|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:49 pm
Vykk wywlok666 Labudziak .. mamy ten sam problem! rodzice! ech :/ podłe życie .... crying crying crying ja na razie nie wiem czy mnei starzy puszczą na Sylwka do Wrocławia .. ech ... .>< ja amm sylwka nie najlepszego bo zostalem uziemony na sylwka bo zaraz po sylwku mam poprawe z przedmiotu z ktorego jestem zagrozeony ;/ ja tak samo! crying ale olac nauke sylwek jest 1 w roku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone wywlok666 Labudziak .. mamy ten sam problem! rodzice! ech :/ podŦ#8218;e życie .... crying crying crying ja na razie nie wiem czy mnei starzy puszczĦ#8230; na Sylwka do WrocŦ#8218;awia .. ech ... .>< do mnie sie rzucja bo chcem isc do kolego ktory mieszka 60 m ode mnie stare a to dlatego ze zlapali nas na Piwie na moje 15 urodzinki sweatdrop u mnie jest ich zdaniem problem w tym ze za duzo jezdze .. chociaz wcale tego tak wiele nie jest .. ech .. nio i jestem podobno pyskata .. :/ bleeeeeeeee gupie zycie .. zawsze moge isc na sylwka z moim przyjacielem ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak mnie by do sąsiada by ledwo puścili -_- ale w tym roku ich nie będzie biggrin ide z falconem gdzieś na piwo biggrin Serio sweatdrop to dobrze whee tylko na 100% bedzi zimno gonk trzeba sie popytac starych osob z klasy moze ktos robi impreze 3nodding wbijemy sie na sepa i bedzie dobrze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:50 pm
Labudziak Delein Bilety są po 100 na płycie...tak słyszałam... Ile????!!!! xp to trzeba więcej staruszek zaczpić.. albo sprzedac samochód ojca XD eee tam lepiej rozwalic wtedy szybciej nabije sie kasa albo oddac na zlom xd a najlepiej to sprzedac rodzenstwo...ja nie mam ale z checia oddam kilka od moich znajomych stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:50 pm
Falcone Labudziak mnie by do sąsiada by ledwo puścili -_- ale w tym roku ich nie będzie biggrin ide z falconem gdzieś na piwo biggrin Serio sweatdrop to dobrze whee tylko na 100% bedzi zimno gonk trzeba sie popytac starych osob z klasy moze ktos robi impreze 3nodding wbijemy sie na sepa i bedzie dobrze wink cwaniaczki XDDDD niemniej .. milej zabawy smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:51 pm
Vykk Labudziak Delein Bilety są po 100 na płycie...tak słyszałam... Ile????!!!! xp to trzeba więcej staruszek zaczpić.. albo sprzedac samochód ojca XD eee tam lepiej rozwalic wtedy szybciej nabije sie kasa albo oddac na zlom xd a najlepiej to sprzedac rodzenstwo...ja nie mam ale z checia oddam kilka od moich znajomych stressed hmmm .. 100 zł to nie jest duz o.. zwłaszcza ze jeszcze troche czasu jest do koncertu ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:51 pm
Falcone Labudziak mnie by do sąsiada by ledwo puścili -_- ale w tym roku ich nie będzie biggrin ide z falconem gdzieś na piwo biggrin Serio sweatdrop to dobrze whee tylko na 100% bedzi zimno gonk trzeba sie popytac starych osob z klasy moze ktos robi impreze 3nodding wbijemy sie na sepa i bedzie dobrze wink wiem mam pomysła! zabierzemy sie gdzieś z kotkiem!!! .. wbijemy sie na siłe a i tak będziemy tam tylko pić -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:52 pm
wywlok666 u mnie jest ich zdaniem problem w tym ze za duzo jezdze .. chociaz wcale tego tak wiele nie jest .. ech .. nio i jestem podobno pyskata .. :/ bleeeeeeeee gupie zycie .. zawsze moge isc na sylwka z moim przyjacielem .. ja tez jestem niby pyskaty a ja chcem sie poprosty spytac co zle zrobile a matka odrazu zaczyna krzyczec ze jak mi sie tu nie podoba to mam brac rzeczy i wypad xd ........... juz mnie to denerwowac zaczyna stare a pewnie jak bede sie wyprowadzal to bedzi ryczala i chciala zebym zostal xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:52 pm
