|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:13 pm
*koljeny łyk piwa* ouuuć zaschło mi w gardziołku ^^
hmm wiecie co.. faceci są beznadziejni! nie widzą tego iekna w środku tylko zawsze to na zenątrz.. a jelsi juz widza to wewnątrz to zawsze to złe [przykłąd mojego kumpla i kumpeli].... a ona wcale łądna nie jest.. jest gruba itp.. a jednak ja wybrał... dziewczyna jest równie pusta jak i ona.. ale *czknęła* lubie ich! tylko ja mam takiego peeeecha to NICH !!! crying *pije piwo* dzisiaj bede miec mój wielki wieczór żałów i smutków!!!!!! xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:13 pm
M-Teen *dopija reddsa* dajcie mi jeszcze jendego*redds nadchodzi, otwiera butelka, cyk, cyk - pije koljny wielki łyk piwa* pośpiewamy sobie? smile WLAAAAAAAAZŁ KOOOOTEK NA PŁOOOTEK I MRUUUGA!!!!!!!!!!!!! ŁADNA TO PIOSENECZKA NIEDŁUUUUUUUGA!!! NIEEEEDŁUUUUGA NIE KRÓTKA LECZ W SAAAAM RAAAZ!!!! ZAŚIEEEEEEEEEEEWAJ KOTECZKU!!! JESZCZE RAZ!!!! blaugh mmm... kto sprzedal tej bardzo nieletniej osobie alkohol?... stare wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:16 pm
M-Teen *dopija reddsa* dajcie mi jeszcze jendego*redds nadchodzi, otwiera butelka, cyk, cyk - pije koljny wielki łyk piwa* pośpiewamy sobie? smile WLAAAAAAAAZŁ KOOOOTEK NA PŁOOOTEK I MRUUUGA!!!!!!!!!!!!! ŁADNA TO PIOSENECZKA NIEDŁUUUUUUUGA!!! NIEEEEDŁUUUUGA NIE KRÓTKA LECZ W SAAAAM RAAAZ!!!! ZAŚIEEEEEEEEEEEWAJ KOTECZKU!!! JESZCZE RAZ!!!! blaugh tej pani jusz podziekujemy...a przypadkiem nie pomylilas tabletek 2KaCe z aspiryna??Bo to daje odwrotny efekt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:17 pm
Vykk M-Teen *dopija reddsa* dajcie mi jeszcze jendego*redds nadchodzi, otwiera butelka, cyk, cyk - pije koljny wielki łyk piwa* pośpiewamy sobie? smile WLAAAAAAAAZŁ KOOOOTEK NA PŁOOOTEK I MRUUUGA!!!!!!!!!!!!! ŁADNA TO PIOSENECZKA NIEDŁUUUUUUUGA!!! NIEEEEDŁUUUUGA NIE KRÓTKA LECZ W SAAAAM RAAAZ!!!! ZAŚIEEEEEEEEEEEWAJ KOTECZKU!!! JESZCZE RAZ!!!! blaugh tej pani jusz podziekujemy...a przypadkiem nie pomylilas tabletek 2KaCe z aspiryna??Bo to daje odwrotny efekt... nie wiem co to tabletki 2KaCe ponadto czuje sie wspaniale!!! *zakrywa sie butelką piwa , łza spływa z oczu* to wsyztko jest takie niesprawiedliwe ... *kłądzie głowe na stół, i płacze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:19 pm
M-Teen *koljeny łyk piwa* ouuuć zaschło mi w gardziołku ^^ hmm wiecie co.. faceci są beznadziejni! nie widzą tego iekna w środku tylko zawsze to na zenątrz.. a jelsi juz widza to wewnątrz to zawsze to złe [przykłąd mojego kumpla i kumpeli].... a ona wcale łądna nie jest.. jest gruba itp.. a jednak ja wybrał... dziewczyna jest równie pusta jak i ona.. ale *czknęła* lubie ich! tylko ja mam takiego peeeecha to NICH !!! crying *pije piwo* dzisiaj bede miec mój wielki wieczór żałów i smutków!!!!!! xp nie ma to jak uznanie dla facetow zafajdana feministka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:24 pm
Hadogenes M-Teen *koljeny łyk piwa* ouuuć zaschło mi w gardziołku ^^ hmm wiecie co.. faceci są beznadziejni! nie widzą tego iekna w środku tylko zawsze to na zenątrz.. a jelsi juz widza to wewnątrz to zawsze to złe [przykłąd mojego kumpla i kumpeli].... a ona wcale łądna nie jest.. jest gruba itp.. a jednak ja wybrał... dziewczyna jest równie pusta jak i ona.. ale *czknęła* lubie ich! tylko ja mam takiego peeeecha to NICH !!! crying *pije piwo* dzisiaj bede miec mój wielki wieczór żałów i smutków!!!!!! xp nie ma to jak uznanie dla facetow zafajdana feministka *szybko podnosi głowe, i odwraca ja w strone Hadogenes'a*JAAAAAAAAAAAA ??????????????? eek FEMINISTAK buhahahahahahaha chyba ci sie cos chłopczyku pomyliło!!!! jak ja bym była feministka bym cie na kazym kroku opkarzała a co? robie tak, nie??? wypominam co sfacetom??? jestescie tylko w tym beznajdziejni bo nie potrfaicie nzlaźć *kładzie głowe pononie na stół* prawdziwego piekna... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:25 pm
