|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:39 am
Hadogenes Falcone -_- a wiesz co to czy znowu poprostu nie wiesz o czym mowa i prubujesz udawac ze tak question opcja 2 ale jak ja zdobywam gre to tez sie ciesze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:44 am
no i troche ucichlo czyzby wszycy sie pochowali ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:45 am
Falcone Hadogenes Falcone -_- a wiesz co to czy znowu poprostu nie wiesz o czym mowa i prubujesz udawac ze tak question opcja 2 ale jak ja zdobywam gre to tez sie ciesze biggrin ja ostatnio dostalem tenchu 3 (swietna gea) i kupilem drivera 3( syf ale dla brata) MACIE POZDROWIENIA OD MOJEGO BRACHOLA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:46 am
siema! wrucvi?em ju? wiem.. nied?ugo to trwa?o przepraszam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:48 am
ja zara wracam - porzadek w pokoju crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:49 am
heh... ja zaraz wybywam, musze cos porobic ^^" ale moze bede wieczorkiem ^^ papusie wam biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:51 am
Miss_Karina heh... ja zaraz wybywam, musze cos porobic ^^" ale moze bede wieczorkiem ^^ papusie wam biggrin papa crying teraz chyba naprawde nikogo tu nie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:51 am
Hadogenes ja ostatnio dostalem tenchu 3 (swietna gea) i kupilem drivera 3( syf ale dla brata) MACIE POZDROWIENIA OD MOJEGO BRACHOLA Tenchu 3 eek ja chcem ta gre tylko nie mam Playa stare a bym se pogral z Kumplem Mozna tam wspaniale wspolpracowac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:54 am
Falcone Hadogenes ja ostatnio dostalem tenchu 3 (swietna gea) i kupilem drivera 3( syf ale dla brata) MACIE POZDROWIENIA OD MOJEGO BRACHOLA Tenchu 3 eek ja chcem ta gre tylko nie mam Playa stare a bym se pogral z Kumplem Mozna tam wspaniale wspolpracowac whee spoko będziemy do wired chodzić biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka 4laugh o czym rozmawiacie? whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Miss_Karina heh... ja zaraz wybywam, musze cos porobic ^^" ale moze bede wieczorkiem ^^ papusie wam biggrin papa crying teraz chyba naprawde nikogo tu nie stare ja jestem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:55 am
Falcone Labudziak Miss_Karina heh... ja zaraz wybywam, musze cos porobic ^^" ale moze bede wieczorkiem ^^ papusie wam biggrin papa crying teraz chyba naprawde nikogo tu nie stare ja jestem stare wiem 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:59 am
Delisa hejka 4laugh o czym rozmawiacie? whee wink Witam Witam whee a tak o niczym wszycy sie zmyli stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 6:00 am
Falcone Delisa hejka 4laugh o czym rozmawiacie? whee wink Witam Witam whee a tak o niczym wszycy sie zmyli stare wi?kszo?? sad zara powinno sporo przyby?..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|