|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:21 am
Labudziak bym to do czegos porównał.. ale nie lubisz moich zartów, więc milcze xp .. wiesz co? śmiejmy sie z siebie XD biggrin nic juz mnie nieobchodzi , rob co chcesz ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:22 am
wired_Yuki Labudziak bym to do czegos porównał.. ale nie lubisz moich zartów, więc milcze xp .. wiesz co? śmiejmy sie z siebie XD biggrin nic juz mnie nieobchodzi , rob co chcesz ninja powtarzasz sie stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:24 am
Labudziak wired_Yuki Labudziak bym to do czegos porównał.. ale nie lubisz moich zartów, więc milcze xp .. wiesz co? śmiejmy sie z siebie XD biggrin nic juz mnie nieobchodzi , rob co chcesz ninja powtarzasz sie stare stare stare no i co z tego? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:24 am
neeeeeeeee~ gonk nie widze siebie kiedy przymiezam ubranka w sklepie! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:25 am
Akiko Tamashii neeeeeeeee~ gonk nie widze siebie kiedy przymiezam ubranka w sklepie! crying wiem też to zauwarzyłem stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:26 am
Labudziak Akiko Tamashii neeeeeeeee~ gonk nie widze siebie kiedy przymiezam ubranka w sklepie! crying wiem też to zauwarzyłem stare to fajnie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:26 am
no dobra..twoje zachowanie mnie troche niepokoi stare no dobra..runb co chcesz..tylko sie nie dołuj niech sie poświęce
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:27 am
Akiko Tamashii Labudziak Akiko Tamashii neeeeeeeee~ gonk nie widze siebie kiedy przymiezam ubranka w sklepie! crying wiem też to zauwarzyłem stare to fajnie xp za kilka dni powinni naprawic (oby)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:31 am
Labudziak no dobra..twoje zachowanie mnie troche niepokoi stare no dobra..runb co chcesz..tylko sie nie dołuj niech sie poświęce jak to niepokoi ? scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:33 am
wired_Yuki Labudziak no dobra..twoje zachowanie mnie troche niepokoi stare no dobra..runb co chcesz..tylko sie nie dołuj niech sie poświęce jak to niepokoi ? scream nop.. nie pokoi myslałem, że twój system "olać wszystko" będzie inaczej działał jak teraz zmień sytem na "ciparskie podjeście do zycia" tak jak ja biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:34 am
Labudziak nop.. nie pokoi myslałem, że twój system "olać wszystko" będzie inaczej działał jak teraz zmień sytem na "ciparskie podjeście do zycia" tak jak ja biggrin heh , niewiem co juz robic crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:36 am
miau....przesiadam sie na drugi komp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:38 am
wired_Yuki Labudziak nop.. nie pokoi myslałem, że twój system "olać wszystko" będzie inaczej działał jak teraz zmień sytem na "ciparskie podjeście do zycia" tak jak ja biggrin heh , niewiem co juz robic crying cóz.. moje podejście polega na: życ terazniejszościa, olać przyłość olac przeszłośc Srać na ludzi ważniejszych od ciebie.. ^_^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Dec 18, 2004 2:39 am