|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:03 am
Egyébként már régebb óta vagyok a guildban, csak még lusta voltam ide írni. rolleyes Ja, és nem edward a kedvencem... :XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
napsugar nincs abban semmi gáz ha vki fiú és twilight fan..... biggrin de remélem azér neked nem edward a kedvenced xp amúgy üdv itt 4laugh Hát reméljük, hogy nem Edward a kedvence xD Max a példaképe ^^ Amúgy szia Ákos! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akos888 Egyébként már régebb óta vagyok a guildban, csak még lusta voltam ide írni. rolleyes Ja, és nem edward a kedvencem... :XP nem is úgy értettem bocsi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:04 am
Hoppá, az utolsó fórum üzimben az utolsó hangulatjel xP lenne, nem mad . sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:06 am
Akitta-chan Üdv minden újoncnak! Moderátor vagyok és ha jó kedvem van...ti szenvedtek. *Narciszra néz* twisted twisted  ő *mutat akittára* csúnya gonosz moderátor bácsi aki szereti a gyanútlan ártatlan guild tagokat szekálni *sunyin mosolyog akittára és kiölti a nyelvét*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:06 am
Akos888 Hoppá, az utolsó fórum üzimben az utolsó hangulatjel xP lenne, nem mad . sweatdrop Ezt a hibbát már én is ekövettem. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:07 am
Akos888 Hoppá, az utolsó fórum üzimben az utolsó hangulatjel xP lenne, nem mad . sweatdrop jah oks.... azt hittem megharagudtál sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:07 am
loool... egyébként, ha akartok, jelöljetek be, kedves magyarok. mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:10 am
Akos888 loool... egyébként, ha akartok, jelöljetek be, kedves magyarok. mrgreen Tyű akkor még a végén komoly 4 ember lenne a frends listemen. Azt szabad? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:12 am
Üdv Akos smile Mióta vagy a guildben? (Ismerem őt már egy másik online játékból meg Womit és Speedy013mat is, láttam hogy írt asszem Akitta vagy Medvelaszlo profilján smile )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:12 am
Bocs Ákos, de Catrina nem létezik...ahogy én se... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:13 am
Obilia Üdv Akos smile Mióta vagy a guildben? (Ismerem őt már egy másik online játékból meg Womit és Speedy013mat is, láttam hogy írt asszem Akitta vagy Medvelaszlo profilján smile ) Hellóka, én is itt vagyok xd a rajzon meg csak röhögni tudok biggrin nagyon jó ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:15 am
Tamcsi Obilia Üdv Akos smile Mióta vagy a guildben? (Ismerem őt már egy másik online játékból meg Womit és Speedy013mat is, láttam hogy írt asszem Akitta vagy Medvelaszlo profilján smile ) Hellóka, én is itt vagyok xd a rajzon meg csak röhögni tudok biggrin nagyon jó ^^ Akitta csak egy puhány senki...ÉN VAGYOK AZ IGAZI ERŐ!!! ... ... ... neked is szia. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:18 am
Apropó alig meséltem miket szeretek, párat írok (profilomon sincs rajta). Twilightot még nem olvastam/láttam. Golden Compaaass (csak filmet láttam és az is tetszik mégha állítólag a könyv a jobb akkor is), HP (nem röhög razz ), Star Trek, Stargate (főleg Atlantis), Star Wars (Lucas filmek, képregényeket/regényeket nem ismerem), és még néhány nagy kedvenc film: Baraka, Kapcsolat, Gondolatbűnök, Apollo 13, A szikla, A felejtés bére, Macskafogó. Kedvenc animék/mangák (igazából jobban nem ismerek olyan sokat): Magic Knight Rayearth, Inuyasha (fekszik! biggrin ), SM, Nana, Makrancos hercegnő (1 kínai manga azaz manhua) Vannak amiknek inkább csak "látásból" ismerem 1-2 kariját és a nevét de jobban nem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 09, 2009 8:19 am
loool... röhögök TelemOrd... de csak egykérdés: mi az hogy Catrina meg te se létezel? ezt az egyet nem értem, am. minden rendben van. xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|