|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:46 am
Falcone boze coreal eek czarna magia sweatdrop a ja mam paint'a z win. XP i sie nie chwale XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Labudziak Falcone no Fakt to dzieki Aki i Kageowi zaczelem sie interesowac tabletami i juz mam swoj tylko ze lezy w szafce i czeka do swiat bo mam mi nie pozwala go wziasc do siebie bo to prezeny gwiazdkowy stare ja bym wolał skaner bo rysujesz na papierze cienkopisem skanujesz i obrabiasz w programie komputeroym ^^' po ci mi skaner jak kumpel co mieszka 60 metrow ode mnie ma jeden a ja zawsze moge do niego wpadac jak mi sie zechce cos zeskanowac whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja mykam!!! Chyba pie**** gold glitha złapałam...wrrrr.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:47 am
Falcone po ci mi skaner jak kumpel co mieszka 60 metrow ode mnie ma jeden a ja zawsze moge do niego wpadac jak mi sie zechce cos zeskanowac whee skaner tez mam mój kuzyn, co mieszka..z 7 m odemnie XD.. ale zawsze mi sie nie chce isc do niego XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:49 am
Labudziak Falcone po ci mi skaner jak kumpel co mieszka 60 metrow ode mnie ma jeden a ja zawsze moge do niego wpadac jak mi sie zechce cos zeskanowac whee skaner tez mam mój kuzyn, co mieszka..z 7 m odemnie XD.. ale zawsze mi sie nie chce isc do niego XP a pozatym jak se seskanujesz to ciezko obrobic sama myszka......... Narazie Sei n9ie martw sie ja tez chyba zlapalem bo mi goldy nie rosna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:51 am
Falcone a pozatym jak se seskanujesz to ciezko obrobic sama myszka......... Narazie Sei n9ie martw sie ja tez chyba zlapalem bo mi goldy nie rosna sweatdrop XD -_- mi tez cos goldy nie lecą.. hmm.. co sie dzieje może mi ktos co jasniej wyjaśnić -_-?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:53 am
Falcone [ Kaku ] Sei chan Ja mykam!!! Chyba pie**** gold glitha z�?apa�?am...wrrrr....... mhm, nie dostaje sie goldow za surfowanie po gaii domokun pewnie narazie wszycy tak maja......... jakis robal jest na Gaii domokun ale gora za tydzien go zalatwia powinni dac jakis BONUS w postaci 10 g za każda nie wypłacona minute na gai XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:58 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:59 am
czesc Wam, smile przyszłam sie przywitac, ale pewnie zaraz znikne...wiec pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:59 am
racja -_- tez chciałem napisac, że cos cicho XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 4:03 am
Witam NIght Lady biggrin I zegnam Night Lady sad Witam Prinee NO to moze skoro sie swieta zblizaja zaspiewajmy koledy "Cicha noc.......swieta noc......." i dalej nie znam sweatdrop xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|