|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:08 pm
Point.Zer0 Energia układu musi zostać zachowana , więc przychodzę w zamian za nich xd ZERUUUUUUUUUŚ!! 4laugh whee O.o pseplasam whee zle obliczylam moj rozbieg xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:09 pm
Point.Zer0 Energia układu musi zostać zachowana , więc przychodzę w zamian za nich xd hejka zero
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:09 pm
Miss_Karina Point.Zer0 Energia układu musi zostać zachowana , więc przychodzę w zamian za nich xd ZERUUUUUUUUUŚ!! 4laugh whee O.o pseplasam whee zle obliczylam moj rozbieg xd Esz , ziiimno *naciera się śniegiem* Ano witaj Karina xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:10 pm
Vykk Point.Zer0 Energia układu musi zostać zachowana , więc przychodzę w zamian za nich xd hejka zero Witam Vykk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:11 pm
hello 4laugh moze w koncu uda mi sie posiedziec dluzej niz kilkanascie minut zanim znow sie gaia zepsuje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:11 pm
Point.Zer0 Esz , ziiimno *naciera się śniegiem* Ano witaj Karina xd moowilam zle obliczylam rozbieg whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:12 pm
Dobra Teraz kolej na mnie [zieeeeeeewww] oczy mnie bolą papa do jutraaaa ziooomy *nabija sie z hip-hop'owców*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:12 pm
Point.Zer0 Energia układu musi zostać zachowana , więc przychodzę w zamian za nich xd Witam Zero Witam OMi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:13 pm
Omega Sun hello 4laugh moze w koncu uda mi sie posiedziec dluzej niz kilkanascie minut zanim znow sie gaia zepsuje stare Oo. mi gaia dziala normalnie (czyt od czasu wejscia) no...poza questem na ktoorego ni moge wejsc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:13 pm
Miss_Karina Point.Zer0 Esz , ziiimno *naciera się śniegiem* Ano witaj Karina xd moowilam zle obliczylam rozbieg whee Hehe , dziękuje , to nie będzie konieczne *zwiększa sumę energii cząsteczek organizmu* już cieplej xd Witamy panią moderatorkę xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:14 pm
Miss_Karina Omega Sun hello 4laugh moze w koncu uda mi sie posiedziec dluzej niz kilkanascie minut zanim znow sie gaia zepsuje stare Oo. mi gaia dziala normalnie (czyt od czasu wejscia) no...poza questem na ktoorego ni moge wejsc crying a mi przed chila sushi dwa razy wyskoczylo stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:15 pm
Labudziak Dobra Teraz kolej na mnie [zieeeeeeewww] oczy mnie bolą papa do jutraaaa ziooomy *nabija sie z hip-hop'owców* Na razie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:16 pm
a mnie wciaz wylogowuje i posty sie dodawaly kilka minut stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:17 pm
Ech , coś mi się wydaje Omega że akurat się załapałaś na Gaię w Overkillu sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:18 pm
narka labudziak Omega Sun a mnie wciaz wylogowuje i posty sie dodawaly kilka minut stressed ja mam to samo..mnie tez co jakis czas wyrzuca i kazde od nowa ladowac :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|