|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:08 am
Night_Lady Vykk Night_Lady Vykk czyzbym znowu sam tu zostal...??? ja z Toba zawsze jestem blaugh wink no to dobrze ze nie jestem sam bo jusz mialerm zsie z nudow brac do lekcji xd :XP to tak jak ja xp xp musze cos zorbic do szkoly...ae nie chce mi sie mam na to jeszcze pol roku ale musze sie jusz wziac bo inaczej nie zdarze chodzi o to ze musze zrobic jakis ukald elektorniczny..i zstanawiam sie gdzie moglbym znalezc jakiews schematy ideowe bo pozniej bede musial to sam wszystko wytrawic i przylutowac...ah ciezki kawalek chleba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:11 am
Vykk xp musze cos zorbic do szkoly...ae nie chce mi sie mam na to jeszcze pol roku ale musze sie jusz wziac bo inaczej nie zdarze chodzi o to ze musze zrobic jakis ukald elektorniczny..i zstanawiam sie gdzie moglbym znalezc jakiews schematy ideowe bo pozniej bede musial to sam wszystko wytrawic i przylutowac...ah ciezki kawalek chleba ja tez miałam cos takiego u mnie ludzie robili dzwonk, zarówke i inne dziwne rzeczy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:12 am
a witam...my chyba nie mielismy jeszcze przyjemniosci...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:13 am
ja spadam, jak cos to słuchajcie radiosferki, tam bede, czyli www.radiosfera.pl !!!! słuchamy i pozdrawiamy!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:14 am
Vykk a witam...my chyba nie mielismy jeszcze przyjemniosci... raczej niebardzo- witam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:17 am
Night_Lady Vykk xp musze cos zorbic do szkoly...ae nie chce mi sie mam na to jeszcze pol roku ale musze sie jusz wziac bo inaczej nie zdarze chodzi o to ze musze zrobic jakis ukald elektorniczny..i zstanawiam sie gdzie moglbym znalezc jakiews schematy ideowe bo pozniej bede musial to sam wszystko wytrawic i przylutowac...ah ciezki kawalek chleba ja tez miałam cos takiego u mnie ludzie robili dzwonk, zarówke i inne dziwne rzeczyno to ja mam troche wiekszy problem bo planuje zorbic wzmacniacz ddo gitaki lub do glosnikow labo HUBA na 4USB do kompa...z tym ze z 1 bedzie maly problem bo nie mam gdzie tego sprawdzic chce kupic sobie gitarke ale najpierw zwykla a i na nia brakuje ciagle kasy... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:20 am
Solmir Vykk a witam...my chyba nie mielismy jeszcze przyjemniosci... raczej niebardzo- witam milo mi poznac..jestem dominik ale mow mi Vykku...[czyt.Wyku] papa night lady nie omieszkam skorzystac...o ile tylko mi sie uda tam jakos dobic :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:23 am
Vykk Solmir Vykk a witam...my chyba nie mielismy jeszcze przyjemniosci... raczej niebardzo- witam milo mi poznac..jestem dominik ale mow mi Vykku...[czyt.Wyku] papa night lady nie omieszkam skorzystac...o ile tylko mi sie uda tam jakos dobic :XP: ja jestem po prostu Sol milo poznac- tymczasem musze zmykac- pła
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:25 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:27 am
Solmir Vykk Solmir Vykk a witam...my chyba nie mielismy jeszcze przyjemniosci... raczej niebardzo- witam milo mi poznac..jestem dominik ale mow mi Vykku...[czyt.Wyku] papa night lady nie omieszkam skorzystac...o ile tylko mi sie uda tam jakos dobic :XP: ja jestem po prostu Sol milo poznac- tymczasem musze zmykac- pła narka Sol i jak Kari zdecydowalas sie sciagac z jakiegos p2p??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:31 am
MOBY d**k porwrócił , awe smiertelnikom xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:31 am
sorka, że mnie nie było.. ale robiłem sobie avanterek biggrin ale nie chce mi sie go jeszcze zamieszczać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:35 am
Labudziak sorka, że mnie nie było.. ale robiłem sobie avanterek biggrin ale nie chce mi sie go jeszcze zamieszczać biggrin ave
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:35 am
wired_Yuki MOBY d**k porwrócił , awe smiertelnikom xd ave yuki... co tam labudziak??jakos ostatnio mimo wsyzstko miales innego ava niz teraz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|