|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:57 am
Ozzwald Setsuna Dragonclaw Ozzwald, a ile kasy ty masz? heart żeltelmen nie rozmawia o pieniądzach wink rolleyes żeltelmen... stressed a czy "hrabia Ozzwald Monte Christo" pamięta o swojej obietnicy? heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:59 am
Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw Ozzwald, a ile kasy ty masz? heart żeltelmen nie rozmawia o pieniądzach wink rolleyes żeltelmen... stressed a czy "hrabia Ozzwald Monte Christo" pamięta o swojej obietnicy? heart pamiętam... sweatdrop powoli zbieram pieniądze... musze jeszcze dłurzników dopaść sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:00 am
Ozzwald Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw Ozzwald, a ile kasy ty masz? heart żeltelmen nie rozmawia o pieniądzach wink rolleyes żeltelmen... stressed a czy "hrabia Ozzwald Monte Christo" pamięta o swojej obietnicy? heart pamiętam... sweatdrop powoli zbieram pieniądze... musze jeszcze dłurzników dopaść sweatdrop ^^ heart nio... to dobrze domokun wrócę za jakiś czas papatki ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:01 am
Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw Ozzwald, a ile kasy ty masz? heart żeltelmen nie rozmawia o pieniądzach wink rolleyes żeltelmen... stressed a czy "hrabia Ozzwald Monte Christo" pamięta o swojej obietnicy? heart pamiętam... sweatdrop powoli zbieram pieniądze... musze jeszcze dłurzników dopaść sweatdrop ^^ heart nio... to dobrze domokun wrócę za jakiś czas papatki ^^ 3maj się^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:02 am
Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw Ozzwald, a ile kasy ty masz? heart żeltelmen nie rozmawia o pieniądzach wink rolleyes żeltelmen... stressed a czy "hrabia Ozzwald Monte Christo" pamięta o swojej obietnicy? heart pamiętam... sweatdrop powoli zbieram pieniądze... musze jeszcze dłurzników dopaść sweatdrop ^^ heart nio... to dobrze domokun wrócę za jakiś czas papatki ^^ papa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:03 am
Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw Ozzwald, a ile kasy ty masz? heart żeltelmen nie rozmawia o pieniądzach wink rolleyes żeltelmen... stressed a czy "hrabia Ozzwald Monte Christo" pamięta o swojej obietnicy? heart pamiętam... sweatdrop powoli zbieram pieniądze... musze jeszcze dłurzników dopaść sweatdrop ^^ heart nio... to dobrze domokun wrócę za jakiś czas papatki ^^ papa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:04 am
na mnie chyba tez juz czas. dzis jade nad morze(nareszcie blaugh ) wiec chyba czas zaczac sie pakowac biggrin milych wakacji zycze wszystkim blaugh papa biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:05 am
kingus na mnie chyba tez juz czas. dzis jade nad morze(nareszcie blaugh ) wiec chyba czas zaczac sie pakowac biggrin milych wakacji zycze wszystkim blaugh papa biggrin no w sumie to wakacje już się powoli kończą^^ Miłego pobytu nad morzem życzę^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:06 am
kingus na mnie chyba tez juz czas. dzis jade nad morze(nareszcie blaugh ) wiec chyba czas zaczac sie pakowac biggrin milych wakacji zycze wszystkim blaugh papa biggrin powodzenia... i do zobaczenia jak wrucisz.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:10 am
no to chyba chyba jesteśmy sam na sam wampirku... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:13 am
Ozzwald no to chyba chyba jesteśmy sam na sam wampirku... biggrin Albo reszta nie chce się do nas przyznawać wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:15 am
dark wampirek Ozzwald no to chyba chyba jesteśmy sam na sam wampirku... biggrin Albo reszta nie chce się do nas przyznawać wink az_tacy_wstydliwi_to_oni_chyba_nie_są wyjołem_sobie_spacje_z_klawiatury_i_nie_moge_jej_wsadzic_ crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:16 am
Ozzwald dark wampirek Ozzwald no to chyba chyba jesteśmy sam na sam wampirku... biggrin Albo reszta nie chce się do nas przyznawać wink az_tacy_wstydliwi_to_oni_chyba_nie_są wyjołem_sobie_spacje_z_klawiatury_i_nie_moge_jej_wsadzic_ crying xDDDDDDDDDD sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:17 am
a mi się komp spierdzielił crying zamiast sformatować dysk C: i zainstalować nowy system... to mi zainstalowało system na dysku D: i jestem wściekły, bo jestem blondynem [a jak wiadomo blond to stan umysłu] i nie wiem jak teraz sobie z tym poradzić xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 6:18 am
Kukus a mi się komp spierdzielił crying zamiast sformatować dysk C: i zainstalować nowy system... to mi zainstalowało system na dysku D: i jestem wściekły, bo jestem blondynem [a jak wiadomo blond to stan umysłu] i nie wiem jak teraz sobie z tym poradzić xp hmmm jeszcze raz sformatować c i d?? I wgrać system jeszcze raz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|