|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:02 am
Falcone Delisa hejka 4laugh o czym rozmawiacie? whee wink Witam Witam whee a tak o niczym wszycy sie zmyli stare rozumiem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:06 am
Labudziak Falcone Delisa hejka 4laugh o czym rozmawiacie? whee wink Witam Witam whee a tak o niczym wszycy sie zmyli stare wi?kszo?? sad zara powinno sporo przyby?.. nom ja przbylem razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:07 am
Kurde cala Gaia sie jebie scream dobra ja lece porysowac bo musze chociaz cos dzisiaj zrobic stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:07 am
Vykk nom ja przbylem razz blaugh hejka 4laugh *przytuuulas ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:09 am
Falcone Kurde cala Gaia sie jebie scream dobra ja lece porysowac bo musze chociaz cos dzisiaj zrobic stare mi tam nic sie nie dzieje wink papatki sad *przytuuulas na pozegnanie ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:11 am
Falcone Kurde cala Gaia sie jebie scream dobra ja lece porysowac bo musze chociaz cos dzisiaj zrobic stare narka Falcone *Przytul Deli*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:13 am
Vykk Falcone Kurde cala Gaia sie jebie scream dobra ja lece porysowac bo musze chociaz cos dzisiaj zrobic stare narka Falcone *Przytul Deli* co u Ciebie nowego Vykk? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:16 am
Delisa Vykk Falcone Kurde cala Gaia sie jebie scream dobra ja lece porysowac bo musze chociaz cos dzisiaj zrobic stare narka Falcone *Przytul Deli* co u Ciebie nowego Vykk? ^^ wlasciwie to nic...bo nie ma co sie zmieniac...sylwka siedze w domciu i musze dalej kuc sie do poprawy ktora jak nie zalicze jestem zagrozony....a co u ciebie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:25 am
Vykk Delisa Vykk Falcone Kurde cala Gaia sie jebie scream dobra ja lece porysowac bo musze chociaz cos dzisiaj zrobic stare narka Falcone *Przytul Deli* co u Ciebie nowego Vykk? ^^ wlasciwie to nic...bo nie ma co sie zmieniac...sylwka siedze w domciu i musze dalej kuc sie do poprawy ktora jak nie zalicze jestem zagrozony....a co u ciebie?? tez nic nowego ^^ godzinke temu zapakowalam prezenty pod choinke wink niestety musze leciec sad brat chce wejsc sad papatki ^^ *przytuuulas na pozegnanie ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:27 am
Delisa Vykk Delisa Vykk Falcone Kurde cala Gaia sie jebie scream dobra ja lece porysowac bo musze chociaz cos dzisiaj zrobic stare narka Falcone *Przytul Deli* co u Ciebie nowego Vykk? ^^ wlasciwie to nic...bo nie ma co sie zmieniac...sylwka siedze w domciu i musze dalej kuc sie do poprawy ktora jak nie zalicze jestem zagrozony....a co u ciebie?? tez nic nowego ^^ godzinke temu zapakowalam prezenty pod choinke wink niestety musze leciec sad brat chce wejsc sad papatki ^^ *przytuuulas na pozegnanie ^^* papa i znowuy zostalem sam....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:53 am
nie taki sam
*słychać glos dochodzący od drzwi*
wirtaj ponownie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:55 am
wywlok666 nie taki sam *słychać glos dochodzący od drzwi* wirtaj ponownie smile no hejka no i jak patrzylas ta stronke??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:56 am
Vykk wywlok666 nie taki sam *słychać glos dochodzący od drzwi* wirtaj ponownie smile no hejka no i jak patrzylas ta stronke?? patrzyłam .. trochę się pobawiam już biggrin fajna zabawa ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:59 am
dobra .. na sekundke idę .. czeka mnie własnie zabawaz włosami drobna .. >.<
niedługo wrócę smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:59 am
wywlok666 Vykk wywlok666 nie taki sam *słychać glos dochodzący od drzwi* wirtaj ponownie smile no hejka no i jak patrzylas ta stronke?? patrzyłam .. trochę się pobawiam już biggrin fajna zabawa ^.^ wiem...ale na dluzsza mete szybko sie nudzi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|