|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:32 am
tez lubie jezdic na ruchomych schodacgh , a zwłaszcza w gdansku głownym na dworcu miedzy dworcem autobusowym są takie bardzi długie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:33 am
Falcone wiem wiem juz od tego roku jest lepiej........... chociaz teraz w Licku tez juz sie zaczynaja mnie bac powoli...... chociaz w gimnazjum juz nie probowali nawet ze mna walczyc a teraz sie stawiaja to zawsze krzeslem ich napie**alam to juz wymiekaja sweatdrop tak w gim. to już na przywitanie.. sruu na sciane.. XD>. albo na noge..i po szkole XDS>. (chociasz..hm.. to było ciekawe biggrin )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:33 am
Falcone Akiko Tamashii Falcone Labudziak skoro juz o fabiach mowa to gdy kto��€� przy mnie wykonuje gwa��€štowne ruchy to sie zas��€šaniam, jak by chciano mnie bi��€� (mam j��€� przez falcona i wirdusia!!!) nie martw sie tak mial prawie cala klasa przez ze mnie sweatdrop sweatdrop Falcone panuj nad soba wiem wiem juz od tego roku jest lepiej........... chociaz teraz w Licku tez juz sie zaczynaja mnie bac powoli...... chociaz w gimnazjum juz nie probowali nawet ze mna walczyc a teraz sie stawiaja to zawsze krzeslem ich napie**alam to juz wymiekaja sweatdrop sweatdrop ...omg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:35 am
wired_Yuki tez lubie jezdic na ruchomych schodacgh , a zwłaszcza w gdansku głownym na dworcu miedzy dworcem autobusowym są takie bardzi długie biggrin Ja tam na schodach sie wole bawić w Batorym ( w Gdyni lub centrum kwiatkowskiego w Gdyni biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:36 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:39 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:40 am
mam pytanko , w jaki sposob koloujesz swoje rysunki? znaczy czy w jakims programie czy cos>?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:41 am
wired_Yuki mam pytanko , w jaki sposob koloujesz swoje rysunki? znaczy czy w jakims programie czy cos>? photoshop 7 przy uzyciu tabletu.......... wiem bo sie juz dawno pytalem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:42 am
Falcone wired_Yuki mam pytanko , w jaki sposob koloujesz swoje rysunki? znaczy czy w jakims programie czy cos>? photoshop 7 przy uzyciu tabletu.......... wiem bo sie juz dawno pytalem sweatdrop nie potrzebuje adwokata sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:43 am
Akiko Tamashii Falcone wired_Yuki mam pytanko , w jaki sposob koloujesz swoje rysunki? znaczy czy w jakims programie czy cos>? photoshop 7 przy uzyciu tabletu.......... wiem bo sie juz dawno pytalem sweatdrop nie potrzebuje adwokata sweatdrop widzisz masz samozwańczego adwokata XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:43 am
Falcone wired_Yuki mam pytanko , w jaki sposob koloujesz swoje rysunki? znaczy czy w jakims programie czy cos>? photoshop 7 przy uzyciu tabletu.......... wiem bo sie juz dawno pytalem sweatdrop oooo , aha biggrin no to dobrze biggrin ( ja mam corela 9 ) juz wiem jak biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:44 am
wired_Yuki Falcone wired_Yuki mam pytanko , w jaki sposob koloujesz swoje rysunki? znaczy czy w jakims programie czy cos>? photoshop 7 przy uzyciu tabletu.......... wiem bo sie juz dawno pytalem sweatdrop oooo , aha biggrin no to dobrze biggrin ( ja mam corela 9 ) juz wiem jak biggrin boze coreal eek czarna magia sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:45 am
Falcone no Fakt to dzieki Aki i Kageowi zaczelem sie interesowac tabletami i juz mam swoj tylko ze lezy w szafce i czeka do swiat bo mam mi nie pozwala go wziasc do siebie bo to prezeny gwiazdkowy stare ja bym wolał skaner bo rysujesz na papierze cienkopisem skanujesz i obrabiasz w programie komputeroym ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|