|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:13 am
Labudziak wywlok666 ja olewałamw ten sposob stan moich kości .. i dzieki temu wystarczy teraz mocniejszy upadek i jestem polamana .. >.< Koście? ee tam biggrin mam twarde jak stal XD a i tez je olewam -_- tak jak różne choroby -_- hyhyhy no to witaj w klubie ... chociaz teraz moj chlopak kaze mi o siebie zadbac w koncu ... bo całkiem nieodpowiedzialna jestem .. :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:14 am
Falcone wiem ale ja tak mam ze zawsze jak jestem chory to prubuje z tym walczyc... jestem astmatykiem i raz na trzy lata jest taki czas ze sie dusic zaczynam...... no i rok temu juz sie troche dusilem i se myslalem ze przejdzie sweatdrop i do ostatnije chili zwlekalem zeby rodzicom powiedzice i skonczylem w szpitalu na 3 tygodnie xd JA nigdy nie mówie rodzicom powód? i tak mi nie uwierzą xd stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:16 am
wywlok666 hyhyhy no to witaj w klubie ... chociaz teraz moj chlopak kaze mi o siebie zadbac w koncu ... bo całkiem nieodpowiedzialna jestem .. :/ tyle upadkow przezylem......nigdy nie mialem kosci zlamanej........ zawsze jak juz to skrecona ale zlapanajeszcze nigdy......... wszystkie palce u rak wybite.......... w duzym palcu u stopy kawalek kosci odlalam mi sie pojechalem do szpitala i zalozyli mi gips po kolana to jeden dzien z z nim do szkoly poszedlem............poznije go specjalnie na schodac rozbile bo mnie noga swedziala i chodzilem jakos normalnie.......... o i dostalem za to 450 zl odszkodowania wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:17 am
Falcone wywlok666 Falcone Miss_Karina Akiko Tamashii nie chyba nie........czasami poboli mocnie czase troszeczke , ale przechodzi heh... mi tesh czasem serce zaboli i przechodzi to... i nie wiem czy pojsc z tym do lekarza... sweatdrop ale nie chce denerwowac starych sweatdrop no mnie kiedys kilka razy tak serce strasznie bolalo ze ni moglem sie ruszac........ale to bylo dawno nikome jeszcze tego nie mowielm sweatdrop nie wiem czy to najrozsadniejsza bya twoja decyzja .. wiem ale ja tak mam ze zawsze jak jestem chory to prubuje z tym walczyc... jestem astmatykiem i raz na trzy lata jest taki czas ze sie dusic zaczynam...... no i rok temu juz sie troche dusilem i se myslalem ze przejdzie sweatdrop i do ostatnije chili zwlekalem zeby rodzicom powiedzice i skonczylem w szpitalu na 3 tygodnie xd BAkA!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:18 am
Falcone wywlok666 hyhyhy no to witaj w klubie ... chociaz teraz moj chlopak kaze mi o siebie zadbac w koncu ... bo całkiem nieodpowiedzialna jestem .. :/ tyle upadkow przezylem......nigdy nie mialem kosci zlamanej........ zawsze jak juz to skrecona ale zlapanajeszcze nigdy......... wszystkie palce u rak wybite.......... w duzym palcu u stopy kawalek kosci odlalam mi sie pojechalem do szpitala i zalozyli mi gips po kolana to jeden dzien z z nim do szkoly poszedlem............poznije go specjalnie na schodac rozbile bo mnie noga swedziala i chodzilem jakos normalnie.......... o i dostalem za to 450 zl odszkodowania wink też sobie nigdy niczego nie złamałem tylko raz ręke sobie wykręciłem i noge..w wakacje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:18 am
wiem wiem...........nauczylem sie na tym bledzie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:19 am
Falcone wywlok666 hyhyhy no to witaj w klubie ... chociaz teraz moj chlopak kaze mi o siebie zadbac w koncu ... bo całkiem nieodpowiedzialna jestem .. :/ tyle upadkow przezylem......nigdy nie mialem kosci zlamanej........ zawsze jak juz to skrecona ale zlapanajeszcze nigdy......... wszystkie palce u rak wybite.......... w duzym palcu u stopy kawalek kosci odlalam mi sie pojechalem do szpitala i zalozyli mi gips po kolana to jeden dzien z z nim do szkoly poszedlem............poznije go specjalnie na schodac rozbile bo mnie noga swedziala i chodzilem jakos normalnie.......... o i dostalem za to 450 zl odszkodowania wink hyhy .. miałam złamane obie kończyny .. rękę .. kawalek kosci w dloni mi sie odłamał .. gowa rozbita .. palec złamany .. noga zszywana... skrecen i wybic nie licze bo za duzo tego ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:19 am
Labudziak Falcone wywlok666 hyhyhy no to witaj w klubie ... chociaz teraz moj chlopak kaze mi o siebie zadbac w koncu ... bo całkiem nieodpowiedzialna jestem .. :/ tyle upadkow przezylem......nigdy nie mialem kosci zlamanej........ zawsze jak juz to skrecona ale zlapanajeszcze nigdy......... wszystkie palce u rak wybite.......... w duzym palcu u stopy kawalek kosci odlalam mi sie pojechalem do szpitala i zalozyli mi gips po kolana to jeden dzien z z nim do szkoly poszedlem............poznije go specjalnie na schodac rozbile bo mnie noga swedziala i chodzilem jakos normalnie.......... o i dostalem za to 450 zl odszkodowania wink też sobie nigdy niczego nie złamałem tylko raz ręke sobie wykręciłem i noge..w wakacje xd ala, ja zlamalam prawa reke :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:20 am
Dobra ja mykam na poczką biggrin będe zara spowrotem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:22 am
Labudziak Dobra ja mykam na poczką biggrin będe zara spowrotem biggrin papapap*ściska na dowidzenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:22 am
wywlok666 hyhy .. miałam złamane obie kończyny .. rękę .. kawalek kosci w dloni mi sie odłamał .. gowa rozbita .. palec złamany .. noga zszywana... skrecen i wybic nie licze bo za duzo tego .. u wspolczucia.......... co ty robilas ze tyle wypadkow jezdzisz wuczynowo na desce czy co question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:23 am
Hejka wszystkim! Zimno dzisiaj (u mnie w Lodzi padal snieg!), wiec kupilam sobie kurteczke smile A tak w ogole ucze sie pisac bez patrzenia na klawiore biggrin Moze kiedys cos z tego bedzie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:25 am
ja to zlamania nigdy nie mialam tylko raz mi zalozyli gips na noge, kiedy to naciagnelam staw skokowy :/ to bylo na wf i mi cholernie noga spuchla 3-4 tyk mialam ten gips na nodze, jak mi ja zdjeli to od razy prawie zaczelam biegac (troche mi od czasu do czasu bolalo, teraz minelo i musze pamietac o jogurtach sweatdrop zeby nie polamac kosci) a! przypomnialo mis ie ze raz jak jezdzilam konno to dwa razy spadlam z konia podczas galopu i jak bylam u doktorka to sie okazalo ze mialam lordoze szyjna (nosilam 1-2 dni kolnierz a potem nie chcialam, bo mi niewygodnie bylo ^^")oraz peknieta kosc nosowa (nadal moge wyczuc miejsce pekniecia na nosie whee )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 3:26 am
eh, ja juz bede konczyc...jakos mi juz sie nie chce siedziec na kompie , ide sie uczyc. moze wieczorkiem jeszcze wpadne
pay pay!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|