|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:16 am
Hyyym...nie wiem...mozna w cos zagrac czy cos sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:18 am
Yumehayla Hyyym...nie wiem...mozna w cos zagrac czy cos sweatdrop w rozbieranego pokera.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:18 am
Yumehayla Hyyym...nie wiem...mozna w cos zagrac czy cos sweatdrop Taa! wyciągamy bierki xD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:19 am
Yumehayla Cos wszyscy zamilkli...robimy cos konstruktywnego? a na przykład co? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:21 am
Ozzwald Yumehayla Hyyym...nie wiem...mozna w cos zagrac czy cos sweatdrop w rozbieranego pokera.... blaugh stare 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:22 am
Setsuna Dragonclaw Ozzwald Yumehayla Hyyym...nie wiem...mozna w cos zagrac czy cos sweatdrop w rozbieranego pokera.... blaugh stare 3nodding no co to tylko propozycja... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:24 am
Ozzwald Setsuna Dragonclaw Ozzwald Yumehayla Hyyym...nie wiem...mozna w cos zagrac czy cos sweatdrop w rozbieranego pokera.... blaugh stare 3nodding no co to tylko propozycja... whee dobrze że tylko... 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:25 am
dark wampirek Yumehayla Hyyym...nie wiem...mozna w cos zagrac czy cos sweatdrop Taa! wyciągamy bierki xD możemy jeszcze jak tu radzi wampirek zagrać w bierki... rozbierane blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:26 am
a cos bardziej...ubranego stare ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:27 am
Ozzwald dark wampirek Yumehayla Hyyym...nie wiem...mozna w cos zagrac czy cos sweatdrop Taa! wyciągamy bierki xD możemy jeszcze jak tu radzi wampirek zagrać w bierki... rozbierane blaugh Dobra. A teraz pytanie za 100 pk do Ozziego. Czy znasz jakąś grę bez rozbierania? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:29 am
dark wampirek Ozzwald dark wampirek Yumehayla Hyyym...nie wiem...mozna w cos zagrac czy cos sweatdrop Taa! wyciągamy bierki xD możemy jeszcze jak tu radzi wampirek zagrać w bierki... rozbierane blaugh Dobra. A teraz pytanie za 100 pk do Ozziego. Czy znasz jakąś grę bez rozbierania? stare yyy... ... myśle.... ... chyba nie znam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:32 am
Ozzwald yyy... ... myśle.... ... chyba nie znam... ozzy myśli! whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:34 am
Setsuna Dragonclaw Ozzwald yyy... ... myśle.... ... chyba nie znam... ozzy myśli! whee zwykle za take przedstawienie trzeba zapłacić,a wy macie to dzisiaj za darmo.. wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 18, 2004 5:36 am
Ozzwald Setsuna Dragonclaw Ozzwald yyy... ... myśle.... ... chyba nie znam... ozzy myśli! whee zwykle za take przedstawienie trzeba zapłacić,a wy macie to dzisiaj za darmo.. wink ale mamay szczęście blaugh whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|