|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:57 pm
Hadogenes tej bee ty tak serio z tym opisem hmm.. to jest bardzo dobre pytanie (jakos sama sie nad tym dotad nie zastanawialam) chetnie poznam odpowiedz Bee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:01 pm
Omega Sun Hadogenes tej bee ty tak serio z tym opisem hmm.. to jest bardzo dobre pytanie (jakos sama sie nad tym dotad nie zastanawialam) chetnie poznam odpowiedz Bee wink Oj tak mam takie mazenia kochanie wink mrrr :* blaugh heart Wyobraź sobie luzeczko moja czerwoją, aksamitą posciel ... .no ..ah ... ide szukać tego do IE smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:02 pm
*pije herbate z cytryna, rozkaldajac sie wygodnie na fotelu....* hmm a więc tak .... zobaczymy co mamy interesujacego w markecie... i w sklepach!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:03 pm
BeeWolf_san Oj tak mam takie mazenia kochanie wink mrrr :* blaugh heart Wyobraź sobie luzeczko moja czerwoją, aksamitą posciel ... .no ..ah ... ide szukać tego do IE smile < wyciaga karteczke i notuje wszystko uwaznie > wink zapamietam to sobie... tak na wszelki wypadek ninja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:06 pm
Omega Sun BeeWolf_san Oj tak mam takie mazenia kochanie wink mrrr :* blaugh heart Wyobraź sobie luzeczko moja czerwoją, aksamitą posciel ... .no ..ah ... ide szukać tego do IE smile < wyciaga karteczke i notuje wszystko uwaznie > wink zapamietam to sobie... tak na wszelki wypadek ninja wink mrrr Zaglada przez ramie .... Tu popraw"pokazujepaluszkiem"Nie linki stalowe, tylko kajdanki wink Na wszelki wypadek mrrrr Oj kotku ;* redface heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:08 pm
BeeWolf_san mrrr Zaglada przez ramie .... Tu popraw"pokazujepaluszkiem"Nie linki stalowe, tylko kajdanki wink Na wszelki wypadek mrrrr Oj kotku ;* redface heart hihi ;* widzisz, i wystraszylismy wszystkich sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:09 pm
Omega, Bee.. jakie to słodkie heart wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:12 pm
M-Teen Omega, Bee.. jakie to słodkie heart wink moze i slodkie ale calkiem mozliwe ze bolesne przynamniej jako zapowiedz tego co moze nastapic pozniej...to ta czesc ktorej bee nie ma w sygnaturce razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:13 pm
Vykk M-Teen Omega, Bee.. jakie to słodkie heart wink moze i slodkie ale calkiem mozliwe ze bolesne przynamniej jako zapowiedz tego co moze nastapic pozniej...to ta czesc ktorej bee nie ma w sygnaturce razz słodkie jej wink To czego nie mam w sygnatórce ...haha .... :] napewno nie boli ...." Lubie gdy na swoje głatkie ciało czarna wkładasz skóre" ... wink Omi widzisz sa nie wystraszyłem ich :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:13 pm
a tak z innej beczki to kto zna tpesika TPESIKbo mnie on czasem duuuuuzo kosztuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:15 pm
Vykk M-Teen Omega, Bee.. jakie to słodkie heart wink moze i slodkie ale calkiem mozliwe ze bolesne przynamniej jako zapowiedz tego co moze nastapic pozniej...to ta czesc ktorej bee nie ma w sygnaturce razz bo Ty masz pewnie od razu jakies mysli kosmate wink redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:17 pm
Omega Sun bo Ty masz pewnie od razu jakies mysli kosmate wink redface ja tam nie wiem o czym on mysli ale nie ma sie czego wstydać wink xd ja chce tpssika pod choinke ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:21 pm
BeeWolf_san Omega Sun bo Ty masz pewnie od razu jakies mysli kosmate wink redface ja tam nie wiem o czym on mysli ale nie ma sie czego wstydać wink xd kosmate mysli...eee...raczej czyny razz i to nie moje razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:21 pm
BeeWolf_san Omega Sun bo Ty masz pewnie od razu jakies mysli kosmate wink redface ja tam nie wiem o czym on mysli ale nie ma sie czego wstydać wink xd ja chce tpssika pod choinke ... a nie masz eek ?? ps na ja nie wiem czy nie ma czgo sie wstydzic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:27 pm
Hadogenes a nie masz eek ?? ps na ja nie wiem czy nie ma czgo sie wstydzic nie mam biggrin no nie ma biggrin Quote: kosmate mysli...eee...raczej czyny i to nie moje Ej biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|