|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:41 pm
Delein Labudziak Falcone Delein Wiecie, że Iron Maiden na wiosnę będzie grać w Chorzowie. Serio eek YYY agdzie jest chorzow question dzieki za przytulasa Wywlok ale jeszcze zostaje sweatdrop na 2 końcu polski -_- spoko Czyli koło mnie hihihi no to sie pewnie uda spotkac wtedy XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:41 pm
Falcone Labudziak Falcone Delein Wiecie, że Iron Maiden na wiosnę będzie grać w Chorzowie. Serio eek YYY agdzie jest chorzow question dzieki za przytulasa Wywlok ale jeszcze zostaje sweatdrop na 2 końcu polski -_- spoko naprawde gonk ja chcem na Irona jechac crying dawaj falcone!!! jedziemy! okradniemy jakąs staruszke--> na bilet pobawimy sie w GTA--> średek transportu i juz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:42 pm
wywlok666 Falcone Labudziak Falcone Delein Wiecie, że Iron Maiden na wiosnę będzie grać w Chorzowie. Serio eek YYY agdzie jest chorzow question dzieki za przytulasa Wywlok ale jeszcze zostaje sweatdrop na 2 końcu polski -_- spoko naprawde gonk ja chcem na Irona jechac crying ile ty masz lat ? nie mozesz jechac ? .. mamy ten sam problem! rodzice!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:43 pm
Labudziak dawaj falcone!!! jedziemy! okradniemy jakąs staruszke--> na bilet pobawimy sie w GTA--> średek transportu i juz biggrin co za inwencja mój drogi ... XDD nie ma jak dobry koncept XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:44 pm
wywlok666 Falcone Labudziak Falcone Delein Wiecie, że Iron Maiden na wiosnę będzie grać w Chorzowie. Serio eek YYY agdzie jest chorzow question dzieki za przytulasa Wywlok ale jeszcze zostaje sweatdrop na 2 końcu polski -_- spoko naprawde gonk ja chcem na Irona jechac crying ile ty masz lat ? nie mozesz jechac ? .. mamy ten sam problem! rodzice!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak .. mamy ten sam problem! rodzice! ech :/ podłe życie .... crying crying crying ja na razie nie wiem czy mnei starzy puszczą na Sylwka do Wrocławia .. ech ... .><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Labudziak dawaj falcone!!! jedziemy! okradniemy jakąs staruszke--> na bilet pobawimy sie w GTA--> średek transportu i juz biggrin co za inwencja mój drogi ... XDD nie ma jak dobry koncept XD zawsze mnie chwalono, że potrafie TWÓRCZO rozwiązywac problemy ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:45 pm
wywlok666 ile ty masz lat ? nie mozesz jechac ? 16 stare no ale nawet jakbym mi juz pozwolili jechac to by wygladalo tak : dobra jedz tylko pieniadze na pociag i bilet sam sobie zalatw sad no i wtedy leze crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:45 pm
wywlok666 Labudziak dawaj falcone!!! jedziemy! okradniemy jakąs staruszke--> na bilet pobawimy sie w GTA--> średek transportu i juz biggrin co za inwencja mój drogi ... XDD nie ma jak dobry koncept XD Bilety są po 100 na płycie...tak słyszałam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:46 pm
wywlok666 Labudziak .. mamy ten sam problem! rodzice! ech :/ podłe życie .... crying crying crying ja na razie nie wiem czy mnei starzy puszczą na Sylwka do Wrocławia .. ech ... .>< mnie by do sąsiada by ledwo puścili -_- ale w tym roku ich nie będzie biggrin ide z falconem gdzieś na piwo biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Miss_Karina Falcone Ja mam juz prawko zagwarantowane od dziadka bo bedzie mi Fundowal a co do samochodu ojciec mi powiedzial ze da mi swoj ale ja go za bardzo nie chce bo czeka juz na mnie na wsi MZ-et moje go wojka whee ah nie moge sie doczekac jak bede zapie***lal na tym motorze whee tylko prosze cie uwazaj... bo moja znajoma miała syna ktmiał smiertelny wypadek na motorze sad spoko ja mam motory we krwi wujek wozil mnie od 5 roku zycia a sam juz umialem jezdzic jak mialem 13 lat na duzym KOmarze (marka motoru) ...serdeczne kondolencje... dzieki... Del- a moze jakos ci wspomozemy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:47 pm
wywlok666 Labudziak .. mamy ten sam problem! rodzice! ech :/ podłe życie .... crying crying crying ja na razie nie wiem czy mnei starzy puszczą na Sylwka do Wrocławia .. ech ... .>< ja amm sylwka nie najlepszego bo zostalem uziemony na sylwka bo zaraz po sylwku mam poprawe z przedmiotu z ktorego jestem zagrozeony ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:47 pm
Delein Bilety są po 100 na płycie...tak słyszałam... Ile????!!!! xp to trzeba więcej staruszek zaczpić.. albo sprzedac samochód ojca XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|