M-Teen *koljeny łyk piwa* ouuuć zaschło mi w gardziołku ^^ hmm wiecie co.. faceci są beznadziejni! nie widzą tego iekna w środku tylko zawsze to na zenątrz.. a jelsi juz widza to wewnątrz to zawsze to złe [przykłąd mojego kumpla i kumpeli].... a ona wcale łądna nie jest.. jest gruba itp.. a jednak ja wybrał... dziewczyna jest równie pusta jak i ona.. ale *czknęła* lubie ich! tylko ja mam takiego peeeecha to NICH !!! crying *pije piwo* dzisiaj bede miec mój wielki wieczór żałów i smutków!!!!!! xp ee... ok... gdybys tylko jeszcze (zgodnie z regulaminem...) nie uzywala polskich znakow, moze daloby sie cos z tego zrozumiec... ja widze tylko rzedy dziwnych krzaczkow ^^ Hadogenes: dobre feministki nie sa zle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:25 pm
M-Teen *koljeny łyk piwa* ouuuć zaschło mi w gardziołku ^^ hmm wiecie co.. faceci są beznadziejni! nie widzą tego iekna w środku tylko zawsze to na zenątrz.. a jelsi juz widza to wewnątrz to zawsze to złe [przykłąd mojego kumpla i kumpeli].... a ona wcale łądna nie jest.. jest gruba itp.. a jednak ja wybrał... dziewczyna jest równie pusta jak i ona.. ale *czknęła* lubie ich! tylko ja mam takiego peeeecha to NICH !!! crying *pije piwo* dzisiaj bede miec mój wielki wieczór żałów i smutków!!!!!! xp dlaczego kazda dziewczyna ktora nie odczowa milosci w danej chwili twierdzi ze milosc nie istnieje i zaczyna przypominac feministke a moze sie nawet w nia zmienia....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:28 pm
M-Teen Hadogenes M-Teen *koljeny łyk piwa* ouuuć zaschło mi w gardziołku ^^ hmm wiecie co.. faceci są beznadziejni! nie widzą tego iekna w środku tylko zawsze to na zenątrz.. a jelsi juz widza to wewnątrz to zawsze to złe [przykłąd mojego kumpla i kumpeli].... a ona wcale łądna nie jest.. jest gruba itp.. a jednak ja wybrał... dziewczyna jest równie pusta jak i ona.. ale *czknęła* lubie ich! tylko ja mam takiego peeeecha to NICH !!! crying *pije piwo* dzisiaj bede miec mój wielki wieczór żałów i smutków!!!!!! xp nie ma to jak uznanie dla facetow zafajdana feministka *szybko podnosi głowe, i odwraca ja w strone Hadogenes'a*JAAAAAAAAAAAA ??????????????? eek FEMINISTAK buhahahahahahaha chyba ci sie cos chłopczyku pomyliło!!!! jak ja bym była feministka bym cie na kazym kroku opkarzała a co? robie tak, nie??? wypominam co sfacetom??? jestescie tylko w tym beznajdziejni bo nie potrfaicie nzlaźć *kładzie głowe pononie na stół* prawdziwego piekna... whee ale ja twierdze inaczej tak moze jest za mlodu ale jak ludzie sie starzeja to madzja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:30 pm
od razu feminstka!! wam tylko feministki chodza po głowach jak to dyskryminuja wasz gatunek samca ... stare czy nawet nie moge sobie ponażekać na to ze jestem nieszczęsliwa z miłości ba moze z zauroczenia.. no nie moge!!! pfff od razu feministka!!! totalna niesprawiedliwość gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:34 pm
Vykk dlaczego kazda dziewczyna ktora nie odczowa milosci w danej chwili twierdzi ze milosc nie istnieje i zaczyna przypominac feministke a moze sie nawet w nia zmienia.... Moze to dziala na zasadzie samospelniajacej sie przepowiedni- skoro ktos wmawia sobie, ze czego nie ma to tego nie zobaczy, bo nie bedzie chcial widziec 3nodding i jesci chodzi o ten temat to cytat mi sie przypomnial : "Niech ludzie nie znający miłości szczęśliwej twierdzą, że nigdzie nie ma miłości szczęśliwej.
Z tą wiarą lżej im będzie i żyć, i umierać." wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:34 pm
M-Teen od razu feminstka!! wam tylko feministki chodza po głowach jak to dyskryminuja wasz gatunek samca ... stare czy nawet nie moge sobie ponażekać na to ze jestem nieszczęsliwa z miłości ba moze z zauroczenia.. no nie moge!!! pfff od razu feministka!!! totalna niesprawiedliwość gonk narzekac zawsze mozna tylko dlaczego zawsze facet musi byc zly i niedobry i niedocenia kobiet...???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:35 pm
Róża jest piękna więc kle, Koląc zadaje rany. Tak cierpi człowiek gdy kocha, A sam nie jest kochany.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:36 pm
powiem wam tyle: lajf is brutal end ful of zasadzkas and samtajms kopas w dupas!!! crying to nie tyczy sie tyklko miłości..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:38 pm
M-Teen Róża jest piękna więc kle, Koląc zadaje rany. Tak cierpi człowiek gdy kocha, A sam nie jest kochany. co do ruzy i zycia mam inny wierszyk nie ma zycia bez stolcow jak rozy bez kolcow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|