Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6060 6061 6062 6063 6064 6065 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

M-Teen

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:13 pm

*koljeny łyk piwa* ouuuć zaschło mi w gardziołku ^^

hmm wiecie co.. faceci są beznadziejni! nie widzą tego iekna w środku tylko zawsze to na zenątrz.. a jelsi juz widza to wewnątrz to zawsze to złe [przykłąd mojego kumpla i kumpeli].... a ona wcale łądna nie jest.. jest gruba itp.. a jednak ja wybrał... dziewczyna jest równie pusta jak i ona.. ale *czknęła* lubie ich! tylko ja mam takiego peeeecha to NICH !!! crying *pije piwo* dzisiaj bede miec mój wielki wieczór żałów i smutków!!!!!! xp
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:13 pm

M-Teen
*dopija reddsa* dajcie mi jeszcze jendego*redds nadchodzi, otwiera butelka, cyk, cyk - pije koljny wielki łyk piwa* pośpiewamy sobie? smile

WLAAAAAAAAZŁ KOOOOTEK NA PŁOOOTEK I MRUUUGA!!!!!!!!!!!!! ŁADNA TO PIOSENECZKA NIEDŁUUUUUUUGA!!! NIEEEEDŁUUUUGA NIE KRÓTKA LECZ W SAAAAM RAAAZ!!!! ZAŚIEEEEEEEEEEEWAJ KOTECZKU!!! JESZCZE RAZ!!!! blaugh

mmm... kto sprzedal tej bardzo nieletniej osobie alkohol?... stare
wink

MissTao
Crew

Vykk

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:16 pm

M-Teen
*dopija reddsa* dajcie mi jeszcze jendego*redds nadchodzi, otwiera butelka, cyk, cyk - pije koljny wielki łyk piwa* pośpiewamy sobie? smile

WLAAAAAAAAZŁ KOOOOTEK NA PŁOOOTEK I MRUUUGA!!!!!!!!!!!!! ŁADNA TO PIOSENECZKA NIEDŁUUUUUUUGA!!! NIEEEEDŁUUUUGA NIE KRÓTKA LECZ W SAAAAM RAAAZ!!!! ZAŚIEEEEEEEEEEEWAJ KOTECZKU!!! JESZCZE RAZ!!!! blaugh

tej pani jusz podziekujemy...a przypadkiem nie pomylilas tabletek 2KaCe
z aspiryna??Bo to daje odwrotny efekt...
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:17 pm

Vykk
M-Teen

tej pani jusz podziekujemy...a przypadkiem nie pomylilas tabletek 2KaCe
z aspiryna??Bo to daje odwrotny efekt...

nie wiem co to tabletki 2KaCe ponadto czuje sie wspaniale!!! *zakrywa sie butelką piwa , łza spływa z oczu* to wsyztko jest takie niesprawiedliwe ... *kłądzie głowe na stół, i płacze*

M-Teen

Hadogenes

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:19 pm

M-Teen

hmm wiecie co.. faceci są beznadziejni! nie widzą tego iekna w środku tylko zawsze to na zenątrz.. a jelsi juz widza to wewnątrz to zawsze to złe [przykłąd mojego kumpla i kumpeli].... a ona wcale łądna nie jest.. jest gruba itp.. a jednak ja wybrał... dziewczyna jest równie pusta jak i ona.. ale *czknęła* lubie ich! tylko ja mam takiego peeeecha to NICH !!! crying *pije piwo* dzisiaj bede miec mój wielki wieczór żałów i smutków!!!!!! xp

nie ma to jak uznanie dla facetow
zafajdana feministka
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:24 pm

Hadogenes
M-Teen

zafajdana feministka

*szybko podnosi głowe, i odwraca ja w strone Hadogenes'a*JAAAAAAAAAAAA ??????????????? eek FEMINISTAK buhahahahahahaha chyba ci sie cos chłopczyku pomyliło!!!! jak ja bym była feministka bym cie na kazym kroku opkarzała a co? robie tak, nie??? wypominam co sfacetom??? jestescie tylko w tym beznajdziejni bo nie potrfaicie nzlaźć *kładzie głowe pononie na stół* prawdziwego piekna... whee

