|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:39 pm
M-Teen Róża jest piękna więc kle, Koląc zadaje rany. Tak cierpi człowiek gdy kocha, A sam nie jest kochany. to znajdz sobie obiekt ktory odwzajemni Twoje uczucia. Przeciez pelno facetow sie wloczy po swiecie, upoluj sobie jakiegos wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:39 pm
hmm dobra mam to gdzies *wyrzuca pusta butelke za siebie, ta trzaska robiac wielki hałas*
ups hehe ^^" wiem wiem.. chwila słabości.. facte nie jest zawsze zły.. są ci dobrze ci romantyczni [Vykk wink ] są ci niedobrze.. są ci fantstyczni.. kurcze sad czy ktoś mnie tu kocha? jako takie małego elfika wygfladajecgo jak mala kolorowa choineczka? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:41 pm
Omega Sun M-Teen Róża jest piękna więc kle, Koląc zadaje rany. Tak cierpi człowiek gdy kocha, A sam nie jest kochany. to znajdz sobie obiekt ktory odwzajemni Twoje uczucia. Przeciez pelno facetow sie wloczy po swiecie, upoluj sobie jakiegos wink ale czy ktos zaakceptuje moja inośc.. wies zu mnie jest tak ze ja zyje w wielkiej nie powności co do mojego obiketu uczuć.. czekam tylko na sywlka i na wlaentynki! whee ateraz słucham sobie BABSKI ŚWIAT ICH TROJE xp nic mnie to nie obchodiz ze to ich troje.. piosenka mi sie podoba! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:44 pm
Omega Sun "Niech ludzie nie znający miłości szczęśliwej twierdzą, że nigdzie nie ma miłości szczęśliwej.
Z tą wiarą lżej im będzie i żyć, i umierać." wink podoba mi sie razz M-Teen Thx za wsio...i pamietaj trza byc twardym anie mietkim jak kaczuszka wyprana w perwolu... a poza tym slyszalem ze nadzieja umiera ostatnia...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:44 pm
MissTao ee... ok... gdybys tylko jeszcze (zgodnie z regulaminem...) nie uzywala polskich znakow, moze daloby sie cos z tego zrozumiec... ja widze tylko rzedy dziwnych krzaczkow ^^ HAi moja pani .... PRzyszedłem słurzyć.... wiwija głowa no aokoło i macha garbem .... Czy moge sasygerować ... Widok/Kodowanie/unicode. I ma pani polskie znaki wink Dziekuje .... Podaje plan dnia i wykonane zadania na dziś ....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:45 pm
Vykk Omega Sun "Niech ludzie nie znający miłości szczęśliwej twierdzą, że nigdzie nie ma miłości szczęśliwej.
Z tą wiarą lżej im będzie i żyć, i umierać." wink podoba mi sie razz M-Teen Thx za wsio...i pamietaj trza byc twardym anie mietkim jak kaczuszka wyprana w perwolu... a poza tym slyszalem ze nadzieja umiera ostatnia... *podchodiz do Vykka, przytula* dzięki... heh mówie się MIĘKKIM a nie miętkim razz *odkleja sie od Vykka* ide po herbatke ale pierw *podchodiz do potłucoznej butelki * posprzatam *sprztaa butelke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:47 pm
*wyrzuca szczatki reddsa do kapelusika* kapelusik znika pojawia sie nowy* ^^ okej lepiej ^^ *ociera łzy, wyciaga ze sowjego akeplusika chusteczke, ociera ją o twraz, * okej ide zrobić herbaty z cytryna, ktoś chce?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:49 pm
BeeWolf_san Czy moge sasygerować ... Widok/Kodowanie/unicode. I ma pani polskie znaki wink Dziekuje .... Podaje plan dnia i wykonane zadania na dziś .... ach, dziekuje panu bardzo za ta nieoceniona porade! gdyby jeszcze tylko mogl pan sprawic, zeby chcialo mi sie zmieniac kodowanie przy kazdym przeladowaniu strony, byloby naprawde wspaniale... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:49 pm
tej bee ty tak serio z tym opisem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:51 pm
M-Teen *wyrzuca szczatki reddsa do kapelusika* kapelusik znika pojawia sie nowy* ^^ okej lepiej ^^ *ociera łzy, wyciaga ze sowjego akeplusika chusteczke, ociera ją o twraz, * okej ide zrobić herbaty z cytryna, ktoś chce? nie dzieki mam jeszcze zapasy w domu...o wlasnie przypomnialo mi sie ze od tyg. trzymam w pokoju w pudle z roznymi pierdolami pusta butelke po Komadosie sweatdrop zapominm ciagle wyrzucac jej a jak pamietam to znowu nie mam jej jak wyjac razz blaugh Miss Tao dorzucam sie do prozby
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:52 pm
kurcze neutral czemu gaia sie tak psuje ostatnimi czasy!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:53 pm
M-Teen *wyrzuca szczatki reddsa do kapelusika* kapelusik znika pojawia sie nowy* ^^ okej lepiej ^^ *ociera łzy, wyciaga ze sowjego akeplusika chusteczke, ociera ją o twraz, * okej ide zrobić herbaty z cytryna, ktoś chce? nie dzieki ps sory ze na ciebie najechalem redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:54 pm
uh... Gaia mnie znowu wkurzac zaczyna... chyba pojde popladrowac troche po IRCu, moze jakies nowe jaojce rzucili blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:54 pm
Hadogenes M-Teen *wyrzuca szczatki reddsa do kapelusika* kapelusik znika pojawia sie nowy* ^^ okej lepiej ^^ *ociera łzy, wyciaga ze sowjego akeplusika chusteczke, ociera ją o twraz, * okej ide zrobić herbaty z cytryna, ktoś chce? nie dzieki ps sory ze na ciebie najechalem redface nms ^^ *wyciaga toerebeczke z szklanki z woda* oki tylko dodoac cytryne i voila ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:56 pm
MissTao BeeWolf_san Czy moge sasygerować ... Widok/Kodowanie/unicode. I ma pani polskie znaki wink Dziekuje .... Podaje plan dnia i wykonane zadania na dziś .... ach, dziekuje panu bardzo za ta nieoceniona porade! gdyby jeszcze tylko mogl pan sprawic, zeby chcialo mi sie zmieniac kodowanie przy kazdym przeladowaniu strony, byloby naprawde wspaniale... xd Nie ma za co Pani "Głosem z lekka chrypa" od tego tu jestem przecie wink "puszcza oko jednym okiem które mu pozostało po walce na smierc i zycie z kukusem o ostatniego chipsa" Pani ja moge przełaczać pani Kodowanko ale, to kosztuje dodatkowo.... "Mysli... ja nic nie dostaje" ... hmmm głupie Ie iE ....IE ... "czkawka" Samo zamienia, już szukam pani w ksiegach gildji jak zrobić zeby sie nie zmieniało.... całuje w stope i wypełza do studzienki kanalizacyjnej. tej bee ty tak serio z tym opisem ... Nom ... nie przecze ze lubie dostać przykuty dołużka i tk bacikiem po pupie ..ah i krzycze...O... hmm niewarzne ide szuakć....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|