|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:18 pm
Omega Sun a mnie wciaz wylogowuje i posty sie dodawaly kilka minut stressed heh wlansie przezylam wylogowanie xp heh pozno jest a musze jeszcze jeden prezent zrobic sweatdrop papusie wam szkarby whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:19 pm
no ja tez ide bo za dziesiec Minut "Last Exile" leci a ja musze jeszcze cos narysowac sweatdrop
ZEGNAM wszytkich.............zycze sennych koszmarow whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:22 pm
Ja też idę , zaim Gaia się zesra pod siebie stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:23 pm
no i wszyscy(?) uciekli sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:24 pm
narka ludzie...ktos jeszcze too zostal?czy jusz sam sobie bede siedziec??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:25 pm
Omega Sun no i wszyscy(?) uciekli sweatdrop ja jestem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:26 pm
Vykk narka ludzie...ktos jeszcze too zostal?czy jusz sam sobie bede siedziec?? ooo to jednak nie jestem tu sama biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:33 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:34 pm
hejka Hado... zaczynam nmiec dosc jusz 3 raz pisze togo amial i za zadnym razem mi nie wchodzi...poza tym nie mam pomyslu na temacik sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:35 pm
no ja tyz nie mam pomyslu na temat no to omi musi wymyslec
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:41 pm
Kreatywnosci brak wink Jesli chodzi o wymyslanie tematow, to ja jestem bardzo kiepska w takim rozmawianiu o niczym. W zasadzie w ogole jestem oszczedna w slowach (ale staram sie pozbyc tej okropnej cechy), bo wychodze z zalozenia, ze czesto lepiej pewne sprawy przemilczec niz powiedziec za duzo sweatdrop .
Ale temat jakis zawsze sam sie znajdzie. Nie ma co kombinowac na sile wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:43 pm
Omega Sun Kreatywnosci brak wink Jesli chodzi o wymyslanie tematow, to ja jestem bardzo kiepska w takim rozmawianiu o niczym. W zasadzie w ogole jestem oszczedna w slowach (ale staram sie pozbyc tej okropnej cechy), bo wychodze z zalozenia, ze czesto lepiej pewne sprawy przemilczec niz powiedziec za duzo sweatdrop . Ale temat jakis zawsze sam sie znajdzie. Nie ma co kombinowac na sile wink wlasnie mam pytanko czy dzialja wam przymierzalnie w sklepach??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:44 pm
Omega Sun Kreatywnosci brak wink Jesli chodzi o wymyslanie tematow, to ja jestem bardzo kiepska w takim rozmawianiu o niczym. W zasadzie w ogole jestem oszczedna w slowach (ale staram sie pozbyc tej okropnej cechy), bo wychodze z zalozenia, ze czesto lepiej pewne sprawy przemilczec niz powiedziec za duzo sweatdrop . Ale temat jakis zawsze sam sie znajdzie. Nie ma co kombinowac na sile wink tez nie lubie za duzo mowic (bo nie lbie sie klucic)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:44 pm
kurczaki, a mnie sie posty nie chca dodawac... chyba skocze do marketu - w zalozeniu po to, zeby zarabiac, ale jak znam zycie (i siebie ^^) to skonczy sie raczej na odplywie gotowki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|