|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:42 am
Sei chan Falcone Sei chan Dostałam dotacje 1000g i angelic scarf eek eek chyba przed świętami ludzie robia się milsi na gaia eek eek daj mi Angelic scraf prosze ........ gonk a gdzie go dostalas question ja tez tam pojde Łaaa sorci przejęzyczenie angelic hedband ja po tych 100 zadaniach z chemi nie myślę sweatdrop ja juz tu prawie zawalu dostalem a gdzie to dostalasa na jakim forum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:42 am
Labudziak Vykk Labudziak Vykk Falcone Labudziak a co mam innego robiĦ#8225; -_- lepiej dmuchac na zimne stare ej Labudzik w czym to robiles ?? znalazlem programik z Suth parka na necie i zarzucielm tu jego adres an HQ a widze ze zaczal cieszyc sie popularnoscia moge wiec podac jego adresik jeszcze raz czemu chcesz podać? czemu wszyscy mają mieć tak jak my? w sumie musze sie zastanowic nad twoimi slowami :> ale ty tez nie masz mojej autoryzacji xd przypadek przypadek XD ale jak już ja mam.. to lepiej żeby miały 2 niż 20 XD (mogliśmy ściemniac, że sami myśmy narysowali xp ) w sumie southpark wlanie powstawal w sosob wycinany a potem pod programikiem typu paint ale technika szybko idze do przodu... kiedys probowale pod paintem zorbic cos dokladnie takiego i nawet calkiem calkiem wyszlo tylk gdzies to podzialem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:44 am
Falcone ja juz tu prawie zawalu dostalem a gdzie to dostalasa na jakim forum Dziewczyna kotki kupiłą z mojego sklepiku i dała mi sporą dotacje do tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:49 am
Labudziak Vykk w sumie southpark wlanie powstawal w sosob wycinany a potem pod programikiem typu paint ale technika szybko idze do przodu... kiedys probowale pod paintem zorbic cos dokladnie takiego i nawet calkiem calkiem wyszlo tylk gdzies to podzialem C棳80;.. XD jak by mi sie chciało bawić to pewnie w paincie by to mi wyszło to to skąplikowane nie jest -_- jezu dajcie sepy i tak tego w sygnaturke nie bede wklejal tylko dla zabawy se porobie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:50 am
Dobra..ja sie będe teraz kuł z niemca.. jednak będe na gai XD jak jakis temat mnie zainteresuje..to cos powiem biggrin a tak, to nie będe pisał biggrin stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:52 am
Labudziak Dobra..ja sie będe teraz kuł z niemca.. jednak będe na gai XD jak jakis temat mnie zainteresuje..to cos powiem biggrin a tak, to nie będe pisał biggrin stare kuj kuj w koncu niemiec po najfjniejszy przedmiot w szkole domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:54 am
Hadogenes Labudziak Dobra..ja sie będe teraz kuł z niemca.. jednak będe na gai XD jak jakis temat mnie zainteresuje..to cos powiem biggrin a tak, to nie będe pisał biggrin stare kuj kuj w koncu niemiec po najfjniejszy przedmiot w szkole domokun nie mów tak!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:54 am
cholera denerwooje mnie ta gaia co bym nie zrobil jakis blad i w ogole ... przez ostatnia godzine chyba z 10razy mnie proszono zeby sie zalogowal od nowa co jest z ta gaia..i moja mini sygnaturka w gifie znowu jest nieruchoma... scream
Hado...nie koniecznie -ja nie nawidze niemca jest glupi!! anglik jest fajniejszy i bardaiej intuicyjny xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:56 am
ja tez sie odlaczam na chwileczke bo rusuje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:58 am
Vykk cholera denerwooje mnie ta gaia co bym nie zrobil jakis blad i w ogole ... przez ostatnia godzine chyba z 10razy mnie proszono zeby sie zalogowal od nowa co jest z ta gaia..i moja mini sygnaturka w gifie znowu jest nieruchoma... scream Hado...nie koniecznie -ja nie nawidze niemca jest glupi!! anglik jest fajniejszy i bardaiej intuicyjny xd no ja kocham niemca i kuje na niego dzie i noc a najlepiej swiadcza o tym moje oceny 1;1;3;+ na pulrocze 2
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:59 am
Hadogenes Vykk cholera denerwooje mnie ta gaia co bym nie zrobil jakis blad i w ogole ... przez ostatnia godzine chyba z 10razy mnie proszono zeby sie zalogowal od nowa co jest z ta gaia..i moja mini sygnaturka w gifie znowu jest nieruchoma... scream Hado...nie koniecznie -ja nie nawidze niemca jest glupi!! anglik jest fajniejszy i bardaiej intuicyjny xd no ja kocham niemca i kuje na niego dzie i noc a najlepiej swiadcza o tym moje oceny 1;1;3;+ na pulrocze 2 a to, że ja KOCHAM niemca świądnczą oceny: ,1,1,1,1,1,2+ -_- 1 na pułrocze XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:01 am
Labudziak Hadogenes Vykk cholera denerwooje mnie ta gaia co bym nie zrobil jakis blad i w ogole ... przez ostatnia godzine chyba z 10razy mnie proszono zeby sie zalogowal od nowa co jest z ta gaia..i moja mini sygnaturka w gifie znowu jest nieruchoma... scream Hado...nie koniecznie -ja nie nawidze niemca jest glupi!! anglik jest fajniejszy i bardaiej intuicyjny xd no ja kocham niemca i kuje na niego dzie i noc a najlepiej swiadcza o tym moje oceny 1;1;3;+ na pulrocze 2 a to, że ja KOCHAM niemca świądnczą oceny: ,1,1,1,1,1,2+ -_- 1 na pułrocze XD ja 1,1,1,1,3,4 xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 10:03 am
teraz widać, jak wszyscy kochamy niemiecki XD jeśli nie zdam w tym roku przez niemca.. garśc tabletek i nara!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|