|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:21 am
Siema wszystkim!!!! ktos wie czy gaia wruciła do normy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:22 am
ma ktos pozyczyc na moment emo glasses?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:23 am
Labudziak Siema wszystkim!!!! ktos wie czy gaia wruciła do normy? nie jeszcze nie nadal to samo....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:24 am
Vykk Labudziak Siema wszystkim!!!! ktos wie czy gaia wruciła do normy? nie jeszcze nie nadal to samo.... kurcze A łowienie tez nie działa? czyli po straemu -_- a miełem nadzieje, że sobie troche połowie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:27 am
Labudziak Vykk Labudziak Siema wszystkim!!!! ktos wie czy gaia wruciła do normy? nie jeszcze nie nadal to samo.... kurcze A łowienie tez nie działa? czyli po straemu -_- a miełem nadzieje, że sobie troche połowie biggrin ja tesh mialem taka nadzieje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:28 am
Vykk ja tesh mialem taka nadzieje... ciekawe, co z gai'ą ale najbardziej mnie boli, że goldy nie chce na konto iśc -_- bym miał już z 2000g -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:29 am
czy ktos tutaj uzywa DC++??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:29 am
Labudziak Vykk ja tesh mialem taka nadzieje... ciekawe, co z gai'ą ale najbardziej mnie boli, że goldy nie chce na konto iśc -_- bym miał już z 2000g -_- a ja chce sobie kupic dwa listy a na razie na jeden nawet mnie nie stac bo nie mam kasy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:31 am
Labudziak Vykk ja tesh mialem taka nadzieje... ciekawe, co z gai'ą ale najbardziej mnie boli, że goldy nie chce na konto iśc -_- bym miał już z 2000g -_- mnie tam sie doadaje od czazsu do zasu ale nie po wiecej niz po kilka monet za udzial na forum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:32 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:33 am
Labudziak Night_Lady Labudziak Vykk ja tesh mialem taka nadzieje... ciekawe, co z gai'ą ale najbardziej mnie boli, że goldy nie chce na konto iśc -_- bym miał już z 2000g -_- a ja chce sobie kupic dwa listy a na razie na jeden nawet mnie nie stac bo nie mam kasy sad torturuja nas ;( tesz zbieram na liscik ale jeszcze sporo mi brakuje a jeszcze dluzej bede zbieral jesli gaia bedzie sie cialge walic witaj znowu Herubinku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:34 am
własnie oglądam Love Hine 07 ^^
Super! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:36 am
herubinek własnie oglądam Love Hine 07 ^^ Super! wink obejrzalem pol serii asle komus plytke porzyczylem i jusz do mnie pozniej nie worcila.... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 7:40 am
Vykk herubinek własnie oglądam Love Hine 07 ^^ Super! wink obejrzalem pol serii asle komus plytke porzyczylem i jusz do mnie pozniej nie worcila.... crying ja obejrzałem całą i przedchwila 23 od.c sobie powtórzyłem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|