|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:40 am
Kukus Akiko Tamashii to ja mowie ze jest za drogi i nie moge go przyjac (nawet chyba juz sie nie da blaugh ) da da... nie ma, że się nie da... wszytsko się da... kurcze, Aga, bo zacznę ci to wysyłać w mniejszych trejdach... na raty blaugh blaugh uuu Aga xd zdenerwowales sie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:44 am
Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii to ja mowie ze jest za drogi i nie moge go przyjac (nawet chyba juz sie nie da blaugh ) da da... nie ma, że się nie da... wszytsko się da... kurcze, Aga, bo zacznę ci to wysyłać w mniejszych trejdach... na raty blaugh blaugh uuu Aga xd zdenerwowales sie? nie... ja się nie denerwuję na kobietki... wiem, że wy musicie być przekory... bez tego byłybyście nieszczęśliwe...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:45 am
bla bla bla xp
oki potwierdzilam blaugh ty na tym stracisz nie ja xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:45 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:46 am
Akiko Tamashii bla bla bla xp oki potwierdzilam blaugh ty na tym stracisz nie ja xd czasem trzeba trochę zainwestować... z resztą, może ja lubię tracić pieniądze na kobiety, nie pomyślałeś o tym? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:47 am
*wchodzi z lekka nieprzytomna do pokoju z szaliczkiem wokół szyji*
witam ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:48 am
wywlok666 *wchodzi z lekka nieprzytomna do pokoju z szaliczkiem wokół szyji* witam ... sieg hail, Fif
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:49 am
Kukus wywlok666 *wchodzi z lekka nieprzytomna do pokoju z szaliczkiem wokół szyji* witam ... sieg hail, Fif *macha do niego łapką* cio tam słychać w ten zimowy poranek iście ? *śnieg pada za oknem a ja niedługo z domu wybywam .. yupiii .>.< *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:50 am
Witam wszytkich..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:51 am
Falcone Witam wszytkich.......... ano witaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:51 am
wywlok666 Kukus wywlok666 *wchodzi z lekka nieprzytomna do pokoju z szaliczkiem wokół szyji* witam ... sieg hail, Fif *macha do niego łapką* cio tam słychać w ten zimowy poranek iście ? *śnieg pada za oknem a ja niedługo z domu wybywam .. yupiii .>.< * u mnie wporzo... za dwie godzinki jadę z przyjaciółką na zakupy, bo sam nie potrafię wybrać nic dla mojej Niuni... a moja przyjaciółka dla swojego samca... więc musimy zwyczajowo utworzyć kółko samopomocy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:52 am
czesc Falc :]
u mnie tez bialo! YUKI!!!! ^^ heart ...i jeszcze pada! gesto!*piszczy* yupiii! tylko nigdzie nie wychodze ^^""""""""" dzisiaj bede znowu kula - -"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:53 am
Akiko Tamashii czesc Falc :] u mnie tez bialo! YUKI!!!! ^^ heart ...i jeszcze pada! gesto!*piszczy* yupiii! tylko nigdzie nie wychodze ^^""""""""" dzisiaj bede znowu kula - -" u wszystkich snieg pada tylko u mnie kurde nic.......... ja chcem snieg gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:53 am
Kukus u mnie wporzo... za dwie godzinki jadę z przyjaciółką na zakupy, bo sam nie potrafię wybrać nic dla mojej Niuni... a moja przyjaciółka dla swojego samca... więc musimy zwyczajowo utworzyć kółko samopomocy wink hyhy .. ja zakupy w planach mam utro .. na szczęście prezent dla chlopaka juz kupiłam .. zostaly tylko drobiazgi dla przyjaciol i moze rodziny XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|