|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:35 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk hejka wszystkim co tam slychac u was?? witaj*przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Delein Wiecie, że Iron Maiden na wiosnę będzie grać w Chorzowie. Serio eek YYY agdzie jest chorzow question dzieki za przytulasa Wywlok ale jeszcze zostaje sweatdrop na 2 końcu polski -_- spoko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:36 pm
Miss_Karina wywlok666 Lina-san nie bedize mnie^^" ale wiem ze było duzo osbem ze ponczek na pewno był ano był ... XDD podpadł mi przed jadzdą nazywając mnie Lanrynką Drożdżóweczką itp ... ale potem i tak fajnie było .. XD zwłszcza ze to on mnie podtrzymywał w autobusie ktory strasznie sie trzasl XDDD ale ze znajomych bylo wiecej .. Shinma, Yume, Rufi'an, Gan i pare jeszcze osóbek smile to wy sie znacie? O.o hmm ? z Liną ? znamy się ... czy zkim ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:37 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:38 pm
Falcone Delein Wiecie, że Iron Maiden na wiosnę będzie grać w Chorzowie. Serio eek YYY agdzie jest chorzow question dzieki za przytulasa Wywlok ale jeszcze zostaje sweatdrop ja tez planuje na to jechać XDDDDDDDDDD wesoło moze byc .. Falcon -> zle cie zrozumiałam razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:38 pm
Falcone Ja mam juz prawko zagwarantowane od dziadka bo bedzie mi Fundowal a co do samochodu ojciec mi powiedzial ze da mi swoj ale ja go za bardzo nie chce bo czeka juz na mnie na wsi MZ-et moje go wojka whee ah nie moge sie doczekac jak bede zapie***lal na tym motorze whee XD.. pierwszy zakręt i motor na złom XD ja wole samochody rozwalac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:39 pm
Miss_Karina wywlok666 Lina-san wywlok666 Lina-san buuu amnie nie było! crying crying biedna ... a szkoda ... bo było na prawde super sad i byłotroche naszych znajomych smile jutro zdam ci relacje na mangowymnie bedize mnie^^" ale wiem ze było duzo osbem ze ponczek na pewno był ano był ... XDD podpadł mi przed jadzdą nazywając mnie Lanrynką Drożdżóweczką itp ... ale potem i tak fajnie było .. XD zwłszcza ze to on mnie podtrzymywał w autobusie ktory strasznie sie trzasl XDDD ale ze znajomych bylo wiecej .. Shinma, Yume, Rufi'an, Gan i pare jeszcze osóbek smile to wy sie znacie? O.o a mnie to ominęło sad tak znamy sie ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Falcone Delein Wiecie, że Iron Maiden na wiosnę będzie grać w Chorzowie. Serio eek YYY agdzie jest chorzow question dzieki za przytulasa Wywlok ale jeszcze zostaje sweatdrop na 2 końcu polski -_- spoko naprawde gonk ja chcem na Irona jechac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:40 pm
Labudziak Falcone Delein Wiecie, że Iron Maiden na wiosnę będzie grać w Chorzowie. Serio eek YYY agdzie jest chorzow question dzieki za przytulasa Wywlok ale jeszcze zostaje sweatdrop na 2 końcu polski -_- spoko Czyli koło mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak Falcone Delein Wiecie, że Iron Maiden na wiosnę będzie grać w Chorzowie. Serio eek YYY agdzie jest chorzow question dzieki za przytulasa Wywlok ale jeszcze zostaje sweatdrop na 2 końcu polski -_- spoko naprawde gonk ja chcem na Irona jechac crying ile ty masz lat ? nie mozesz jechac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Labudziak Falcone Delein Wiecie, że Iron Maiden na wiosnę będzie grać w Chorzowie. Serio eek YYY agdzie jest chorzow question dzieki za przytulasa Wywlok ale jeszcze zostaje sweatdrop na 2 końcu polski -_- spoko naprawde gonk ja chcem na Irona jechac crying dawaj falcone!!! jedziemy! okradniemy jakąs staruszke--> na bilet pobawimy sie w GTA--> średek transportu i juz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:41 pm
Miss_Karina Falcone Ja mam juz prawko zagwarantowane od dziadka bo bedzie mi Fundowal a co do samochodu ojciec mi powiedzial ze da mi swoj ale ja go za bardzo nie chce bo czeka juz na mnie na wsi MZ-et moje go wojka whee ah nie moge sie doczekac jak bede zapie***lal na tym motorze whee tylko prosze cie uwazaj... bo moja znajoma miała syna ktmiał smiertelny wypadek na motorze sad spoko ja mam motory we krwi wujek wozil mnie od 5 roku zycia a sam juz umialem jezdzic jak mialem 13 lat na duzym KOmarze (marka motoru) ...serdeczne kondolencje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:41 pm
Falcone Labudziak Falcone Delein Wiecie, że Iron Maiden na wiosnę będzie grać w Chorzowie. Serio eek YYY agdzie jest chorzow question dzieki za przytulasa Wywlok ale jeszcze zostaje sweatdrop na 2 końcu polski -_- spoko naprawde gonk ja chcem na Irona jechac crying nie ty jeden razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|