|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:46 pm
Vykk wlasnie mam pytanko czy dzialja wam przymierzalnie w sklepach?? no wlasnie mi nie i jestem z tego powodu wielce niezadowolony (choc raz porzadnie sie wyslowilem 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:48 pm
MissTao kurczaki, a mnie sie posty nie chca dodawac... chyba skocze do marketu - w zalozeniu po to, zeby zarabiac, ale jak znam zycie (i siebie ^^) to skonczy sie raczej na odplywie gotowki xd chyba sie wybiore z toba razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:48 pm
MissTao kurczaki, a mnie sie posty nie chca dodawac... chyba skocze do marketu - w zalozeniu po to, zeby zarabiac, ale jak znam zycie (i siebie ^^) to skonczy sie raczej na odplywie gotowki xd norma tylko ze ja nie mamgotowki crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:51 pm
Vykk wlasnie mam pytanko czy dzialja wam przymierzalnie w sklepach?? chyba nikomu nie dzialaja... jesli chcecie poprzymierzac nowosci to klops, ale przy starszych ubrankach moze pomoc odwiedzenie tej strony -> http://avatarcreator.shoutpad.com/ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:53 pm
MissTao chyba nikomu nie dzialaja... jesli chcecie poprzymierzac nowosci to klops, ale przy starszych ubrankach moze pomoc odwiedzenie tej strony -> http://avatarcreator.shoutpad.com/ 3nodding a juz jest dla mezczyzn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:53 pm
MissTao kurczaki, a mnie sie posty nie chca dodawac... chyba skocze do marketu - w zalozeniu po to, zeby zarabiac, ale jak znam zycie (i siebie ^^) to skonczy sie raczej na odplywie gotowki xd ja tego nie praktykuje, bo zamiast zarobic potem zostaje z cala masa niepotrzebnych itemkow wink ------- przymierzalnia nie dziala chyba u nikogo, a szkoda bo chcialam isc na zakupy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:54 pm
MissTao Vykk wlasnie mam pytanko czy dzialja wam przymierzalnie w sklepach?? chyba nikomu nie dzialaja... jesli chcecie poprzymierzac nowosci to klops, ale przy starszych ubrankach moze pomoc odwiedzenie tej strony -> http://avatarcreator.shoutpad.com/ 3nodding thx Tao!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:58 pm
wyniki krotkiej wizyty w markecie: przyplyw kasy: 0 odplyw: 500 a bylam tam tylko 5 minut... xp
Hadogenes: tak, dali juz wersje dla facetow... tylko ze, jak mowilam, sporo itemow im brakuje... i nie wprowadzili jeszcze wersji 2.0 dla avatarow - zadnego ruszania raczkami, wkladania na glowe po 10 kapeluszy itp. ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:02 pm
ewelina wygrała.. bar się skończył.. nadal to do mnie nie dociera! skończył skończył sie.. *siada zrezygnowana na krzesło obok barku* jedna butelke Redds'a Jabłkowego poprosze...
ponadto *unosi głowe* GAIA SIE CIAGLA PIEPRZY! scream to nie znośne!!! *uderzyła pieiscia w blat*
*reds nadchodiz, łapie, oteira butelke, bije* dul dul dul xp aaaah *odstawia butelke od ust* lepiej mi.. ale i tak źle... rybki nie działja... kurcze sweatdrop sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao Vykk wlasnie mam pytanko czy dzialja wam przymierzalnie w sklepach?? chyba nikomu nie dzialaja... jesli chcecie poprzymierzac nowosci to klops, ale przy starszych ubrankach moze pomoc odwiedzenie tej strony -> http://avatarcreator.shoutpad.com/ 3nodding oo tego linka nie znalam. Jutro (hmm.. wlasciwie, to juz jest jutro) dodam go do przewodnika ^^ . To jakas uaktualnione wersja starej przymierzalni czy nowosc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MissTao wyniki krotkiej wizyty w markecie: przyplyw kasy: 0 odplyw: 500 a bylam tam tylko 5 minut... xp Hadogenes: tak, dali juz wersje dla facetow... tylko ze, jak mowilam, sporo itemow im brakuje... i nie wprowadzili jeszcze wersji 2.0 dla avatarow - zadnego ruszania raczkami, wkladania na glowe po 10 kapeluszy itp. ^^ aha ale dobre jest to ze w ogole sie cos takiego pojawilo...mam pytanko czy sa do tego jakies patche dodawane czy cos co jeakis czas?? wspolczuje uplywu kasy a co kupilas??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:04 pm
*pije kolejny wielki łyk piwa* aaaah... crying życie jest niesprawieliwe.. oj bardzo niesprawiedliwe sad cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:05 pm
M-Teen ewelina wygrała.. bar się skończył.. nadal to do mnie nie dociera! skończył skończył sie.. *siada zrezygnowana na krzesło obok barku* jedna butelke Redds'a Jabłkowego poprosze... ponadto *unosi głowe* GAIA SIE CIAGLA PIEPRZY! scream to nie znośne!!! *uderzyła pieiscia w blat* *reds nadchodiz, łapie, oteira butelke, bije* dul dul dul xp aaaah *odstawia butelke od ust* lepiej mi.. ale i tak źle... rybki nie działja... kurcze sweatdrop sad witaj oj straszne to od poczatku nie zdazylem ogladnac zadnego odcinka a to juz sie skonczylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:06 pm
Omega Sun MissTao Vykk wlasnie mam pytanko czy dzialja wam przymierzalnie w sklepach?? chyba nikomu nie dzialaja... jesli chcecie poprzymierzac nowosci to klops, ale przy starszych ubrankach moze pomoc odwiedzenie tej strony -> http://avatarcreator.shoutpad.com/ 3nodding oo tego linka nie znalam. Jutro (hmm.. wlasciwie, to juz jest jutro) dodam go do przewodnika ^^ . To jakas uaktualnione wersja starej przymierzalni czy nowosc? to ta stara, gdzie mieli wersje tylko dla pan, ale juz sie poprawili 3nodding Vykk: nabylam indianskie portki ^^ a co do przymierzalni: trzeba po prostu sprawdzac co jakis czas czy dali nowsza wersje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:10 pm
*dopija reddsa* dajcie mi jeszcze jendego*redds nadchodzi, otwiera butelka, cyk, cyk - pije koljny wielki łyk piwa* pośpiewamy sobie? smile
WLAAAAAAAAZŁ KOOOOTEK NA PŁOOOTEK I MRUUUGA!!!!!!!!!!!!! ŁADNA TO PIOSENECZKA NIEDŁUUUUUUUGA!!! NIEEEEDŁUUUUGA NIE KRÓTKA LECZ W SAAAAM RAAAZ!!!! ZAŚIEEEEEEEEEEEWAJ KOTECZKU!!! JESZCZE RAZ!!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|