|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:10 am
Sei chan Miss_Karina Sei chan W market place jets itemek co się tak nazywa : () eek eek serio? a co to za item O.o No wyskakuje jako czrwony x mi ale w moim sklepiku jest avek z czyms dziwnym przyczepionym z tły jakby ogonem eek pokazesz? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:13 am
Wejdź do mojego sklepiku na ostatniej stronie on jest 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:15 am
Sei chan Wejdź do mojego sklepiku na ostatniej stronie on jest 3nodding ok 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:16 am
Miss_Karina Sei chan Wejdź do mojego sklepiku na ostatniej stronie on jest 3nodding ok 3nodding eee... na oko wyglada mi to obciety ogon szopa O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:17 am
Sei chan Wejdź do mojego sklepiku na ostatniej stronie on jest 3nodding co za atrkacja XDDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:18 am
Mykam, papatki!!!!
A mam prośbe jakby ktoś trafił na list za mniej niż 4k mógłby mi kupić oddam kase 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:19 am
gaia ciągle nie naprawuiona ?? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:21 am
wired_Yuki gaia ciągle nie naprawuiona ?? stare niestety tak Wired ^^" slyszalam, ze jestes w plastyku :Xd moje gratulacje tak jakby co wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:23 am
hallo byłłem już dawno ale bawiłem sie w tym programi z south park do robienia Avków XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:24 am
Labudziak hallo byłłem już dawno ale bawiłem sie w tym programi z south park do robienia Avków XD ja tesh sie bawilam XD i zrobilam jedna wink jak znajde czas to dalej porobie whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Mykam, papatki!!!! A mam prośbe jakby ktoś trafił na list za mniej niż 4k mógłby mi kupić oddam kase 3nodding pappaapa :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina wired_Yuki gaia ciągle nie naprawuiona ?? stare niestety tak Wired ^^" slyszalam, ze jestes w plastyku :Xd moje gratulacje tak jakby co wink no , tak , plastyk plastykiem , moze dzisiaj naryzuje swoj avatarek , a od kogo słyszałas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:25 am
wired_Yuki gaia ciągle nie naprawuiona ?? stare witaj *mega uścisk* ślicznie wyglądasz :**
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 4:27 am
wired_Yuki Miss_Karina wired_Yuki gaia ciągle nie naprawuiona ?? stare niestety tak Wired ^^" slyszalam, ze jestes w plastyku :Xd moje gratulacje tak jakby co wink no , tak , plastyk plastykiem , moze dzisiaj naryzuje swoj avatarek , a od kogo słyszałas? kiedys przegladalam posty i trafilam na jakas rozmowe xd eee...Fifi czy Kuba teraz? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|