|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:48 am
Wodzu Wiesz, zalwazylem ze piszesz, jak bys grala kiedys na jakim mud'zie... biggrin [przytul..] O.o .. lol ?? co to mud ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:48 am
Kopciuszek cicho wszędzie, głucho wszędzie co to będzie co tobędzie... *włancza głosno muzyka (akurat leci Utada Hikaru - Never let go
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:49 am
Lethiel Wodzu Wiesz, zalwazylem ze piszesz, jak bys grala kiedys na jakim mud'zie... biggrin [przytul..] O.o .. lol ?? co to mud ?? Multi Users Dungeon [taki RPG textowy, po necie.. razz ] A moze chociaz jakis inny rpg ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:50 am
Kopciuszek cicho wszędzie, głucho wszędzie co to będzie co tobędzie... hm hm hmmmmmmmmm hm mmm hhhh mmmm hm ( jestem MOBY d**k'iem bez DICKA biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Lethiel Wodzu Wiesz, zalwazylem ze piszesz, jak bys grala kiedys na jakim mud'zie... biggrin [przytul..] O.o .. lol ?? co to mud ?? Multi Users Dungeon [taki RPG textowy, po necie.. razz ] A moze chociaz jakis inny rpg ?? trafiony zatopiony XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Wodzu Wiesz, zalwazylem ze piszesz, jak bys grala kiedys na jakim mud'zie... biggrin [przytul..] O.o .. lol ?? co to mud ?? eek eek eek dobre pytanie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Kopciuszek cicho wszędzie, głucho wszędzie co to będzie co tobędzie... *włancza głosno muzyka (akurat leci Utada Hikaru - Never let go Eee.ja teraz słucham "Last Christmas" 3nodding heart blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:51 am
wired_Yuki Kopciuszek cicho wszędzie, głucho wszędzie co to będzie co tobędzie... hm hm hmmmmmmmmm hm mmm hhhh mmmm hm ( jestem MOBY d**k'iem bez DICKA biggrin ) Sie masz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:52 am
Christoff_Gangrell wired_Yuki Kopciuszek cicho wszędzie, głucho wszędzie co to będzie co tobędzie... hm hm hmmmmmmmmm hm mmm hhhh mmmm hm ( jestem MOBY d**k'iem bez DICKA biggrin ) Sie masz blaugh witaj heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:53 am
Wodzu Multi Users Dungeon [taki RPG textowy, po necie.. razz ] A moze chociaz jakis inny rpg ?? RPGi ?? o taaaaaak.. zawsze i wszedzie twisted ... ale w neciq nie gralam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:54 am
Lethiel Wodzu Multi Users Dungeon [taki RPG textowy, po necie.. razz ] A moze chociaz jakis inny rpg ?? RPGi ?? o taaaaaak.. zawsze i wszedzie twisted ... ale w neciq nie gralam xp Nawet nie wiesz, co tracisz.. biggrin Powinnas kiedys sprobowac.. Ja bym polecal [tibia], albo[ultima online]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:54 am
Lina-san em.... XD mas ztaki ciemny ekranik na kt wpisujesz co robic to tkai komputerowy RPG najsławniejsze to studnia dusz i arkadia (bodaj że tka to sie zwało) zapewnia pare godzin dobrej rozrywki miii ^_^ oooo... ja takie chce xd !!! daj mi daj !! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|