|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:39 am
Falcone Witam wszytkich biggrin Aki wyjebisty rysunek pod sygnaturka eek wink wiem wiem.. też mi sie spodobał ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:40 am
heh..za oknem zaczal padac snieg,
u was tez zaczyna sie robic bialo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:41 am
[ Kaku ] heh..za oknem zaczal padac snieg, u was tez zaczyna sie robic bialo? u mnie sniegu nie widać i chyba nawet nie będzie z w jakiej cześci polski mieszkasz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:42 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak nop.. nie pokoi myslałem, że twój system "olać wszystko" będzie inaczej działał jak teraz zmień sytem na "ciparskie podjeście do zycia" tak jak ja biggrin heh , niewiem co juz robic crying cóz.. moje podejście polega na: życ terazniejszościa, olać przyłość olac przeszłośc Srać na ludzi ważniejszych od ciebie.. ^_^ hmmm..... Zyc terazejszascia moze byc zapomniec o przeszlosci ........nigdy Myslec o przyszlosci mozna se narazie odpuscic sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] heh..za oknem zaczal padac snieg, u was tez zaczyna sie robic bialo? dzieki Falc whee Piachu a jak myslisz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Falcone hmmm..... Zyc terazejszascia moze byc zapomniec o przeszlosci ........nigdy Myslec o przyszlosci mozna se narazie odpuscic sweatdrop powiecmy: olac tą nie miła czesć przeszłości biggrin ta miła może zostać biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:45 am
Akiko Tamashii [ Kaku ] heh..za oknem zaczal padac snieg, u was tez zaczyna sie robic bialo? dzieki Falc whee Piachu a jak myslisz blaugh ..pff, to oczywiste, ze w 'tej dziurze, gdzie mieszkasz' zasypalo po pachy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:45 am
Akiko Tamashii [ Kaku ] heh..za oknem zaczal padac snieg, u was tez zaczyna sie robic bialo? dzieki Falc whee Piachu a jak myslisz blaugh ja tez tak chce crying Ja kocham snieg ale narazie w tym roku tylko raz byl u nas sad Ja chcem zeby wrocila czasy z przed kilku lat kiedy byly wielkie zaspy sniegu a zima trfala 2 miesiace a nie 2 dni............ juz bardzo widac jak dziala efekt cieplarniany gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:47 am
Falcone ja tez tak chce crying Ja kocham snieg ale narazie w tym roku tylko raz byl u nas sad Ja chcem zeby wrocila czasy z przed kilku lat kiedy byly wielkie zaspy sniegu a zima trfala 2 miesiace a nie 2 dni............ juz bardzo widac jak dziala efekt cieplarniany gonk tez chce śnieg!!! fajnie wtedy jest! dla mnie to bardzo romantyczna pora roku (pewnie przez LOVE HINA'e xd : )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:48 am
[ Kaku ] Akiko Tamashii [ Kaku ] heh..za oknem zaczal padac snieg, u was tez zaczyna sie robic bialo? dzieki Falc whee Piachu a jak myslisz blaugh ..pff, to oczywiste, ze w 'tej dziurze, gdzie mieszkasz' zasypalo po pachy blaugh taaa xp marzenia crying , przyjdziesz dzis na spotkanie?...aha...Lain ci jeszcze nie oddam bo jeszcze nie zdazylam ogladnac blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:50 am
Labudziak Falcone ja tez tak chce crying Ja kocham snieg ale narazie w tym roku tylko raz byl u nas sad Ja chcem zeby wrocila czasy z przed kilku lat kiedy byly wielkie zaspy sniegu a zima trfala 2 miesiace a nie 2 dni............ juz bardzo widac jak dziala efekt cieplarniany gonk tez chce śnieg!!! fajnie wtedy jest! dla mnie to bardzo romantyczna pora roku (pewnie przez LOVE HINA'e xd : ) romantyczna? *smieje sie* ^^- o tak bo snieg po japonsku to YUKI! heart Yuki Yuki Yuki! xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:51 am
Labudziak nie krzycz na mnie!!!!!!!! [żeby nie było, ja tego nie zgapiłem od ciebie..tylko ja to już dawno mówiłem, kiedy jeszcze z Kasią chodziłem..(to jej tak mówiłem, oczywiście klasa w łach ze śmiechu XD) ] --> (dla wtajemnieczonych biggrin ) Pamietam pamietam dziewczyna sie na niego wydziera cala klasa na niego patrzy a on biedny pod sciana przymulonym glosem "nie krzycz na mnie"...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:51 am
Akiko Tamashii romantyczna? *smieje sie* ^^- o tak bo snieg po japonsku to YUKI! heart Yuki Yuki Yuki! xd whee Noo.. to wiem /od czego sie ma słownik biggrin /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:52 am
Akiko Tamashii [ Kaku ] Akiko Tamashii [ Kaku ] heh..za oknem zaczal padac snieg, u was tez zaczyna sie robic bialo? dzieki Falc whee Piachu a jak myslisz blaugh ..pff, to oczywiste, ze w 'tej dziurze, gdzie mieszkasz' zasypalo po pachy blaugh taaa xp marzenia crying , przyjdziesz dzis na spotkanie?...aha...Lain ci jeszcze nie oddam bo jeszcze nie zdazylam ogladnac blaugh grr..no ok, ok. mialem ciekawy wieczor wczoraj, niedawno wstalem. gdzie i kiedy to spotkanie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:52 am
Labudziak Akiko Tamashii romantyczna? *smieje sie* ^^- o tak bo snieg po japonsku to YUKI! heart Yuki Yuki Yuki! xd whee Noo.. to wiem /od czego sie ma słownik biggrin / yyyy......Serio sweatdrop tylko ja nie znam zadnych japonskich slow stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|