|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:37 am
Vykk wired_Yuki MOBY d**k porwrócił , awe smiertelnikom xd ave yuki... co tam labudziak??jakos ostatnio mimo wsyzstko miales innego ava niz teraz on co chwile cos zmienia , omineło mnie cos ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:39 am
Labudziak ejj co tu tak cicho ejj nooo crying nikt mnie nie lubi nikt mnie nie kocha nikt mnie nie szanuje *dołuje sie* a ten znowu swoje...co ty jestes taki dobitny? Yuki chyba nic poza narzekaniem na gaiae to nic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:40 am
Vykk Labudziak ejj co tu tak cicho ejj nooo crying nikt mnie nie lubi nikt mnie nie kocha nikt mnie nie szanuje *dołuje sie* a ten znowu swoje...co ty jestes taki dobitny? Yuki chyba nic poza narzekaniem na gaiae to nic... to miało być dla tematu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:40 am
ja tu labudziak cie przywitałam , a ty nic , mowisz ze cie nikt niewita .... i kto tu kogo niezauwaza
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:41 am
Vykk i jak Kari zdecydowalas sie sciagac z jakiegos p2p?? hm...jeszcze nie zaczelam xd oddalam kompa mamie nachwile stare nie lubie jak starzy siadaja przy moim kompie bo mama zrzedzi co za bajzel mam a tata psuje mi kompa xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:42 am
wired_Yuki ja tu labudziak cie przywitałam , a ty nic , mowisz ze cie nikt niewita .... i kto tu kogo niezauwaza już nie narzekam niezauwarzyłem XD wybacz xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:44 am
Labudziak Vykk Labudziak ejj co tu tak cicho ejj nooo crying nikt mnie nie lubi nikt mnie nie kocha nikt mnie nie szanuje *dołuje sie* a ten znowu swoje...co ty jestes taki dobitny? Yuki chyba nic poza narzekaniem na gaiae to nic... to miało być dla tematu stare aha czyli nic nowego... yuki przyjrzyj sdie dokaldniej przywitalem sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:45 am
Miss_Karina Vykk i jak Kari zdecydowalas sie sciagac z jakiegos p2p?? hm...jeszcze nie zaczelam xd oddalam kompa mamie nachwile stare nie lubie jak starzy siadaja przy moim kompie bo mama zrzedzi co za bajzel mam a tata psuje mi kompa xp u mnie jest to samo stare ale namówiłem ojca, by kupił mi nowy ^^ a stay wzioł dla siebie teraz co 2/3 dni mnie woła, bo komp nie działa..bo cos tam kliknoł.. oczywiście za naprawe biore "skromna opłate" biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:46 am
Labudziak wired_Yuki ja tu labudziak cie przywitałam , a ty nic , mowisz ze cie nikt niewita .... i kto tu kogo niezauwaza już nie narzekam niezauwarzyłem XD wybacz xp no własnie , sam narzekasz ze ciebie niezauwarzają a sam mnie niezauważyłeś , to jest chore -_- jak chcesz zmieniać innych , zacznij od siebie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:47 am
Miss_Karina Vykk i jak Kari zdecydowalas sie sciagac z jakiegos p2p?? hm...jeszcze nie zaczelam xd oddalam kompa mamie nachwile stare nie lubie jak starzy siadaja przy moim kompie bo mama zrzedzi co za bajzel mam a tata psuje mi kompa xp mnie ojciec ciagle wywala od kompa i twierdzi ze ciafgle cos kombinuje zeby tylko siedziec i nie ucze sie...heh ma racja xd a jakby co to mam stronek z ktroej mozesz sobie sciagnac DC w razie jakichs info to po porsu PM do mnie i wsio jasne...to siem mozemy powymieniac troche biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:47 am
Vykk Labudziak Vykk Labudziak ejj co tu tak cicho ejj nooo crying nikt mnie nie lubi nikt mnie nie kocha nikt mnie nie szanuje *dołuje sie* a ten znowu swoje...co ty jestes taki dobitny? Yuki chyba nic poza narzekaniem na gaiae to nic... to miało być dla tematu stare aha czyli nic nowego... yuki przyjrzyj sdie dokaldniej przywitalem sie... tajkk , zauważyłam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:48 am
wired_Yuki Labudziak wired_Yuki ja tu labudziak cie przywitałam , a ty nic , mowisz ze cie nikt niewita .... i kto tu kogo niezauwaza już nie narzekam niezauwarzyłem XD wybacz xp no własnie , sam narzekasz ze ciebie niezauwarzają a sam mnie niezauważyłeś , to jest chore -_- jak chcesz zmieniać innych , zacznij od siebie stare czy ty przypadkiem nie chcesz na siłe sie ze mną pokłucić? stare czepaic sie, bo "ktos mnie przywitał, a ja mu nie odpowiedziałem" to jest dopiero chore stare maniak
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:49 am
Labudziak Miss_Karina Vykk i jak Kari zdecydowalas sie sciagac z jakiegos p2p?? hm...jeszcze nie zaczelam xd oddalam kompa mamie nachwile stare nie lubie jak starzy siadaja przy moim kompie bo mama zrzedzi co za bajzel mam a tata psuje mi kompa xp u mnie jest to samo stare ale namówiłem ojca, by kupił mi nowy ^^ a stay wzioł dla siebie teraz co 2/3 dni mnie woła, bo komp nie działa..bo cos tam kliknoł.. oczywiście za naprawe biore "skromna opłate" biggrin xd moj stary ma swoj laptop, amojego kompa uzywa glownie do polaczenia z netem ==' i mnie troshe wkurza jak biora mojego kompa bez pytania stressed sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|