|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:10 pm
coś nagle ucichło stare
ejj ludzie! co wy macie dzisiaj takie ostoje xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:11 pm
Boze zagadalem sie i nikogo nie przywitalem...........
Witam Delien Witam Quatryk Witam Hadogenes
jak o kims zapomnialem prosze sie nie zloscic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:11 pm
wywlok666 nie znam .. niemniej witam ^.^ Filipina *macha łapką z fotelika* milo mi cie poznac o czym jest pozmowa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:12 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Labudziak wywlok666 to chyba z czasów poprzednigo adresu polskiej Gai ? wtedy kiedy ja jeszcze nie dawalam sie namowic na wejscie na Gaie i zapisanie sie tutaj .. XD tak .. i po zmienieniu adresu nasza gildia straciła dawny klimat i wszystko jeszcze na początku tej było klimatycznie.. jednak sie skącyzło crying heh...jeszcze pamietam ten wspanialy klimag dawnej gildii super bylo... Oj tak, wtedy się działo...byliśmy jedną niedużą zwarta grupą...aż się łezka w oku kręci
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina heh...jeszcze pamietam ten wspanialy klimag dawnej gildii super bylo... Chyba pora przywrucic dawny klimat co nie? tylko jak -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:13 pm
Labudziak coś nagle ucichło stare ejj ludzie! co wy macie dzisiaj takie ostoje xp ostoje ? nie nastroje ? XDDDDDDDD ja jestem chorapo koncercie wczorajszym .. głos tracę ... >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:13 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:15 pm
Delein Oj tak, wtedy się działo...byliśmy jedną niedużą zwarta grupą...aż się łezka w oku kręci crying ehh... szkoda troche co nie? ja przyszłem stosunkowo niedawno.. (maj 2004) ale pamiętam jeszcze dobre czasy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:16 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 1:17 pm
Delein Oj tak, wtedy się działo...byliśmy jedną niedużą zwarta grupą...aż się łezka w oku kręci rzeczywiscie wtedy bylo fajnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Del mas zracje, ale neistety bylo, minelo xd i zwroc uwage wiekszosc nowych jest bardzo fajna ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
wywlok666 Labudziak coś nagle ucichło stare ejj ludzie! co wy macie dzisiaj takie ostoje xp ostoje ? nie nastroje ? XDDDDDDDD ja jestem chorapo koncercie wczorajszym .. głos tracę ... >.< ja głosu przewarznie nie mam, gdy mam kaca XD .. ale hmm.. musiałas sie ostro wydzierać, że głos osłabł XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|