|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:28 am
Miss_Karina wired_Yuki Miss_Karina wired_Yuki gaia ciągle nie naprawuiona ?? stare niestety tak Wired ^^" slyszalam, ze jestes w plastyku :Xd moje gratulacje tak jakby co wink no , tak , plastyk plastykiem , moze dzisiaj naryzuje swoj avatarek , a od kogo słyszałas? kiedys przegladalam posty i trafilam na jakas rozmowe xd eee...Fifi czy Kuba teraz? xd to pewnie była moja z falcome'm -_- bo sie żalił, że chce iść do plastyka tam gdzie wired
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:29 am
Miss_Karina kiedys przegladalam posty i trafilam na jakas rozmowe xd eee...Fifi czy Kuba teraz? xd dzieki za przypomnienie .. Fifi siedzi obok .. etraz Kuba we własnej osobie na Gai biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:30 am
wywlok666 Miss_Karina kiedys przegladalam posty i trafilam na jakas rozmowe xd eee...Fifi czy Kuba teraz? xd dzieki za przypomnienie .. Fifi siedzi obok .. etraz Kuba we własnej osobie na Gai biggrin eźcie sobie zrubcie osobne avki XD i podzielcie sie kasą XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:31 am
Labudziak Miss_Karina Labudziak hallo byſſem już dawno ale bawiſem sie w tym programi z south park do robienia Avków XD ja tesh sie bawilam XD i zrobilam jedna wink jak znajde czas to dalej porobie whee fajne to XD sobie taki avantar zrobie XD hihihi .. milej zabawy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:33 am
Labudziak wywlok666 Miss_Karina kiedys przegladalam posty i trafilam na jakas rozmowe xd eee...Fifi czy Kuba teraz? xd dzieki za przypomnienie .. Fifi siedzi obok .. etraz Kuba we własnej osobie na Gai biggrin eźcie sobie zrubcie osobne avki XD i podzielcie sie kasą XD e tam ... XDDD nie chce się ... zresztą po co ? ja jestem rzadko na Gai polskiej .. wiec tutaj głoweni FIfi siedzi ... no i mozna rozroznic kiedy ktore z nas pisze ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:34 am
wywlok666 Labudziak Miss_Karina Labudziak hallo byſſem już dawno ale bawiſem sie w tym programi z south park do robienia Avków XD ja tesh sie bawilam XD i zrobilam jedna wink jak znajde czas to dalej porobie whee fajne to XD sobie taki avantar zrobie XD hihihi .. milej zabawy smile właściwie, to już mam zrobiony ^^ ..tylko nie chce mi sie serwera robić by to umieszczać -_- ale spoko ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:36 am
wywlok666 e tam ... XDDD nie chce się ... zresztą po co ? ja jestem rzadko na Gai polskiej .. wiec tutaj głoweni FIfi siedzi ... no i mozna rozroznic kiedy ktore z nas pisze .. No tak xp ale ja napewno bym nie chiał dzielić z kimś konta..no chyba, że ta 2 osoba by zarabiała krocie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:45 am
cicho wszędzie-głucho wszędzie to to będzie to to będzie *panikuje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:47 am
hyhy łowienie ryb to szybka i łatwa forse .. ja nie lowie ostatnio bo mi sie nie chce razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:48 am
wywlok666 hyhy łowienie ryb to szybka i łatwa forse .. ja nie lowie ostatnio bo mi sie nie chce razz ja chce lowic ale nie mam karm dla rybek i czasu na to XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:48 am
Labudziak cicho wszędzie-głucho wszędzie to to będzie to to będzie *panikuje* nie ma jak szpanować Dziadami XDDD zaraz jakieś duchy pewne przyjdą ... XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:49 am
wywlok666 hyhy łowienie ryb to szybka i łatwa forse .. ja nie lowie ostatnio bo mi sie nie chce razz ja nie łowie bo: 1.) nie mam kasy na wędke a goldy jakoś nie przybywaja (gaia sie wali ;( ) 2.) gaia sie wali, więc lokacje, gdzie można łowić nie działają crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:50 am
Labudziak wywlok666 hyhy łowienie ryb to szybka i łatwa forse .. ja nie lowie ostatnio bo mi sie nie chce razz ja nie łowie bo: 1.) nie mam kasy na wędke a goldy jakoś nie przybywaja (gaia sie wali ;( ) 2.) gaia sie wali, więc lokacje, gdzie można łowić nie działają crying no fakt .. troche głupio .. ale wędka kosztuje 100 goldów .. wiec to nie jest majatek przeciez ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|