|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:23 am
Mycha tam nie na podtekstów. nap-rawde mi zimno *odłamuje sopel spod nosa* ale ja nie widze zadnych podtekstoow.. ech.. tylko wszyscy tak strashnie chca tych goldoow..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:24 am
Lethiel Mycha tam nie na podtekstów. nap-rawde mi zimno *odłamuje sopel spod nosa* ale ja nie widze zadnych podtekstoow.. ech.. tylko wszyscy tak strashnie chca tych goldoow.. czemu odrazu goldy? morze byc objęcie ciepłym ramionkiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:26 am
Mycha Lethiel Mycha tam nie na podtekstów. nap-rawde mi zimno *odłamuje sopel spod nosa* ale ja nie widze zadnych podtekstoow.. ech.. tylko wszyscy tak strashnie chca tych goldoow.. czemu odrazu goldy? morze byc objęcie ciepłym ramionkiem sweatdrop w takim razie tam był podtekst stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:28 am
Lina-san Mycha Lethiel Mycha tam nie na podtekstów. nap-rawde mi zimno *odłamuje sopel spod nosa* ale ja nie widze zadnych podtekstoow.. ech.. tylko wszyscy tak strashnie chca tych goldoow.. czemu odrazu goldy? morze byc objęcie ciepłym ramionkiem sweatdrop w takim razie tam był podtekst stare Chodziło o przyjacielskie objęcie lub ciepłe sło stressed sweatdrop wo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:32 am
Mycha Lethiel Mycha tam nie na podtekstów. nap-rawde mi zimno *odłamuje sopel spod nosa* ale ja nie widze zadnych podtekstoow.. ech.. tylko wszyscy tak strashnie chca tych goldoow.. czemu odrazu goldy? morze byc objęcie ciepłym ramionkiem sweatdrop lol ... w takim razie *przytuuuuuuuuuuul* whee 4laugh cieplej ?? resecik mi siem zrobil xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:33 am
witam 3nodding kurczę, znów taka fura nowych..nie wiem czy się cieszyć czy płakać stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:34 am
Hadogenes Sayokun włącz gg bo pm-y nie działają xd oki slyszalam ze loobisz przytulaski twisted *skacze na niego i mooooocno przytuuuula* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:34 am
Rynn the Vampire witam 3nodding kurczę, znów taka fura nowych..nie wiem czy się cieszyć czy płakać stare witaj Rynn biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:35 am
Lethiel Mycha czemu odrazu goldy? morze byc objęcie ciepłym ramionkiem sweatdrop lol ... w takim razie *przytuuuuuuuuuuul* whee 4laugh cieplej ?? gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:36 am
Rynn the Vampire witam 3nodding kurczę, znów taka fura nowych..nie wiem czy się cieszyć czy płakać stare witaj rynnciu 4laugh *przytuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:36 am
Lethiel Mycha Lethiel Mycha tam nie na podtekstów. nap-rawde mi zimno *odłamuje sopel spod nosa* ale ja nie widze zadnych podtekstoow.. ech.. tylko wszyscy tak strashnie chca tych goldoow.. czemu odrazu goldy? morze byc objęcie ciepłym ramionkiem sweatdrop lol ... w takim razie *przytuuuuuuuuuuul* whee 4laugh cieplej ?? resecik mi siem zrobil xd *temp. ciała wzroła o 20 stopni* od razy cieplej dziękuje bardzo starczy na jakjiś czas heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:37 am
Witam wszytkich.............. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:37 am
Sayokun Lethiel Mycha czemu odrazu goldy? morze byc objęcie ciepłym ramionkiem sweatdrop lol ... w takim razie *przytuuuuuuuuuuul* whee 4laugh cieplej ?? gonk gonk gonk ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 10:38 am
Sayokun Lethiel Mycha czemu odrazu goldy? morze byc objęcie ciepłym ramionkiem sweatdrop lol ... w takim razie *przytuuuuuuuuuuul* whee 4laugh cieplej ?? gonk gonk gonk Sayo.. ja go tylko ogrzewam.. zobacz jaki biedny i zmarzniety sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|