|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 12:57 am
Kukus nos mnie boli sweatdrop ale i tak frajerni pokazaliśmy uroki latania na wysokości lamperii... tak czy inaczej się jeszcz na chwilkę położę chyba O! cze... *wraca do lektury*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:06 am
na nananananana na na nanan *skacze w rytm muzyki* Live for your... Just cause he can't hear what you say Doesn't mean that he's not listening If you listen to your words He might like what you say ...nanana nana xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:06 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:15 am
Akiko Tamashii na nananananana na na nanan *skacze w rytm muzyki* Live for your... Just cause he can't hear what you say Doesn't mean that he's not listening If you listen to your words He might like what you say ...nanana nana xd Aki? pozwolisz, że zadam ci pewne pytanko osobiste? oczywiście, jak nie chcesz to nie musisz odpowiadać... więc tak... Aguś, czy ty się przypadkiem nie zakochałaś, bo ostatnio promieniejesz? aż mordka mi się cieszy gdy na ciebie patrzę pi.es. potwierdź trejda
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:20 am
jakiego trejda? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:22 am
Akiko Tamashii haha...nie, nie zakochalam sie , poprostu sie ciesze ze bedzie troche wolnego czasu xd i poprostu nie chce sie niczym dolowac wiec sie nie przejmuje nikim i niczym blaugh yhy... a i tak bardzo się cieszę, że masz dobry humorek... aż miło cię taką widzieć heart takl trzymaj, bejbe ide wydmuchać nos, bo znoow mnie napiera i się boję, że zaraz juha poleci [żeby było śmieszniej to nos mi rozwalił prawdopodobnie z łokcia mój ziomek waląc typa, ktoory do niego przystartował, a ten ktoorego ja lałem nawet mnie raz nie trafił]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:23 am
Akiko Tamashii jakiego trejda? sweatdrop tego, ktoorego kiedyś do ciebie wysyłałem... wciąż jest niepotwierdzony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:24 am
Kukus Akiko Tamashii haha...nie, nie zakochalam sie , poprostu sie ciesze ze bedzie troche wolnego czasu xd i poprostu nie chce sie niczym dolowac wiec sie nie przejmuje nikim i niczym blaugh yhy... a i tak bardzo się cieszę, że masz dobry humorek... aż miło cię taką widzieć heart takl trzymaj, bejbe ide wydmuchać nos, bo znoow mnie napiera i się boję, że zaraz juha poleci [żeby było śmieszniej to nos mi rozwalił prawdopodobnie z łokcia mój ziomek waląc typa, ktoory do niego przystartował, a ten ktoorego ja lałem nawet mnie raz nie trafił]nyo~! whee hehe niezle ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:26 am
Kukus Akiko Tamashii jakiego trejda? sweatdrop tego, ktoorego kiedyś do ciebie wysyłałem... wciąż jest niepotwierdzony ale ja go nie przyjelam, nie dostales z powrotem kasy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:30 am
Akiko Tamashii Kukus Akiko Tamashii jakiego trejda? sweatdrop tego, ktoorego kiedyś do ciebie wysyłałem... wciąż jest niepotwierdzony ale ja go nie przyjelam, nie dostales z powrotem kasy? nie, a ty masz go potwierdzić... powiedzmy, że to prezent gwiazdkowy ode mnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:33 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:37 am
Akiko Tamashii to ja mowie ze jest za drogi i nie moge go przyjac (nawet chyba juz sie nie da blaugh ) da da... nie ma, że się nie da... wszytsko się da... kurcze, Aga, bo zacznę ci to wysyłać w mniejszych trejdach... na raty blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Dec 19, 2004 1:38 am
*krzyczy/spiew* Cheer up my friends all say And I can't stop pretending That you're forever mine You're better alone anyway And you're not here, not here!!!!!!!!
I can't dream anymore Since you left I miss you singing me to sleep I can't wake anymore in your arms I miss you singing me to sleep!!!!! xd whee
a za oknem yuki!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|