Vykk Labudziak Delein Bilety są po 100 na płycie...tak słyszałam... Ile????!!!! xp to trzeba więcej staruszek zaczpić.. albo sprzedac samochód ojca XD eee tam lepiej rozwalic wtedy szybciej nabije sie kasa albo oddac na zlom xd a najlepiej to sprzedac rodzenstwo...ja nie mam ale z checia oddam kilka od moich znajomych stressed Ja sprzedam siostre: rocznik 89 cena: od 150 zł .. lub wyżej (do uzgodnienia)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:53 pm
wywlok666 hmmm .. 100 zł to nie jest duz o.. zwłaszcza ze jeszcze troche czasu jest do koncertu .. u mnie to jest niemorzliwe tyle uzbierać bo po kupnie mang których zbieram zostaje mi jakieś 6zł miesięcznie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:54 pm
Falcone wywlok666 u mnie jest ich zdaniem problem w tym ze za duzo jezdze .. chociaz wcale tego tak wiele nie jest .. ech .. nio i jestem podobno pyskata .. :/ bleeeeeeeee gupie zycie .. zawsze moge isc na sylwka z moim przyjacielem .. ja tez jestem niby pyskaty a ja chcem sie poprosty spytac co zle zrobile a matka odrazu zaczyna krzyczec ze jak mi sie tu nie podoba to mam brac rzeczy i wypad xd ........... juz mnie to denerwowac zaczyna stare a pewnie jak bede sie wyprowadzal to bedzi ryczala i chciala zebym zostal xp ja tam nie przejmuje sie niczym .. zostaje w domu jeszcze kolo pół roku potem na studia do Wrocławia .. na 5 lat najbliższych .. i będzie fajnie smile a co do rodziny .. nie wiem czy sie beda przejmowac czy nie .. ja przynajmniej odpoczne ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:55 pm
wywlok666 Vykk Labudziak Delein Bilety są po 100 na płycie...tak słyszałam... Ile????!!!! xp to trzeba więcej staruszek zaczpić.. albo sprzedac samochód ojca XD eee tam lepiej rozwalic wtedy szybciej nabije sie kasa albo oddac na zlom xd a najlepiej to sprzedac rodzenstwo...ja nie mam ale z checia oddam kilka od moich znajomych stressed hmmm .. 100 zł to nie jest duz o.. zwłaszcza ze jeszcze troche czasu jest do koncertu .. tylko gorzej jak miesiecznie dostaje od 20-30zl a wydaje i tak ok 30 a to na mange a to na plytki bo malo miejsca na dysku a to na cos jeszcxze i kogos jesszcze ahh sweatdrop "gdybym byl bogaczem dibi dibi dibi dibi dibi dibi dibi dibi dub...siala lala sweatdrop " ciagle mi kasy brakuje nawet chocbym nie wiem jak oszczedzal sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:56 pm
Labudziak wywlok666 hmmm .. 100 zł to nie jest duz o.. zwłaszcza ze jeszcze troche czasu jest do koncertu .. u mnie to jest niemorzliwe tyle uzbierać bo po kupnie mang których zbieram zostaje mi jakieś 6zł miesięcznie XD wow .. eek szalejesz mój drogi .. szalejesz .. XDD ja powinnam uzbierać kasę .. i poszaleć na Ironsach XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:56 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:57 pm
Vykk tylko gorzej jak miesiecznie dostaje od 20-30zl a wydaje i tak ok 30 a to na mange a to na plytki bo malo miejsca na dysku a to na cos jeszcxze i kogos jesszcze ahh sweatdrop "gdybym byl bogaczem dibi dibi dibi dibi dibi dibi dibi dibi dub...siala lala sweatdrop " ciagle mi kasy brakuje nawet chocbym nie wiem jak oszczedzal sweatdrop czasem tak i u mnie jest .. niemniej sie nie daje .. jak mi na czyms zalezy to kase odkladam i zaciskam pasa smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|