|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:27 pm
Falcone Dobra ja zegnam........... przyponialy mi sie te wspaniale czasy tak bliskie a jednak dalekie......... jak bede mogl wreszcie Tablet do kompa podlaczyc to narysuje wiele scen z naszej gildi whee chociby nieszczesna scene naszego pierwszego RPGa kiedy to Kamien spadl mojej postaci na noge i nie moglem chodzic Kage mi to specjalnie napewni zrobil xd to była pewnie zemsta biggrin papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:28 pm
Labudziak niech ja tylko skącze 18 tez będe jeżdził (bym teraz jeżdził..ale i kasy nie mam, i rodzice nie puszcza -_-) ja jush pelnoletnia i jush mam prawko wink (nie chcialabym scie zdolowac z tego powodu ^^')
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:28 pm
Labudziak wywlok666 ja byŦ#8218;am zdziwiona ze w takim maŦ#8218;ym klubiku byl koncert .. tak fajny i ciekawy XDDD do tego zespóŦ#8218; wyglĦ#8230;dal super biggrin i jak grali .. do tego towazystwo niezwykŦ#8218;e byŦ#8218;o biggrin ludzie przyjechali zcalej Polski posluchac razz niech ja tylko skącze 18 tez będe jeżdził (bym teraz jeżdził..ale i kasy nie mam, i rodzice nie puszcza -_-) Mi rodzice tez nie pozwola sad stare Kurcze az mnie to czasami dobija ciagle sie do mnie pluja stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:29 pm
Falcone Dobra ja zegnam........... przyponialy mi sie te wspaniale czasy tak bliskie a jednak dalekie......... jak bede mogl wreszcie Tablet do kompa podlaczyc to narysuje wiele scen z naszej gildi whee chociby nieszczesna scene naszego pierwszego RPGa kiedy to Kamien spadl mojej postaci na noge i nie moglem chodzic Kage mi to specjalnie napewni zrobil xd no to papappa *przytula na pozegnanie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wiecie, że Iron Maiden na wiosnę będzie grać w Chorzowie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:30 pm
Falcone Labudziak wywlok666 ja byŦ#8218;am zdziwiona ze w takim maŦ#8218;ym klubiku byl koncert .. tak fajny i ciekawy XDDD do tego zespóŦ#8218; wyglĦ#8230;dal super biggrin i jak grali .. do tego towazystwo niezwykŦ#8218;e byŦ#8218;o biggrin ludzie przyjechali zcalej Polski posluchac razz niech ja tylko skącze 18 tez będe jeżdził (bym teraz jeżdził..ale i kasy nie mam, i rodzice nie puszcza -_-) Mi rodzice tez nie pozwola sad stare Kurcze az mnie to czasami dobija ciagle sie do mnie pluja stare ech .. ja juz pelnoletnia jestem a i mnie sie czepiaja i nie pozwalaja na pewne rzeczy .. ale mimo to i tak duzo jezdze dosc .. nie lubie siedziec w domu .. no i mam gdzie jezdzic .. XDDd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:32 pm
wywlok666 ech .. ja juz pelnoletnia jestem a i mnie sie czepiaja i nie pozwalaja na pewne rzeczy .. ale mimo to i tak duzo jezdze dosc .. nie lubie siedziec w domu .. no i mam gdzie jezdzic .. XDDd a kiedy będę miał 18 ..to będą leciec teksty w stylu "puki mieszkasz w tym domu, to ........" -_- Ale będe to olewał (jak teraz) tylko mam nadzieje, że za te 2 lata będe miał gdzie jeździć XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:32 pm
Lina-san wywlok666 Lina-san buuu amnie nie było! crying crying biedna ... a szkoda ... bo było na prawde super sad i byłotroche naszych znajomych smile jutro zdam ci relacje na mangowymnie bedize mnie^^" ale wiem ze było duzo osbem ze ponczek na pewno był ano był ... XDD podpadł mi przed jadzdą nazywając mnie Lanrynką Drożdżóweczką itp ... ale potem i tak fajnie było .. XD zwłszcza ze to on mnie podtrzymywał w autobusie ktory strasznie sie trzasl XDDD ale ze znajomych bylo wiecej .. Shinma, Yume, Rufi'an, Gan i pare jeszcze osóbek smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:33 pm
Delein Wiecie, że Iron Maiden na wiosnę będzie grać w Chorzowie. heh to na pewno na to pojedzie moj kumpel z licka xd Ksywa: Perkoz xd wink Labi- ja mam juz dosc swego malucha xp ale za to moge prowadzic Pegueotem mamy xd (jak pierwszy raz jezdzilam nim to mam troche sie bala mi pozyczyc ten samochood)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:34 pm
hejka wszystkim co tam slychac u was??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Lina-san wywlok666 Lina-san buuu amnie nie było! crying crying biedna ... a szkoda ... bo było na prawde super sad i byłotroche naszych znajomych smile jutro zdam ci relacje na mangowymnie bedize mnie^^" ale wiem ze było duzo osbem ze ponczek na pewno był ano był ... XDD podpadł mi przed jadzdą nazywając mnie Lanrynką Drożdżóweczką itp ... ale potem i tak fajnie było .. XD zwłszcza ze to on mnie podtrzymywał w autobusie ktory strasznie sie trzasl XDDD ale ze znajomych bylo wiecej .. Shinma, Yume, Rufi'an, Gan i pare jeszcze osóbek smile to wy sie znacie? O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Wiecie, że Iron Maiden na wiosnę będzie grać w Chorzowie. Serio eek YYY agdzie jest chorzow question dzieki za przytulasa Wywlok ale jeszcze zostaje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone Dobra ja zegnam........... przyponialy mi sie te wspaniale czasy tak bliskie a jednak dalekie......... jak bede mogl wreszcie Tablet do kompa podlaczyc to narysuje wiele scen z naszej gildi whee chociby nieszczesna scene naszego pierwszego RPGa kiedy to Kamien spadl mojej postaci na noge i nie moglem chodzic Kage mi to specjalnie napewni zrobil xd narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|