd
Boten anna xp
Znam to tylko z opowiadań xD Sprawdziłem na wikipedii. Ten zespół zrobił też utwór o graniu w Dotę (czyli w taką jedną specjalną mapę do warcrafta) xDDDDD Łoch, to jeszcze bardziej odkrywczy niż ten, co zrobił przeróbkę "shut up and sleep with me"/code red
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2008 5:57 am
Mam 30% z rozszerzonej matury próbnej z biologii xDDDD Więcej niż się spodziewałem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2008 6:12 am
ichabot Mam 30% z rozszerzonej matury próbnej z biologii xDDDD Więcej niż się spodziewałem ninja gratki xp Ja z probnej bioli mialam 82 i olalam temat na ta "prawdziwa". I dostalam po dupie, wiec radze ci zacznij modlic sie do ksizek xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2008 11:20 am
Justinka ichabot Mam 30% z rozszerzonej matury próbnej z biologii xDDDD Więcej niż się spodziewałem ninja gratki xp Ja z probnej bioli mialam 82 i olalam temat na ta "prawdziwa". I dostalam po dupie, wiec radze ci zacznij modlic sie do ksizek xd crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2008 11:21 am
możecie już się za mnie modlić w intencji mojej matury z matmy i fizy (obie rozszerzone)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2008 11:46 am
OMG, współczuję i już zaczynam się modlić. Pomódl się za mnie też czasami emo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2008 12:38 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Dec 15, 2008 12:59 pm
Z tym modleniem u mni jest tak,ze nigdy sie ne ucze, przed kazdym kolem mowie, ze sie modlilam tylko do ksiazek poprzedniego wieczora i zawsze zaliczam mrgreen Kiedys sie niestety zmeni dobra passa whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Dec 16, 2008 3:52 am
Justinka Z tym modleniem u mni jest tak,ze nigdy sie ne ucze, przed kazdym kolem mowie, ze sie modlilam tylko do ksiazek poprzedniego wieczora i zawsze zaliczam mrgreen Kiedys sie niestety zmeni dobra passa whee No wiesz, zaliczyć to maturę zaliczyłem xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 11:10 am
Jutro tańcuję biggrin Ciekawe czy będzie moja 'koleżanka' biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 11:20 am
Mroovecka Jutro tańcuję biggrin Ciekawe czy będzie moja 'koleżanka' biggrin będzie romantycznie! xd a ja dzisiaj skombinowałam sobie pomidorową w 10 minut! Mam taki metalowy kubek. Wrzuciłam do niego makaron, kostkę rosołową, koncentrat i odrobinę soli do makaronu, bo i kostka i koncentrat słony. I szczypta pieprzu. Zagotowałam w czajniku wodę, zalałam całość i zagotowałam, mieszając, żeby makaron nie przywarł w tej mieszance. Po zagotowaniu zgasiłam i przykryłam całość na pięć minut, potem odkryłam, wzięłam do pokoju i jak troszkę przestygła, zjadłam. Smakowała jak pomidorowa, naprawdę! mrgreen I dziś miałam ostatni egzamin! W samą porę, bo dostawałam już paranoi od uczenia się! pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 11:48 am
Daedhel Mroovecka Jutro tańcuję biggrin Ciekawe czy będzie moja 'koleżanka' biggrin będzie romantycznie! xd a ja dzisiaj skombinowałam sobie pomidorową w 10 minut! Mam taki metalowy kubek. Wrzuciłam do niego makaron, kostkę rosołową, koncentrat i odrobinę soli do makaronu, bo i kostka i koncentrat słony. I szczypta pieprzu. Zagotowałam w czajniku wodę, zalałam całość i zagotowałam, mieszając, żeby makaron nie przywarł w tej mieszance. Po zagotowaniu zgasiłam i przykryłam całość na pięć minut, potem odkryłam, wzięłam do pokoju i jak troszkę przestygła, zjadłam. Smakowała jak pomidorowa, naprawdę! mrgreen I dziś miałam ostatni egzamin! W samą porę, bo dostawałam już paranoi od uczenia się! pirate o tak, niewątpliwie będzie xp kurczaki, narobiłaś mi smaku na pomidorową!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 17, 2008 2:26 pm
Mroovecka Daedhel Mroovecka Jutro tańcuję biggrin Ciekawe czy będzie moja 'koleżanka' biggrin będzie romantycznie! xd a ja dzisiaj skombinowałam sobie pomidorową w 10 minut! Mam taki metalowy kubek. Wrzuciłam do niego makaron, kostkę rosołową, koncentrat i odrobinę soli do makaronu, bo i kostka i koncentrat słony. I szczypta pieprzu. Zagotowałam w czajniku wodę, zalałam całość i zagotowałam, mieszając, żeby makaron nie przywarł w tej mieszance. Po zagotowaniu zgasiłam i przykryłam całość na pięć minut, potem odkryłam, wzięłam do pokoju i jak troszkę przestygła, zjadłam. Smakowała jak pomidorowa, naprawdę! mrgreen I dziś miałam ostatni egzamin! W samą porę, bo dostawałam już paranoi od uczenia się! pirate o tak, niewątpliwie będzie xp kurczaki, narobiłaś mi smaku na pomidorową! ano! ^^ zwłaszcza, że była jadalna i jak dotąd nie miałam żadnych objawów zatrucia. pirate
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 18, 2008 1:20 pm
hehe, była moja 'kolezanka' ale zadowoliła się inną dziewczyną xp *turla się*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 18, 2008 1:35 pm
Mroovecka hehe, była moja 'kolezanka' ale zadowoliła się inną dziewczyną xp *turla się* a to dziewucha! xD jak było? (:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|