M-Teen

MissTao
Crew

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:25 pm

M-Teen

ee... ok... gdybys tylko jeszcze (zgodnie z regulaminem...) nie uzywala polskich znakow, moze daloby sie cos z tego zrozumiec... ja widze tylko rzedy dziwnych krzaczkow ^^

Hadogenes: dobre feministki nie sa zle xd
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:25 pm

M-Teen

dlaczego kazda dziewczyna ktora nie odczowa milosci w danej chwili twierdzi ze milosc nie istnieje i zaczyna przypominac feministke a moze sie nawet w nia zmienia....

Vykk

Hadogenes

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:28 pm

M-Teen
Hadogenes
M-Teen

zafajdana feministka

*szybko podnosi głowe, i odwraca ja w strone Hadogenes'a*JAAAAAAAAAAAA ??????????????? eek FEMINISTAK buhahahahahahaha chyba ci sie cos chłopczyku pomyliło!!!! jak ja bym była feministka bym cie na kazym kroku opkarzała a co? robie tak, nie??? wypominam co sfacetom??? jestescie tylko w tym beznajdziejni bo nie potrfaicie nzlaźć *kładzie głowe pononie na stół* prawdziwego piekna... whee

ale ja twierdze inaczej
tak moze jest za mlodu ale jak ludzie sie starzeja to madzja
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:30 pm

od razu feminstka!! wam tylko feministki chodza po głowach jak to dyskryminuja wasz gatunek samca ... stare czy nawet nie moge sobie ponażekać na to ze jestem nieszczęsliwa z miłości ba moze z zauroczenia.. no nie moge!!! pfff od razu feministka!!! totalna niesprawiedliwość gonk

M-Teen

Omega Sun
Captain

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:34 pm

Vykk

dlaczego kazda dziewczyna ktora nie odczowa milosci w danej chwili twierdzi ze milosc nie istnieje i zaczyna przypominac feministke a moze sie nawet w nia zmienia....

Moze to dziala na zasadzie samospelniajacej sie przepowiedni- skoro ktos wmawia sobie, ze czego nie ma to tego nie zobaczy, bo nie bedzie chcial widziec 3nodding

i jesci chodzi o ten temat to cytat mi sie przypomnial :

"Niech ludzie nie znający miłości szczęśliwej
twierdzą, że nigdzie nie ma miłości szczęśliwej.

Z tą wiarą lżej im będzie i żyć, i umierać."
wink
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:34 pm

M-Teen
od razu feminstka!! wam tylko feministki chodza po głowach jak to dyskryminuja wasz gatunek samca ... stare czy nawet nie moge sobie ponażekać na to ze jestem nieszczęsliwa z miłości ba moze z zauroczenia.. no nie moge!!! pfff od razu feministka!!! totalna niesprawiedliwość gonk
narzekac zawsze mozna tylko dlaczego zawsze facet musi byc zly i niedobry i niedocenia kobiet...???

Vykk

M-Teen

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:35 pm

Róża jest piękna więc kle,
Koląc zadaje rany.
Tak cierpi człowiek gdy kocha,
A sam nie jest kochany.
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:36 pm

powiem wam tyle: lajf is brutal end ful of zasadzkas and samtajms kopas w dupas!!! crying to nie tyczy sie tyklko miłości..

M-Teen

Hadogenes

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:38 pm

M-Teen
Róża jest piękna więc kle,
Koląc zadaje rany.
Tak cierpi człowiek gdy kocha,
A sam nie jest kochany.

co do ruzy i zycia mam inny wierszyk
nie ma zycia bez stolcow
jak rozy bez kolcow
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6060 6061 6062 6063 6064 6065 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games