|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:03 am
Falcone Labudziak Hadogenes Vykk cholera denerwooje mnie ta gaia co bym nie zrobil jakis blad i w ogole ... przez ostatnia godzine chyba z 10razy mnie proszono zeby sie zalogowal od nowa co jest z ta gaia..i moja mini sygnaturka w gifie znowu jest nieruchoma... scream Hado...nie koniecznie -ja nie nawidze niemca jest glupi!! anglik jest fajniejszy i bardaiej intuicyjny xd no ja kocham niemca i kuje na niego dzie i noc a najlepiej swiadcza o tym moje oceny 1;1;3;+ na pulrocze 2 a to, że ja KOCHAM niemca świądnczą oceny: ,1,1,1,1,1,2+ -_- 1 na pułrocze XD ja 1,1,1,1,3,4 xd moje tez 1,1,2,4 eek !!i znowu 2 na semstr 2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:03 am
Falcone Labudziak Hadogenes Vykk cholera denerwooje mnie ta gaia co bym nie zrobil jakis blad i w ogole ... przez ostatnia godzine chyba z 10razy mnie proszono zeby sie zalogowal od nowa co jest z ta gaia..i moja mini sygnaturka w gifie znowu jest nieruchoma... scream Hado...nie koniecznie -ja nie nawidze niemca jest glupi!! anglik jest fajniejszy i bardaiej intuicyjny xd no ja kocham niemca i kuje na niego dzie i noc a najlepiej swiadcza o tym moje oceny 1;1;3;+ na pulrocze 2 a to, że ja KOCHAM niemca świądnczą oceny: ,1,1,1,1,1,2+ -_- 1 na pułrocze XD ja 1,1,1,1,3,4 xd a ja z niemca mam 2;5;1;0;0;0;0;0 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:04 am
Labudziak Hadogenes no ja kocham niemca i kuje na niego dzie i noc a najlepiej swiadcza o tym moje oceny 1;1;3;+ na pulrocze 2 a to, że ja KOCHAM niemca świądnczą oceny: ,1,1,1,1,1,2+ -_- 1 na pułrocze XD ale ja jeszcze mam cyba najlepszego nauczyciela zero poczucia chumoru na wszystko zla (szczegolnie na mnie) itp >> moja ulubiona nauczycielka <<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:06 am
Mycha a ja z niemca mam 2;5;1;0;0;0;0;0 sweatdrop u cioebie też sa zera widze XD .. ale nie.. ja zdam niewiem jak ale kur.*** zdam!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:07 am
Labudziak Mycha a ja z niemca mam 2;5;1;0;0;0;0;0 sweatdrop u cioebie też sa zera widze XD .. ale nie.. ja zdam niewiem jak ale kur.*** zdam! ja też zdam. ściagi wkońcu istnieją. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:08 am
Labudziak Dobra..ja sie będe teraz kuł z niemca.. jednak będe na gai XD jak jakis temat mnie zainteresuje..to cos powiem biggrin a tak, to nie będe pisał biggrin stare biedactywo.... ja mialam w tamtym tyg z tego *%$% sprawdzian.. masakra.... a tak pozatym to witam.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mycha Labudziak Mycha a ja z niemca mam 2;5;1;0;0;0;0;0 sweatdrop u cioebie też sa zera widze XD .. ale nie.. ja zdam niewiem jak ale kur.*** zdam! ja też zdam. ściagi wkońcu istnieją. xd u nas nie ma sprawdzianów tylko pyta (wiekszy problem)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mycha a ja z niemca mam 2;5;1;0;0;0;0;0 sweatdrop to ty jestes najleszy "0"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:09 am
Hadogenes Mycha a ja z niemca mam 2;5;1;0;0;0;0;0 sweatdrop to ty jestes najleszy "0" wiesz jak sie jest w sumie przez 2 miesiące na 5 to to musim tak wyglądać.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:09 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:10 am
Labudziak u nas nie ma sprawdzianów tylko pyta (wiekszy problem) u na si pyta co lekcje i sprawdziany robi sweatdrop znoff czuje sie olana xp xp domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:11 am
Falcone Labudziak teraz wida�‡, jak wszyscy kochamy niemiecki XD je�›li nie zdam w tym roku przez niemca.. gar�›c tabletek i nara! bedziesz mogl sie zawsz do naszego licka przepisac sweatdrop taaa -_- jeszcze czego XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:11 am
Baliaur Labudziak u nas nie ma sprawdzianów tylko pyta (wiekszy problem) u na si pyta co lekcje i sprawdziany robi sweatdrop znoff czuje sie olana xp xp domokun domokun domokun domokun witaj witaj sory ale my t mamy powazny temat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:13 am
Baliaur Labudziak u nas nie ma sprawdzianów tylko pyta (wiekszy problem) u na si pyta co lekcje i sprawdziany robi sweatdrop znoff czuje sie olana xp xp domokun domokun domokun domokun u nas też XD jak ja bym chodził na wszytkie niemce.. to bym miał chyba 10x 1 -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|