|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:23 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:25 am
Solmir Lethiel Lina-san leti cos ci zjada głowe! eek xd xd xd jest mieciootkie i puszyste 4laugh xd obdarla kota ze skory O.o XD tez chce, przykleje sobie na piersi XD stare .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:26 am
my sie chyba nie znamy... Mila miło mi *wyciąga łapke Eee... renke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Solmir obdarla kota ze skory O.o XD tez chce, przykleje sobie na piersi XD stare stare .....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*mowi zza futra kurtkowego* szy szyyyyszy szuuuuszuszuuuu (co znaczy "ave wam , wrociłam ")
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:27 am
ooł ładnije wygladałas jako renifer! sad NO TO SIE DOIWJEM CZY KOMUS TE RBY DZIALJA CZY NIE!? neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:28 am
Z oddali slyszycie coraz glosniejsze [szur, szur, szur...], Nagle dzwi sie otwieraja i wpada Wodzu [a ktoz by inny.. biggrin ] Wiiiiiitaaaajcieeee!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:28 am
Kopciuszek my sie chyba nie znamy... Mila miło mi *wyciąga łapke Eee... renke* znamy sie tylko jestem pod inna postacia ^^
Linka- co sie tak na mnie patrzysz hę? :cP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:29 am
Wodzu Z oddali slyszycie coraz glosniejsze [szur, szur, szur...], Nagle dzwi sie otwieraja i wpada Wodzu [a ktoz by inny.. biggrin ] Wiiiiiitaaaajcieeee!! sweatdrop *puff* Yo yo yo ziomy elo i tak dalej łots ap men......???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:30 am
domokun domokun domokun domokun glopie wirusy domokun domokun domokun domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:31 am
Wodzu Z oddali slyszycie coraz glosniejsze [szur, szur, szur...], Nagle dzwi sie otwieraja i wpada Wodzu [a ktoz by inny.. biggrin ] Wiiiiiitaaaajcieeee!! sweatdrop *skok na wodza* witaj 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Christoff_Gangrell Wodzu Z oddali slyszycie coraz glosniejsze [szur, szur, szur...], Nagle dzwi sie otwieraja i wpada Wodzu [a ktoz by inny.. biggrin ] Wiiiiiitaaaajcieeee!! sweatdrop *puff* Yo yo yo ziomy elo i tak dalej łots ap men......??? Elo, ziom... razz [tutaj nastepuje 5 minutowe powitanie, a'la ziomy z blokowiska.. biggrin ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Wodzu Z oddali slyszycie coraz glosniejsze [szur, szur, szur...], Nagle dzwi sie otwieraja i wpada Wodzu [a ktoz by inny.. biggrin ] Wiiiiiitaaaajcieeee!! sweatdrop mowi zza futra * hmmmm hm hm hmmmm hmmmm ( co oznacza : ave wodzu , jak tam? )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 9:32 am
Christoff_Gangrell Wodzu Z oddali slyszycie coraz glosniejsze [szur, szur, szur...], Nagle dzwi sie otwieraja i wpada Wodzu [a ktoz by inny.. biggrin ] Wiiiiiitaaaajcieeee!! sweatdrop *puff* Yo yo yo ziomy elo i tak dalej łots ap men......??? O.o ... sweatdrop witaj *przytuuuuuul* 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|