|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:31 am
ja się tak nie bawię... czemu Ozzwald zawsze ma rację? crying
jak mam się tego systemu z D pozbyć?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:36 am
Kukus ja się tak nie bawię... czemu Ozzwald zawsze ma rację? crying jak mam się tego systemu z D pozbyć? A nie masz przegrywarki albo jeszcze jednego dysku by te swoje albumy przenieść?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:38 am
Kukus ja się tak nie bawię... czemu Ozzwald zawsze ma rację? crying jak mam się tego systemu z D pozbyć? hahaha tak to już jest.. że ja wiem bardzo duzo.. musisz sobie w ustawieniach folderów ustawić by nie ukrywał plików systemowych... potem znajdz na dysku C:\ plik boot.ini (zrub sobie kopie tego plik tak na wszelki wypadek).. i w tym pliku musisz wywalić partycje na której już nie ma winzgrozy .. i to tyle ... kto zrozumie ten skorzysta... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:38 am
dark wampirek Kukus ja się tak nie bawię... czemu Ozzwald zawsze ma rację? crying jak mam się tego systemu z D pozbyć? A nie masz przegrywarki albo jeszcze jednego dysku by te swoje albumy przenieść? nagrywarka mi się sypnęła... a poza tym ich jest ponad 30gb
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:40 am
Ozzwald Kukus ja się tak nie bawię... czemu Ozzwald zawsze ma rację? crying jak mam się tego systemu z D pozbyć? hahaha tak to już jest.. że ja wiem bardzo duzo.. musisz sobie w ustawieniach folderów ustawić by nie ukrywał plików systemowych... potem znajdz na dysku C:\ plik boot.ini (zrub sobie kopie tego plik tak na wszelki wypadek).. i w tym pliku musisz wywalić partycje na której już nie ma winzgrozy .. i to tyle ... kto zrozumie ten skorzysta... blaugh Czyli po prostu podzielić D na dwie części... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:41 am
dark wampirek Ozzwald Kukus ja się tak nie bawię... czemu Ozzwald zawsze ma rację? crying jak mam się tego systemu z D pozbyć? hahaha tak to już jest.. że ja wiem bardzo duzo.. musisz sobie w ustawieniach folderów ustawić by nie ukrywał plików systemowych... potem znajdz na dysku C:\ plik boot.ini (zrub sobie kopie tego plik tak na wszelki wypadek).. i w tym pliku musisz wywalić partycje na której już nie ma winzgrozy .. i to tyle ... kto zrozumie ten skorzysta... blaugh Czyli po prostu podzielić D na dwie części... sweatdrop yy... nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:42 am
Ozzwald Kukus ja się tak nie bawię... czemu Ozzwald zawsze ma rację? crying jak mam się tego systemu z D pozbyć? hahaha tak to już jest.. że ja wiem bardzo duzo.. musisz sobie w ustawieniach folderów ustawić by nie ukrywał plików systemowych... potem znajdz na dysku C:\ plik boot.ini (zrub sobie kopie tego plik tak na wszelki wypadek).. i w tym pliku musisz wywalić partycje na której już nie ma winzgrozy .. i to tyle ... kto zrozumie ten skorzysta... blaugh młody... ja nie widzę takiego pliku
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:44 am
Kukus Ozzwald Kukus ja się tak nie bawię... czemu Ozzwald zawsze ma rację? crying jak mam się tego systemu z D pozbyć? hahaha tak to już jest.. że ja wiem bardzo duzo.. musisz sobie w ustawieniach folderów ustawić by nie ukrywał plików systemowych... potem znajdz na dysku C:\ plik boot.ini (zrub sobie kopie tego plik tak na wszelki wypadek).. i w tym pliku musisz wywalić partycje na której już nie ma winzgrozy .. i to tyle ... kto zrozumie ten skorzysta... blaugh młody... ja nie widzę takiego pliku a odznaczyłeś ukrwanie chronionych plików systemowych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:47 am
Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus ja się tak nie bawię... czemu Ozzwald zawsze ma rację? crying jak mam się tego systemu z D pozbyć? hahaha tak to już jest.. że ja wiem bardzo duzo.. musisz sobie w ustawieniach folderów ustawić by nie ukrywał plików systemowych... potem znajdz na dysku C:\ plik boot.ini (zrub sobie kopie tego plik tak na wszelki wypadek).. i w tym pliku musisz wywalić partycje na której już nie ma winzgrozy .. i to tyle ... kto zrozumie ten skorzysta... blaugh młody... ja nie widzę takiego pliku a odznaczyłeś ukrwanie chronionych plików systemowych i wywalić tego pod "fastdetekt"?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:49 am
Kukus Ozzwald Kukus Ozzwald Kukus ja się tak nie bawię... czemu Ozzwald zawsze ma rację? crying jak mam się tego systemu z D pozbyć? hahaha tak to już jest.. że ja wiem bardzo duzo.. musisz sobie w ustawieniach folderów ustawić by nie ukrywał plików systemowych... potem znajdz na dysku C:\ plik boot.ini (zrub sobie kopie tego plik tak na wszelki wypadek).. i w tym pliku musisz wywalić partycje na której już nie ma winzgrozy .. i to tyle ... kto zrozumie ten skorzysta... blaugh młody... ja nie widzę takiego pliku a odznaczyłeś ukrwanie chronionych plików systemowych i wywalić tego pod "fastdetekt"? wyśłij mi na tlen zawartość tego pliku a ja ci odeśle poprawiony
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:49 am
hejka biggrin jestem doslownie na 2 min sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:50 am
Delisa hejka biggrin jestem doslownie na 2 min sweatdrop Hej czemu tylko na 2 min..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:52 am
Ozzwald Delisa hejka biggrin jestem doslownie na 2 min sweatdrop Hej czemu tylko na 2 min.. bo jestem na linuxie a zaraz przyjdzie moj brat xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:53 am
Delisa Ozzwald Delisa hejka biggrin jestem doslownie na 2 min sweatdrop Hej czemu tylko na 2 min.. bo jestem na linuxie a zaraz przyjdzie moj brat xp no to co ze na linuxie.. no to co ze przyjdzie twoj brat wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|