|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:14 am
Vykk wywlok666 Vykk dziala wam juz gaia fishing?? boshe kupilem nowa wedke ale nie moge jej wyprubowac _ _' mi dziad nie dziala ... scream mi tesh nie i sklepiki tesh szwankuja od pewnego czasu scream no trudno sie mowi sweatdrop ......... ale trzeba zrozumiec ze na gaii siedzi kilka tysiecy osob i jedna czwarta napewno chce se pograc no i twedy niestety szfankuje gaia xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:15 am
dobra moi drodzy ... ja uciekam powoli smile
wrócę poźniej ..
ppapapapapapa :*********
*znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Kuba byl chwile .. ale polazł sobie bo jakaś jego kobieta do niego przyszła i oddal mi komputer w moje łapki sprawne i zwinne XDD xd hehehe Falc- nie kilka tysiecy ale kilkanascie tysiecy xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Kuba byl chwile .. ale polazł sobie bo jakaś jego kobieta do niego przyszła i oddal mi komputer w moje łapki sprawne i zwinne XDD a czemu sobie osobnych Kont nie zalozycie sweatdrop question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:16 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:16 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:17 am
Labudziak Vykk wywlok666 Vykk dziala wam juz gaia fishing?? boshe kupilem nowa wedke ale nie moge jej wyprubowac _ _' mi dziad nie dziala ... scream mi tesh nie i sklepiki tesh szwankuja od pewnego czasu scream a mo?e to apokalipsaaaa!!!!!!!????? KOniec ?wiata (czyt. GAI) nieeeeee xd b?de cicho..bo wykrakam XD "Innego konca swiata nie bedzie innego konca swiata nie bedzie..." niz ten ktory mamy teraz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:18 am
Co słychać? Kurka wodna wczoraj było tak cirkawie a mi prąd wyłonczyli xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina wywlok666 Kuba byl chwile .. ale polazł sobie bo jakaś jego kobieta do niego przyszła i oddal mi komputer w moje łapki sprawne i zwinne XDD xd hehehe Falc- nie kilka tysiecy ale kilkanascie tysiecy xd nie no najwiecej naraz bylo 20 pare tysiecy wiec wnisokuje ze nie ma teraz wiekszej liczby osob sweatdrop zarejestrowanych jest ponad 120 tysiecy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone wywlok666 Kuba byl chwile .. ale polazł sobie bo jakaś jego kobieta do niego przyszła i oddal mi komputer w moje łapki sprawne i zwinne XDD a czemu sobie osobnych Kont nie zalozycie sweatdrop question tłumaczyłam to pare stron wcześniej mój drogi smile i juz mnie nie ma ... adieu ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:19 am
Vykk "Innego konca swiata nie bedzie innego konca swiata nie bedzie..." niz ten ktory mamy teraz xd To by było straszne wobraździe sobie GAia zawieszona na 2 lata XD oyaaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:20 am
wywlok666 Falcone wywlok666 Kuba byl chwile .. ale polazł sobie bo jakaś jego kobieta do niego przyszła i oddal mi komputer w moje łapki sprawne i zwinne XDD a czemu sobie osobnych Kont nie zalozycie sweatdrop question tłumaczyłam to pare stron wcześniej mój drogi smile i juz mnie nie ma ... adieu .... Papa Fifi witaj Mycha... cos czuje ze obiadek mi sie jusz gotuyje wiec pewnie za kilka min bede sie zawijal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:20 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:23 am
Mycha Co słychać? Kurka wodna wczoraj było tak cirkawie a mi prąd wyłonczyli xp Witaj Mycho........... ciekawie ciekawie i brutalnie twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 5:23 am
Labudziak Vykk "Innego konca swiata nie bedzie innego konca swiata nie bedzie..." niz ten ktory mamy teraz xd To by było straszne wobraździe sobie GAia zawieszona na 2 lata XD oyaaa na 2 lata??a kto by ja administrowal skoro nastepuje wlasnie koniec swiata i za 2 lata moze nie byc rasy ludzkiej ;P xd oki mnie jusz wolaja na obiadek weic spadam narka wszystkim....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|