|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 8:14 am
Ntsumi_Aya Lina-san potrzebuje świezej krwi - - ty też ?? zróbmy jakąś rozrube.....kinisz?? *szturcha łokciem* krew..... ^^ tylko nie ma na kim - -
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 8:15 am
Kukus Lina-san potrzebuje świezej krwi - - jak chcesz się nadźgać i sfazować to łyknij mojej... ale ostrzegam, toxyn w niej mam dziś co niemiara... *Łapie Kakusa za ręke i wbija kły*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 8:16 am
Lina-san Ntsumi_Aya Lina-san potrzebuje świezej krwi - - ty też ?? zróbmy jakąś rozrube.....kinisz?? *szturcha łokciem* krew..... ^^ tylko nie ma na kim - - ja tutaj widzę kilka obiektów..... *patrzy się na kukusa, * Usmiech ^_6*łapie kukusa za ręce i wywraca na podłogę*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 8:17 am
Lina-san Kukus Lina-san potrzebuje świezej krwi - - jak chcesz się nadźgać i sfazować to łyknij mojej... ale ostrzegam, toxyn w niej mam dziś co niemiara... *Łapie Kakusa za ręke i wbija kły* *wgryza się w jego ramie :F :F :F :F :F :F :F* buhahaha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 8:22 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 8:23 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 8:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
witam *mamrocze i wraca do wysysania krwi*XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 8:25 am
Ntsumi_Aya Lina-san Kukus Lina-san potrzebuje świezej krwi - - jak chcesz się nadźgać i sfazować to łyknij mojej... ale ostrzegam, toxyn w niej mam dziś co niemiara... *Łapie Kakusa za ręke i wbija kły* *wgryza się w jego ramie :F :F :F :F :F :F :F* buhahaha O.o coś ci cieknie po twarzy wrociłem ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san witam *mamrocze i wraca do wysysania krwi*XP Cześć kochanie ^o^ *rzut na szyję z przytulasem XD*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 8:27 am
hej hej - zdrowka i szczescia 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
damn, muszę uciekać- -...paap wszystkim... ...mamusiu, a jak tam Gabi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai hej hej - zdrowka i szczescia 4laugh hieh xd *przytuuuuuuuul* whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|