|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:53 am
Nyaaa nowe itemki dodali nyaaa!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:54 am
Sei chan Nyaaa nowe itemki dodali nyaaa!!!! Serio question Gdzie ja tez chcem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Akiko Tamashii [ Kaku ] Akiko Tamashii [ Kaku ] heh..za oknem zaczal padac snieg, u was tez zaczyna sie robic bialo? dzieki Falc whee Piachu a jak myslisz blaugh ..pff, to oczywiste, ze w 'tej dziurze, gdzie mieszkasz' zasypalo po pachy blaugh taaa xp marzenia crying , przyjdziesz dzis na spotkanie?...aha...Lain ci jeszcze nie oddam bo jeszcze nie zdazylam ogladnac blaugh grr..no ok, ok. mialem ciekawy wieczor wczoraj, niedawno wstalem. gdzie i kiedy to spotkanie? nie gryz!!!! sweatdrop no chyba w Bistro o 15 ne?, przeciez ty byles w srode dluzej odemnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:55 am
Falcone Sei chan Nyaaa nowe itemki dodali nyaaa!!!! Serio question Gdzie ja tez chcem whee Na serio włąsnie szukam gdzie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:57 am
Narzie znalazłam w sklepie w kapeluszami kilka nowych itemków 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Sei chan Falcone Sei chan Nyaaa nowe itemki dodali nyaaa!!!! Serio question Gdzie ja tez chcem whee Na serio w�?�?snie szukam gdzie 3nodding w sklepikach sa. w kazdym dodane po kilka przedmiotow swiateczno-zimowych xp a ktos wie, czy ona są drogie a jeśli tak to ile kosztuja (średnio?)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Falcone Sei chan Nyaaa nowe itemki dodali nyaaa!!!! Serio question Gdzie ja tez chcem whee Na serio włąsnie szukam gdzie 3nodding Znalazlem whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Akiko Tamashii tez chce śnieg!!! fajnie wtedy jest! dla mnie to bardzo romantyczna pora roku (pewnie przez LOVE HINA'e xd : ) romantyczna? *smieje sie* ^^- o tak bo snieg po japonsku to YUKI! heart Yuki Yuki Yuki! xd whee ja ubustwaiam snieg , dlatego tak sie nazywam !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:58 am
Labudziak [ Kaku ] Sei chan Falcone Sei chan Nyaaa nowe itemki dodali nyaaa!!!! Serio question Gdzie ja tez chcem whee Na serio w�?�?snie szukam gdzie 3nodding w sklepikach sa. w kazdym dodane po kilka przedmiotow swiateczno-zimowych xp a ktos wie, czy ona są drogie a jeśli tak to ile kosztuja (średnio?) nie sa szczegolnie drogie, item jak item, sprawdz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 3:01 am
wired_Yuki ja ubustwaiam snieg , dlatego tak sie nazywam ! no ale niestety zadko mozna go u nas na pozmorzu zobaczyc sad ale za to mamy nasze kochan Morze...................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|