|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:26 am
wywlok666 Akiko Tamashii wywlok666 hyhyh XDD tak też mozna .. u nas chyba nic sie chlopakom nie kupowaŦ#8218;o ... mamy 4 chlopaków w klasie .. razz na 33 osoby a u nas 7 na 34 :] i kupilismy im bokserki w np. buzki, smoczki, krowki, kroliczki...no takie smieszne xd powiedzieli ze juz beda zbierac kase zeby nam cos kupic xd u nas chłopaki sobie darowali dzien kobiet ... XDD lenie jedne heh u nas jak nie zrobia to lepiej zeby sie nie pokazywali nam na oczy! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:27 am
Miss_Karina Akiko Tamashii *tul tul* czesc Kari!!!!!!!!! whee czesc whee jak tam nasza artystko?? 4laugh
wywlok666 witaj *rzuca siÄ™ na szyjÄ™* 4laugh whee
moi starzy wlasnie wybyli na zakupy xp mam troszke czasu na pobyt na gai ^^' XD ^^ja wpadłam na chwilkę .. niemniej niedługo pewnie czas sie zbierac ... nauki od diabła .. ech ... >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:28 am
Akiko Tamashii wywlok666 Akiko Tamashii wywlok666 hyhyh XDD tak też mozna .. u nas chyba nic sie chlopakom nie kupowaŦ#8218;o ... mamy 4 chlopaków w klasie .. razz na 33 osoby a u nas 7 na 34 :] i kupilismy im bokserki w np. buzki, smoczki, krowki, kroliczki...no takie smieszne xd powiedzieli ze juz beda zbierac kase zeby nam cos kupic xd u nas chłopaki sobie darowali dzien kobiet ... XDD lenie jedne heh u nas jak nie zrobia to lepiej zeby sie nie pokazywali nam na oczy! twisted hyhyhy .. zabrzmiało groźnie XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Akiko Tamashii *tul tul* czesc Kari!!!!!!!!! whee czesc whee jak tam nasza artystko?? 4laugh
wywlok666 witaj *rzuca siÄ™ na szyjÄ™* 4laugh whee
moi starzy wlasnie wybyli na zakupy xp mam troszke czasu na pobyt na gai ^^' XD ^^wpozo xd ciesze sie bo jest bialo i niedlugo wolne *piszczy* nareszcie, ale na jutro musze zakowac no i po swietach bede miala testy i sprawdziany bo sie semestr konczy ^^" wiec w wolnym czasie tez bede zakowac ^^" ale i tak sie ciesze!! blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:30 am
wywlok666 Akiko Tamashii wywlok666 hyhyh XDD tak też mozna .. u nas chyba nic sie chlopakom nie kupowaŦ#8218;o ... mamy 4 chlopaków w klasie .. razz na 33 osoby a u nas 7 na 34 :] i kupilismy im bokserki w np. buzki, smoczki, krowki, kroliczki...no takie smieszne xd powiedzieli ze juz beda zbierac kase zeby nam cos kupic xd u nas chłopaki sobie darowali dzien kobiet ... XDD lenie jedne rzeczywiscie lenie jedne xd (starzy przyjechali ale oficjalnie to robie na photoschopie a nieoficjalniejestem tutaj biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:30 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:32 am
Miss_Karina rzeczywiscie lenie jedne xd (starzy przyjechali ale oficjalnie to robie na photoschopie a nieoficjalniejestem tutaj biggrin ) i bardzo dobrze whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:32 am
Aki- ja tesh bede musiala zakuwac xp bo mam sesje po swietach sweatdrop gonk ale i tesh sie ciesze ze swieta sa i bedzie przerwa od studiow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:33 am
Falcone Miss_Karina rzeczywiscie lenie jedne xd (starzy przyjechali ale oficjalnie to robie na photoschopie a nieoficjalniejestem tutaj biggrin ) i bardzo dobrze whee wheeeee whee i tak bede troshe robic na photoshopie bo mam cos na jutro zrobic i to kilka rzeczy sweatdrop wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:34 am
............. niech już sie skonczą ...... nie znosze tego okresu .......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:36 am
wywlok666 ............. niech już sie skonczą ...... nie znosze tego okresu ....... bardzo fajny okres biggrin nie ma to jak spotkanie z rodzina stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:36 am
Falcone wywlok666 hyhyh XDD tak też mozna .. u nas chyba nic sie chlopakom nie kupowaŦ#8218;o ... mamy 4 chlopaków w klasie .. razz na 33 osoby lol.......... tez bym tak chcial whee mi sie to nie podoba ... zwłaszcza ze 90% klasy to różowe lalki Barbie bez krztyny inteligencji .. wiec jest bosko .. na mnie jak na sekciare patrzą ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:39 am
wywlok666 Falcone wywlok666 hyhyh XDD tak też mozna .. u nas chyba nic sie chlopakom nie kupowaŦ#8218;o ... mamy 4 chlopaków w klasie .. razz na 33 osoby lol.......... tez bym tak chcial whee mi sie to nie podoba ... zwłaszcza ze 90% klasy to różowe lalki Barbie bez krztyny inteligencji .. wiec jest bosko .. na mnie jak na sekciare patrzą .. heh... sweatdrop u mnie na szczescie nie ma takich porabanych ludzisk sweatdrop spokojnie Fifi, jak pojdziesz na studia to ci sie spodoba!!! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 2:39 am
dest wywlok666 ............. niech już sie skonczą ...... nie znosze tego okresu ....... bardzo fajny okres biggrin nie ma to jak spotkanie z rodzina stressed oooooo taakkkk .. te upojne chwile gdy musisz siedziec przy stole i nie da sie uciec do pokoju bo "nie wypada" ... słuchac po raz milion pierwszy o chorobach ludzi którcyh naswet nie znasz ... i inne rozkosze tego okresu ... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|