Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6059 6060 6061 6062 6063 6064 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Hadogenes

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 2:46 pm

Vykk
wlasnie mam pytanko czy dzialja wam przymierzalnie w sklepach??

no wlasnie mi nie i jestem z tego powodu wielce niezadowolony
(choc raz porzadnie sie wyslowilem 3nodding )
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 2:48 pm

MissTao
kurczaki, a mnie sie posty nie chca dodawac... chyba skocze do marketu - w zalozeniu po to, zeby zarabiac, ale jak znam zycie (i siebie ^^) to skonczy sie raczej na odplywie gotowki xd

chyba sie wybiore z toba razz

Vykk

Hadogenes

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 2:48 pm

MissTao
kurczaki, a mnie sie posty nie chca dodawac... chyba skocze do marketu - w zalozeniu po to, zeby zarabiac, ale jak znam zycie (i siebie ^^) to skonczy sie raczej na odplywie gotowki xd

norma
tylko ze ja nie mamgotowki crying
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 2:51 pm

Vykk

chyba nikomu nie dzialaja... jesli chcecie poprzymierzac nowosci to klops, ale przy starszych ubrankach moze pomoc odwiedzenie tej strony -> http://avatarcreator.shoutpad.com/ 3nodding

MissTao
Crew

Hadogenes

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 2:53 pm

MissTao

chyba nikomu nie dzialaja... jesli chcecie poprzymierzac nowosci to klops, ale przy starszych ubrankach moze pomoc odwiedzenie tej strony -> http://avatarcreator.shoutpad.com/ 3nodding

a juz jest dla mezczyzn
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 2:53 pm

MissTao

ja tego nie praktykuje, bo zamiast zarobic potem zostaje z cala masa niepotrzebnych itemkow wink

-------
przymierzalnia nie dziala chyba u nikogo, a szkoda bo chcialam isc na zakupy wink

Omega Sun
Captain

Vykk

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 2:54 pm

MissTao
Vykk

thx Tao!! xd
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 2:58 pm

wyniki krotkiej wizyty w markecie:
przyplyw kasy: 0
odplyw: 500
a bylam tam tylko 5 minut... xp

Hadogenes: tak, dali juz wersje dla facetow... tylko ze, jak mowilam, sporo itemow im brakuje... i nie wprowadzili jeszcze wersji 2.0 dla avatarow - zadnego ruszania raczkami, wkladania na glowe po 10 kapeluszy itp. ^^

MissTao
Crew

M-Teen

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:02 pm

ewelina wygrała.. bar się skończył.. nadal to do mnie nie dociera! skończył skończył sie.. *siada zrezygnowana na krzesło obok barku* jedna butelke Redds'a Jabłkowego poprosze...

ponadto *unosi głowe* GAIA SIE CIAGLA PIEPRZY! scream to nie znośne!!! *uderzyła pieiscia w blat*

*reds nadchodiz, łapie, oteira butelke, bije* dul dul dul xp aaaah *odstawia butelke od ust* lepiej mi.. ale i tak źle... rybki nie działja... kurcze sweatdrop sad

MissTao
Vykk

oo tego linka nie znalam. Jutro (hmm.. wlasciwie, to juz jest jutro) dodam go do przewodnika ^^ . To jakas uaktualnione wersja starej przymierzalni czy nowosc?

Omega Sun
Captain

Vykk

MissTao
wyniki krotkiej wizyty w markecie:
przyplyw kasy: 0
odplyw: 500
a bylam tam tylko 5 minut... xp

Hadogenes: tak, dali juz wersje dla facetow... tylko ze, jak mowilam, sporo itemow im brakuje... i nie wprowadzili jeszcze wersji 2.0 dla avatarow - zadnego ruszania raczkami, wkladania na glowe po 10 kapeluszy itp. ^^

aha ale dobre jest to ze w ogole sie cos takiego pojawilo...mam pytanko czy sa do tego jakies patche dodawane czy cos co jeakis czas??

wspolczuje uplywu kasy a co kupilas??
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:04 pm

*pije kolejny wielki łyk piwa* aaaah... crying życie jest niesprawieliwe.. oj bardzo niesprawiedliwe sad cry

M-Teen

Hadogenes

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:05 pm

M-Teen
ewelina wygrała.. bar się skończył.. nadal to do mnie nie dociera! skończył skończył sie.. *siada zrezygnowana na krzesło obok barku* jedna butelke Redds'a Jabłkowego poprosze...

ponadto *unosi głowe* GAIA SIE CIAGLA PIEPRZY! scream to nie znośne!!! *uderzyła pieiscia w blat*

*reds nadchodiz, łapie, oteira butelke, bije* dul dul dul xp aaaah *odstawia butelke od ust* lepiej mi.. ale i tak źle... rybki nie działja... kurcze sweatdrop sad

witaj
oj straszne
to od poczatku nie zdazylem ogladnac zadnego odcinka
a to juz sie skonczylo
PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:06 pm

Omega Sun
MissTao
Vykk

oo tego linka nie znalam. Jutro (hmm.. wlasciwie, to juz jest jutro) dodam go do przewodnika ^^ . To jakas uaktualnione wersja starej przymierzalni czy nowosc?

to ta stara, gdzie mieli wersje tylko dla pan, ale juz sie poprawili 3nodding

Vykk: nabylam indianskie portki ^^ a co do przymierzalni: trzeba po prostu sprawdzac co jakis czas czy dali nowsza wersje

MissTao
Crew

M-Teen

PostPosted: Sat Dec 18, 2004 3:10 pm

*dopija reddsa* dajcie mi jeszcze jendego*redds nadchodzi, otwiera butelka, cyk, cyk - pije koljny wielki łyk piwa* pośpiewamy sobie? smile

WLAAAAAAAAZŁ KOOOOTEK NA PŁOOOTEK I MRUUUGA!!!!!!!!!!!!! ŁADNA TO PIOSENECZKA NIEDŁUUUUUUUGA!!! NIEEEEDŁUUUUGA NIE KRÓTKA LECZ W SAAAAM RAAAZ!!!! ZAŚIEEEEEEEEEEEWAJ KOTECZKU!!! JESZCZE RAZ!!!! blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 6059 6060 6061 6062 6063 6064 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games