|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:29 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak teraz czym ci humor zepsułem stare twoim kometnatzrzem xp masz problemy stare niegadam z toba.. bo zaraz cos wymyslisz stare gonk niebądz taki a co mam innego robić -_- lepiej dmuchac na zimne stare widze ze ktos sie dobral do programiku z ktorego i jak kozystam prawda Labudziak?? hejak Sei hejak mycha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:31 am
Falcone Labudziak a co mam innego robiĦ#8225; -_- lepiej dmuchac na zimne stare ej Labudzik w czym to robiles ?? znalazlem programik z Suth parka na necie i zarzucielm tu jego adres an HQ a widze ze zaczal cieszyc sie popularnoscia moge wiec podac jego adresik jeszcze raz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:31 am
Vykk widze ze ktos sie dobral do programiku z ktorego i jak kozystam prawda Labudziak?? hejak Sei hejak mycha W czym zescie to zrobili exclaim ja tez chce gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:32 am
Vykk Falcone Labudziak a co mam innego robiĦ#8225; -_- lepiej dmuchac na zimne stare ej Labudzik w czym to robiles ?? znalazlem programik z Suth parka na necie i zarzucielm tu jego adres an HQ a widze ze zaczal cieszyc sie popularnoscia moge wiec podac jego adresik jeszcze raz podaj podaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:33 am
Vykk Falcone Labudziak a co mam innego robiĦ#8225; -_- lepiej dmuchac na zimne stare ej Labudzik w czym to robiles ?? znalazlem programik z Suth parka na necie i zarzucielm tu jego adres an HQ a widze ze zaczal cieszyc sie popularnoscia moge wiec podac jego adresik jeszcze raz czemu chcesz podać? czemu wszyscy mają mieć tak jak my?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:36 am
Dostałam dotacje 1000g i angelic scarf eek eek chyba przed świętami ludzie robia się milsi na gaia eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:37 am
Sei chan Dostałam dotacje 1000g i angelic scarf eek eek chyba przed świętami ludzie robia się milsi na gaia eek eek kto ci dał??!!! gdzie???!!! kiedy!!!???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:38 am
Falcone Vykk Falcone Labudziak a co mam innego robiĦ#8225; -_- lepiej dmuchac na zimne stare ej Labudzik w czym to robiles ?? znalazlem programik z Suth parka na necie i zarzucielm tu jego adres an HQ a widze ze zaczal cieszyc sie popularnoscia moge wiec podac jego adresik jeszcze raz podaj podaj whee w sumie to myslaem ze bede wyjatkowy ale jak jusz raz podalem to teraz jusz nie zbyt moge sie ztego wycofac sweatdrop zaraz poszukam tej stronki i postaram sie podac Sei gratuluje...nie wiem czy milsi bo ja nic nie dostaje nawet za maile a wy???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:38 am
Sei chan Dostałam dotacje 1000g i angelic scarf eek eek chyba przed świętami ludzie robia się milsi na gaia eek eek daj mi Angelic scraf prosze ........ gonk a gdzie go dostalas question ja tez tam pojde
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:39 am
Falcone Sei chan Dostałam dotacje 1000g i angelic scarf eek eek chyba przed świętami ludzie robia się milsi na gaia eek eek daj mi Angelic scraf prosze ........ gonk a gdzie go dostalas question ja tez tam pojde Łaaa sorci przejęzyczenie angelic hedband ja po tych 100 zadaniach z chemi nie myślę sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:39 am
Labudziak Vykk Falcone Labudziak a co mam innego robiĦ#8225; -_- lepiej dmuchac na zimne stare ej Labudzik w czym to robiles ?? znalazlem programik z Suth parka na necie i zarzucielm tu jego adres an HQ a widze ze zaczal cieszyc sie popularnoscia moge wiec podac jego adresik jeszcze raz czemu chcesz podać? czemu wszyscy mają mieć tak jak my? w sumie musze sie zastanowic nad twoimi slowami :> ale ty tez nie masz mojej autoryzacji xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:40 am
Vykk Labudziak Vykk Falcone Labudziak a co mam innego robiĦ#8225; -_- lepiej dmuchac na zimne stare ej Labudzik w czym to robiles ?? znalazlem programik z Suth parka na necie i zarzucielm tu jego adres an HQ a widze ze zaczal cieszyc sie popularnoscia moge wiec podac jego adresik jeszcze raz czemu chcesz podać? czemu wszyscy mają mieć tak jak my? w sumie musze sie zastanowic nad twoimi slowami :> ale ty tez nie masz mojej autoryzacji xd przypadek przypadek XD ale jak już ja mam.. to lepiej żeby miały 2 niż 20 XD (mogliśmy ściemniac, że sami myśmy narysowali xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|