|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:02 am
nic konkretnego -_- rozmowy o niczym xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:02 am
Labudziak Falcone Witam wszytkich biggrin ............... siema falcone!!! witam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:05 am
Vykk hejka M-Teen ty tez tu wrociles falc??wszyscy wracaja a mimo nic sie nie zmienia ... nie ma co do roboty........ cholera taki nudny dzien >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:05 am
Falcone Vykk hejka M-Teen ty tez tu wrociles falc??wszyscy wracaja a mimo nic sie nie zmienia ... nie ma co do roboty........ cholera taki nudny dzien >.< jednak mogliśmy jechac do tesco xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:06 am
witam ^^ dzisiaj nie bedzie Redds'a jabUKOWEGO razz jutro mam wycieczke więc sweatdrop hehe wiadomo *siada na kanape* czy ktoś jest chętny w zrobieni mi sałatki owocwej?? smile albo jakiegos torciku? smile proszee.. ja jestem beztalenciem kulinarnym więc suzkam jakiegos talenta razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:07 am
Falcone nie ma co do roboty........ cholera taki nudny dzien >.< a co z pracką? whee narysowales juz jakies? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:08 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak wired_Yuki Labudziak czy ty przypadkiem nie chcesz na siłe sie ze mną pokłucić? stare czepaic sie, bo "ktos mnie przywitał, a ja mu nie odpowiedziałem" to jest dopiero chore stare maniak stare redface smile biggrin xd *rzuca sie na niego i tuuuuuli* ave ave ave ofiarko *sciska i lize go * mrau 3nodding xp xd biggrin smile stare co ci sie tak nagle humor poprawił co? bo poprostu mam dobry humorek *sciska dalej biggrin * taaaa mad d: a zaraz bedzie : pozycz 2k na ...... wcale ze nie!!!!!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:09 am
wired_Yuki wcale ze nie!!!!!!! scream /nie przesadzaj z cytatami/ aha to spoko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:10 am
M-Teen witam ^^ dzisiaj nie bedzie Redds'a jabUKOWEGO razz jutro mam wycieczke więc sweatdrop hehe wiadomo *siada na kanape* czy ktoś jest chętny w zrobieni mi sałatki owocwej?? smile albo jakiegos torciku? smile proszee.. ja jestem beztalenciem kulinarnym więc suzkam jakiegos talenta razz hmmm.... a po co cci te salatki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen witam ^^ dzisiaj nie bedzie Redds'a jabUKOWEGO razz jutro mam wycieczke więc sweatdrop hehe wiadomo *siada na kanape* czy ktoś jest chętny w zrobieni mi sałatki owocwej?? smile albo jakiegos torciku? smile proszee.. ja jestem beztalenciem kulinarnym więc suzkam jakiegos talenta razz przykro mi ale na mnie nie licz bo ci nie jestem w stanie pomoc...wejdz na kuchnie!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wierd narysowalas juz sobie sygnaturke question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:11 am
Labudziak wired_Yuki wcale ze nie!!!!!!! scream /nie przesadzaj z cytatami/ aha to spoko biggrin chyba zepsułes mi humor , ty zawsze szukasz dziury w całym stare *kładzie sie na ziemi tworząc kulke futra i czarnej blamy materiału *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:11 am
Miss_Karina M-Teen witam ^^ dzisiaj nie bedzie Redds'a jabUKOWEGO razz jutro mam wycieczke więc sweatdrop hehe wiadomo *siada na kanape* czy ktoś jest chętny w zrobieni mi sałatki owocwej?? smile albo jakiegos torciku? smile proszee.. ja jestem beztalenciem kulinarnym więc suzkam jakiegos talenta razz hmmm.... a po co cci te salatki xd hmm głodniusia jestem ^^ kicio lezy mi na kokanahc i ogrzewa nóżki wink [to tak na magiesie xd ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:14 am
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki wcale ze nie!!!!!!! scream /nie przesadzaj z cytatami/ aha to spoko biggrin chyba zepsułes mi humor , ty zawsze szukasz dziury w całym stare *kładzie sie na ziemi tworząc kulke futra i czarnej blamy materiału * teraz czym ci humor zepsułem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 9:14 am
Falcone Wierd narysowalas juz sobie sygnaturke question juz namalowałam , ale musze isc do kuzyna zeskanowac , wiec jutro bede miała biggrin ( niewiem czy mi wyszła , sam ocenisz )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|