|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:52 am
Lina-san Night_Lady cześc wszystkim exclaim exclaim Lethiel co Ty masz na głowie *aaaa to sie rusza....rzuca sie na nią i uderza patelnia....8*zatrzymuje patelnie przed ramieniem* zwariowałas!? a co to jest??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Mycha ratunkuuu... średni kawtan bezpieczeństwa dla tego pana prosze scream trumienkę dla tego pana proszę domokun 'obcina grugą łapę' domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:53 am
ps. mam problem kasa wogóle mi nie wpływa na konto ;( co robic, ani za pisanie postów, ani za nic....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:53 am
Sayokun Lethiel Sayokun dobry pomysł scream 'wyciąga piłę łańcuchową' O.o ... Sayo .. spokojnie sweatdrop *chowa mysza pod fotelem* xd 'przecina fotel i jedną rękę myszy' domokun Sayo !!!! gonk *skacze na niego* *przewraca* przestan sad *wtoola sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:54 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:54 am
Sayokun Mycha ratunkuuu... średni kawtan bezpieczeństwa dla tego pana prosze scream trumienkę dla tego pana proszę domokun 'obcina grugą łapę' domokun domokun domokun Rrrrr... dosyć tego dobrego *zrasta sie w jedno i wgryza sie w szyje Sayokuna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:55 am
Night_Lady Lina-san Night_Lady cześc wszystkim exclaim exclaim Lethiel co Ty masz na głowie *aaaa to sie rusza....rzuca sie na nią i uderza patelnia....8*zatrzymuje patelnie przed ramieniem* zwariowałas!? a co to jest??em opaska...czapka? nie wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Night_Lady ps. mam problem kasa wogóle mi nie wpływa na konto ;( co robic, ani za pisanie postów, ani za nic.... napisz do admin�w ale co,ja nie umiem po angielsku dobrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:56 am
Lethiel Sayokun Lethiel Sayokun dobry pomysł scream 'wyciąga piłę łańcuchową' O.o ... Sayo .. spokojnie sweatdrop *chowa mysza pod fotelem* xd 'przecina fotel i jedną rękę myszy' domokun Sayo !!!! gonk *skacze na niego* *przewraca* przestan sad *wtoola sie* 'piła wylatuje z ręki i wbija się w czaszkę myszy domokun ' no dobra xp 'patrzy jak krew tryska po pokoju' lina... rynn... nie macie ochoty na kolację???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:56 am
Mycha Sayokun Mycha ratunkuuu... średni kawtan bezpieczeństwa dla tego pana prosze scream trumienkę dla tego pana proszę domokun 'obcina grugą łapę' domokun domokun domokun Rrrrr... dosyć tego dobrego *zrasta sie w jedno i wgryza sie w szyje Sayokuna* O.o ... gonk crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:57 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'piła wylatuje z ręki i wbija się w czaszkę myszy domokun ' no dobra xp 'patrzy jak krew tryska po pokoju' lina... rynn... nie macie ochoty na kolację??? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mycha Sayokun Mycha ratunkuuu... średni kawtan bezpieczeństwa dla tego pana prosze scream trumienkę dla tego pana proszę domokun 'obcina grugą łapę' domokun domokun domokun Rrrrr... dosyć tego dobrego *zrasta sie w jedno i wgryza sie w szyje Sayokuna* Prosze panstwa Walka roku dobrze nam znany Sayokun......... i zabojcza Mysza........................ obstawiac prosze stawka 2:1 zaklady przyjmowane tylko przez nastepne 5 minut sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|