Welcome to Gaia! ::

Polish Poll Center

Back to Guilds

Tags: Polska, Polish, Poland 

Reply Polish Poll Center
chwalcie siem (+37) Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 59 60 61 62 63 64 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

hejo
  co tam
View Results

dziki_wieprz

PostPosted: Sun Dec 14, 2008 3:42 pm

ichabot
ILikeGreenChickenLegs
ichabot
Mnie się bardzo dużo gatunków muzyki i wykonawców podoba. Czasami muszę parę razy coś przesłuchać, żeby się przekonać, czasem spodoba mi się od razu, za to szybko się znudzi. Raz nawet jedna techniawa mi się spodobała xd

Boten anna xp

Znam to tylko z opowiadań xD
Sprawdziłem na wikipedii. Ten zespół zrobił też utwór o graniu w Dotę (czyli w taką jedną specjalną mapę do warcrafta) xDDDDD

Łoch, to jeszcze bardziej odkrywczy niż ten, co zrobił przeróbkę "shut up and sleep with me"/code red
PostPosted: Mon Dec 15, 2008 5:57 am

Mam 30% z rozszerzonej matury próbnej z biologii xDDDD
Więcej niż się spodziewałem ninja

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Justinka

PostPosted: Mon Dec 15, 2008 6:12 am

ichabot

gratki xp

Ja z probnej bioli mialam 82 i olalam temat na ta "prawdziwa". I dostalam po dupie, wiec radze ci zacznij modlic sie do ksizek xd
PostPosted: Mon Dec 15, 2008 11:20 am

Justinka
ichabot

gratki xp

Ja z probnej bioli mialam 82 i olalam temat na ta "prawdziwa". I dostalam po dupie, wiec radze ci zacznij modlic sie do ksizek xd
crying crying crying

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0
PostPosted: Mon Dec 15, 2008 11:21 am

możecie już się za mnie modlić w intencji mojej matury z matmy i fizy (obie rozszerzone)
PostPosted: Mon Dec 15, 2008 11:46 am

OMG, współczuję i już zaczynam się modlić. Pomódl się za mnie też czasami emo

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150

Lopatka

9,050 Points
  • Beta Explorer 0
  • Beta Treasure Hunter 0
  • Beta Citizen 0
PostPosted: Mon Dec 15, 2008 12:38 pm

nie omieszkam
PostPosted: Mon Dec 15, 2008 12:59 pm

Z tym modleniem u mni jest tak,ze nigdy sie ne ucze, przed kazdym kolem mowie, ze sie modlilam tylko do ksiazek poprzedniego wieczora i zawsze zaliczam mrgreen Kiedys sie niestety zmeni dobra passa whee

Justinka

Ignacy Wieniawa
Crew

Unforgiving Warlord

2,800 Points
  • 1 Win 50
  • 20 Wins 100
  • 50 Wins 150
PostPosted: Tue Dec 16, 2008 3:52 am

Justinka
Z tym modleniem u mni jest tak,ze nigdy sie ne ucze, przed kazdym kolem mowie, ze sie modlilam tylko do ksiazek poprzedniego wieczora i zawsze zaliczam mrgreen Kiedys sie niestety zmeni dobra passa whee

No wiesz, zaliczyć to maturę zaliczyłem xp
PostPosted: Wed Dec 17, 2008 11:10 am

Jutro tańcuję biggrin Ciekawe czy będzie moja 'koleżanka' biggrin

Mroovecka

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed Dec 17, 2008 11:20 am

Mroovecka
będzie romantycznie! xd

a ja dzisiaj skombinowałam sobie pomidorową w 10 minut! Mam taki metalowy kubek. Wrzuciłam do niego makaron, kostkę rosołową, koncentrat i odrobinę soli do makaronu, bo i kostka i koncentrat słony. I szczypta pieprzu. Zagotowałam w czajniku wodę, zalałam całość i zagotowałam, mieszając, żeby makaron nie przywarł w tej mieszance. Po zagotowaniu zgasiłam i przykryłam całość na pięć minut, potem odkryłam, wzięłam do pokoju i jak troszkę przestygła, zjadłam. Smakowała jak pomidorowa, naprawdę! mrgreen

I dziś miałam ostatni egzamin! W samą porę, bo dostawałam już paranoi od uczenia się! pirate
PostPosted: Wed Dec 17, 2008 11:48 am

Daedhel
Mroovecka
będzie romantycznie! xd

a ja dzisiaj skombinowałam sobie pomidorową w 10 minut! Mam taki metalowy kubek. Wrzuciłam do niego makaron, kostkę rosołową, koncentrat i odrobinę soli do makaronu, bo i kostka i koncentrat słony. I szczypta pieprzu. Zagotowałam w czajniku wodę, zalałam całość i zagotowałam, mieszając, żeby makaron nie przywarł w tej mieszance. Po zagotowaniu zgasiłam i przykryłam całość na pięć minut, potem odkryłam, wzięłam do pokoju i jak troszkę przestygła, zjadłam. Smakowała jak pomidorowa, naprawdę! mrgreen

I dziś miałam ostatni egzamin! W samą porę, bo dostawałam już paranoi od uczenia się! pirate

o tak, niewątpliwie będzie xp

kurczaki, narobiłaś mi smaku na pomidorową!

Mroovecka

Carcassandra

Anxious Carpenter

PostPosted: Wed Dec 17, 2008 2:26 pm

Mroovecka
Daedhel
Mroovecka
będzie romantycznie! xd

o tak, niewątpliwie będzie xp

kurczaki, narobiłaś mi smaku na pomidorową!
ano! ^^ zwłaszcza, że była jadalna i jak dotąd nie miałam żadnych objawów zatrucia. pirate
PostPosted: Thu Dec 18, 2008 1:20 pm

hehe, była moja 'kolezanka' ale zadowoliła się inną dziewczyną xp *turla się*

Mroovecka

Maris274

Chatty Shopper

4,450 Points
  • Forum Dabbler 200
  • Forum Sophomore 300
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Thu Dec 18, 2008 1:35 pm

Mroovecka
hehe, była moja 'kolezanka' ale zadowoliła się inną dziewczyną xp *turla się*

a to dziewucha! xD
jak było? (:
Reply
Polish Poll Center

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 59 60 61 62 63 64 ... 119 120 121 122 [>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games