Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6087 6088 6089 6090 6091 6092 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Sun Dec 19, 2004 7:42 am

crying ja mam malo anime w domciu sad mam jedynie spirited away, vampire hunter oraz 4-5 odcinkow Vampire princes Miyu sad i nie wiem skad wiecej anime sciagnac sad
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 7:42 am

Labudziak
Vykk
herubinek
własnie oglądam Love Hine 07 ^^

Super! wink

obejrzalem pol serii asle komus plytke porzyczylem i jusz do mnie pozniej nie worcila.... crying

ja obejrzałem całą
i przedchwila 23 od.c sobie powtórzyłem wink
zazroszcze ci...kurcze prawie mi sie \nic nie chce sciagac z DC wszyscy okupuja najlepszych uzytkownikow i strasznie ciezko jest soe dobic...zna ktos jakies dobry serwerek z anime??

Vykk

[ Kaku ]

PostPosted: Sun Dec 19, 2004 7:43 am

Night_Lady
Labudziak
Vykk

ja tesh mialem taka nadzieje...

ciekawe, co z gai'ą
ale najbardziej mnie boli, że goldy nie chce na konto iśc -_-
bym miał już z 2000g -_-

a ja chce sobie kupic dwa listy a na razie na jeden nawet mnie nie stac bo nie mam kasy sad

Mhm, to powoli przestaje byc zabawne.
Ida swieta, trzeba kupic gaiowe prezenty dla friends..a ostatnio strasznie ciezko z kasa.
Kupujecie cos innym gaiowiczom?
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 7:43 am

Miss_Karina
crying ja mam malo anime w domciu sad mam jedynie spirited away, vampire hunter oraz 4-5 odcinkow Vampire princes Miyu sad i nie wiem skad wiecej anime sciagnac sad

Najlepsza KAzzaaaaaaaa...

BTW- Witaj Karina biggrin wink whee

Makaveli 2pac

Labudziak

PostPosted: Sun Dec 19, 2004 7:44 am

[ Kaku ]

Ida swieta, trzeba kupic gaiowe prezenty dla friends..a ostatnio strasznie ciezko z kasa.

ja nie XD
sam kasy nie mam XP
kurcze..chyba pozbęde sie tego stroju mikołaja -_-
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 7:45 am

[ Kaku ]
Night_Lady
Labudziak
Vykk

ja tesh mialem taka nadzieje...

ciekawe, co z gai'ą
ale najbardziej mnie boli, że goldy nie chce na konto iśc -_-
bym miał już z 2000g -_-

a ja chce sobie kupic dwa listy a na razie na jeden nawet mnie nie stac bo nie mam kasy sad

Pewnie:

Delisa już ode mnie cos dostała heart
Karina tez może się pochwalić prezencikiem wink

Makaveli 2pac

Miss_Karina

PostPosted: Sun Dec 19, 2004 7:45 am

hej whee zaraz bede, tylko pomoge w kuchni xd
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 7:46 am

Miss_Karina

nie slyszalem o vamprie junter..a jesli chodzi o anime to na pewno znajdziesz na DC++ jesli cie zinteresowalem to powiem ci wiecej...ja mam neta od 2 tyg. a jusz sicagnalem ok1.5GB

A i BTW na kaazie jest strasznie duzo bugow wormow i wirusow...

Vykk

Makaveli 2pac

PostPosted: Sun Dec 19, 2004 7:48 am

Vykk
Miss_Karina

nie slyszalem o vamprie junter..a jesli chodzi o anime to na pewno znajdziesz na DC++ jesli cie zinteresowalem to powiem ci wiecej...ja mam neta od 2 tyg. a jusz sicagnalem ok1.5GB

Z tym się nizgodze- ściągłem już chyba z 500 plików i niemiałem ani 1 virka- pozatym to się ściąga od innych userów (peer2peer) , a jeżeli ty masz vira z kazyy to oni też mają vira- a sądze że oni raczej niechceili by miec virków na kompie jak i my... wink

Je lece pograć w wulfa... nara xp
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 7:50 am

herubinek
Vykk
Miss_Karina

Z tym się nizgodze- ściągłem już chyba z 500 plików i niemiałem ani 1 virka- pozatym to się ściąga od innych userów (peer2peer) , a jeżeli ty masz vira z kazyy to oni też mają vira- a sądze że oni raczej niechceili by miec virków na kompie jak i my... wink

Je lece pograć w wulfa... nara xp

narka...kaaza nie jest taka zla tylko przy firewalachmozna miec troche problemow chyba ze ma sie wersje light...wtedy jakos da sie ominac wlaczonego firewalla

Vykk

Vykk

PostPosted: Sun Dec 19, 2004 7:55 am

czyzbym znowu sam tu zostal...???
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 7:56 am

Vykk

ja z Toba zawsze jestem blaugh wink

Night_Lady

Vykk

PostPosted: Sun Dec 19, 2004 8:02 am

Night_Lady
Vykk

no to dobrze ze nie jestem sam bo jusz mialerm zsie z nudow brac do lekcji xd :XP
PostPosted: Sun Dec 19, 2004 8:03 am

Vykk
Night_Lady
Vykk

no to dobrze ze nie jestem sam bo jusz mialerm zsie z nudow brac do lekcji xd :XP

to tak jak ja xp

Night_Lady

Liilith

PostPosted: Sun Dec 19, 2004 8:06 am

witam wink
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6087 6088 6089 6090 6091 6092 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games