|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 12:24 pm
adusia zrobimy tak jak bede korzystac z obrazka z Twojego konta jesli moge, a w zamian za to dostaniesz ode mnie kapelusz czarownicy, ok? ojoj... naprawde sorry, ale staram sie odciazac moje konto z jakiegokolwiek balastu, bo cos ostatnio ledwo zipie... wiec moze tak: juz odwalilam za ciebie czarna robote i banner jest wrzucony gdzie trzeba: [IMG]http://tinypic.com/xga4n[/IMG] wstaw powyzszy kod do sygnaturki i bedzie ok 3nodding (cholerny swiat, znowu mnie wylogowalo stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*wchodzi i rozgląda się* witam ponownie ... *siada w foteliku* ma ktoś może coś na gardło czy coś .. ? mi się skończyło ... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Proszę bardzo :  (kliknij "quote" i skopiuj kod, bo teraz się wyświetla obrazek) A jak masz zbędny kapelusik to chętnie go przyjmę/odkupię 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 12:25 pm
Lethiel zniku robic ciasto na pierniczki xd ...papatki wam wink Ojaaa stare czasy mi sie przypomniały kiedy do babci chodziłem robic pierniki crying ah..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 12:26 pm
sorry dziewczyny muszze leciec, dzieki za pomoc, jak cos to sie odezwe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Falcone Lethiel Falcone.. Kyoko *przytuuuuul* whee *zaczyna szturchac patykiem to cos co Lethiel ma na glowie* yyy.....Lethiel co to question :sweat wiem to Jakas mutacja Pokemon ktora sie wczepia w glowe i kontroluje mozg xd chyba sie wczepilo bo w profile nie mogu zdjać xd Wydzisz to jest zmutowany POKEMON , Mowilem mowilem a nikt mi nie wierzyl a teraz macie zmusil Lethiel zeby uciekla i nie mozemy tego usunac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 12:28 pm
Rynn the Vampire Proszę bardzo : *obrazek* (kliknij "quote" i skopiuj kod, bo teraz się wyświetla obrazek) A jak masz zbędny kapelusik to chętnie go przyjmę/odkupię 3nodding Rynn, do pojedynczych pikczerow tinypic lepszy, bo nie trzeba konta zakladac ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 12:29 pm
Falcone Wydzisz to jest zmutowany POKEMON , Mowilem mowilem a nikt mi nie wierzyl a teraz macie zmusil Lethiel zeby uciekla i nie mozemy tego usunac xd tu pomorze tylko LABUDZIAK +skalpel xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 12:33 pm
Labudziak Falcone Wydzisz to jest zmutowany POKEMON , Mowilem mowilem a nikt mi nie wierzyl a teraz macie zmusil Lethiel zeby uciekla i nie mozemy tego usunac xd tu pomorze tylko LABUDZIAK +skalpel xd hyhyhy XDD ja bym się bala...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 12:34 pm
wywlok666 hyhyhy XDD ja bym się bala... ja tesh xd xd wink i witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 12:35 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 12:35 pm
MissTao Rynn the Vampire Proszę bardzo : *obrazek* (kliknij "quote" i skopiuj kod, bo teraz się wyświetla obrazek) A jak masz zbędny kapelusik to chętnie go przyjmę/odkupię 3nodding Rynn, do pojedynczych pikczerow tinypic lepszy, bo nie trzeba konta zakladac ^^ tak, wiem, ale ja w sumie mam konto na buckecie które zapełniam w niewielkiej ilości, mam też drugie, więc mi wszystko jedno, jeden obrazek mniej czy więcej...poza tym lubię mieć moje obrazki w jednej kupie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 12:36 pm
Miss_Karina wywlok666 hyhyhy XDD ja bym się bala... ja tesh xd xd wink i witaj whee Ja bym popiersz e nie dal sie czegos tak rozowego do glowy przyczepic czesc Wywloczko biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|