|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:42 am
crying ja mam malo anime w domciu sad mam jedynie spirited away, vampire hunter oraz 4-5 odcinkow Vampire princes Miyu sad i nie wiem skad wiecej anime sciagnac sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:42 am
Labudziak Vykk herubinek własnie oglądam Love Hine 07 ^^ Super! wink obejrzalem pol serii asle komus plytke porzyczylem i jusz do mnie pozniej nie worcila.... crying ja obejrzałem całą i przedchwila 23 od.c sobie powtórzyłem wink zazroszcze ci...kurcze prawie mi sie \nic nie chce sciagac z DC wszyscy okupuja najlepszych uzytkownikow i strasznie ciezko jest soe dobic...zna ktos jakies dobry serwerek z anime??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:43 am
Night_Lady Labudziak Vykk ja tesh mialem taka nadzieje... ciekawe, co z gai'ą ale najbardziej mnie boli, że goldy nie chce na konto iśc -_- bym miał już z 2000g -_- a ja chce sobie kupic dwa listy a na razie na jeden nawet mnie nie stac bo nie mam kasy sad Mhm, to powoli przestaje byc zabawne. Ida swieta, trzeba kupic gaiowe prezenty dla friends..a ostatnio strasznie ciezko z kasa. Kupujecie cos innym gaiowiczom?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:43 am
Miss_Karina crying ja mam malo anime w domciu sad mam jedynie spirited away, vampire hunter oraz 4-5 odcinkow Vampire princes Miyu sad i nie wiem skad wiecej anime sciagnac sad Najlepsza KAzzaaaaaaaa... BTW- Witaj Karina biggrin wink whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:44 am
[ Kaku ] Mhm, to powoli przestaje byc zabawne. Ida swieta, trzeba kupic gaiowe prezenty dla friends..a ostatnio strasznie ciezko z kasa. Kupujecie cos innym gaiowiczom? ja nie XD sam kasy nie mam XP kurcze..chyba pozbęde sie tego stroju mikołaja -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:45 am
[ Kaku ] Night_Lady Labudziak Vykk ja tesh mialem taka nadzieje... ciekawe, co z gai'ą ale najbardziej mnie boli, że goldy nie chce na konto iśc -_- bym miał już z 2000g -_- a ja chce sobie kupic dwa listy a na razie na jeden nawet mnie nie stac bo nie mam kasy sad Mhm, to powoli przestaje byc zabawne. Ida swieta, trzeba kupic gaiowe prezenty dla friends..a ostatnio strasznie ciezko z kasa. Kupujecie cos innym gaiowiczom? Pewnie: Delisa już ode mnie cos dostała heart Karina tez może się pochwalić prezencikiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:45 am
hej whee zaraz bede, tylko pomoge w kuchni xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:46 am
Miss_Karina crying ja mam malo anime w domciu sad mam jedynie spirited away, vampire hunter oraz 4-5 odcinkow Vampire princes Miyu sad i nie wiem skad wiecej anime sciagnac sad nie slyszalem o vamprie junter..a jesli chodzi o anime to na pewno znajdziesz na DC++ jesli cie zinteresowalem to powiem ci wiecej...ja mam neta od 2 tyg. a jusz sicagnalem ok1.5GB A i BTW na kaazie jest strasznie duzo bugow wormow i wirusow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:48 am
Vykk Miss_Karina crying ja mam malo anime w domciu sad mam jedynie spirited away, vampire hunter oraz 4-5 odcinkow Vampire princes Miyu sad i nie wiem skad wiecej anime sciagnac sad nie slyszalem o vamprie junter..a jesli chodzi o anime to na pewno znajdziesz na DC++ jesli cie zinteresowalem to powiem ci wiecej...ja mam neta od 2 tyg. a jusz sicagnalem ok1.5GB A i BTW na kaazie jest strasznie duzo bugow wormow i wirusow... Z tym się nizgodze- ściągłem już chyba z 500 plików i niemiałem ani 1 virka- pozatym to się ściąga od innych userów (peer2peer) , a jeżeli ty masz vira z kazyy to oni też mają vira- a sądze że oni raczej niechceili by miec virków na kompie jak i my... wink Je lece pograć w wulfa... nara xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:50 am
herubinek Vykk Miss_Karina crying ja mam malo anime w domciu sad mam jedynie spirited away, vampire hunter oraz 4-5 odcinkow Vampire princes Miyu sad i nie wiem skad wiecej anime sciagnac sad nie slyszalem o vamprie junter..a jesli chodzi o anime to na pewno znajdziesz na DC++ jesli cie zinteresowalem to powiem ci wiecej...ja mam neta od 2 tyg. a jusz sicagnalem ok1.5GB A i BTW na kaazie jest strasznie duzo bugow wormow i wirusow... Z tym się nizgodze- ściągłem już chyba z 500 plików i niemiałem ani 1 virka- pozatym to się ściąga od innych userów (peer2peer) , a jeżeli ty masz vira z kazyy to oni też mają vira- a sądze że oni raczej niechceili by miec virków na kompie jak i my... wink Je lece pograć w wulfa... nara xp narka...kaaza nie jest taka zla tylko przy firewalachmozna miec troche problemow chyba ze ma sie wersje light...wtedy jakos da sie ominac wlaczonego firewalla
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:55 am
czyzbym znowu sam tu zostal...???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:56 am
Vykk czyzbym znowu sam tu zostal...??? ja z Toba zawsze jestem blaugh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:02 am
Night_Lady Vykk czyzbym znowu sam tu zostal...??? ja z Toba zawsze jestem blaugh wink no to dobrze ze nie jestem sam bo jusz mialerm zsie z nudow brac do lekcji xd :XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 8:03 am
Vykk Night_Lady Vykk czyzbym znowu sam tu zostal...??? ja z Toba zawsze jestem blaugh wink no to dobrze ze nie jestem sam bo jusz mialerm zsie z nudow brac do lekcji xd :XP to tak jak ja xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|